Συμβουλές για την αποφυγή πολιτιστικών λαθών ενώ ταξιδεύετε

Πώς να σιγουρευτείτε ότι κάνετε το σωστό όταν ταξιδεύετε σε άλλους πολιτισμούς

Οι επιχειρηματίες που ταξιδεύουν σε άλλες χώρες πρέπει σίγουρα να γνωρίζουν ότι δεν είναι όλα τα ίδια - είτε πρόκειται για το νόμισμα, τη ζώνη ώρας ή για τον πολιτισμό. Για να βοηθήσετε τους επαγγελματίες ταξιδιώτες να αποφύγουν τα πιθανά προβλήματα πολιτιστικών κενών David A. Kelly συνέντευξη Gayle Cotton, συγγραφέας του bestselling βιβλίο, λένε τίποτα σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε: 5 κλειδιά για την επιτυχή διαπολιτισμική επικοινωνία .

Η κ. Cotton είναι επιτυχημένος συγγραφέας και διακεκριμένος κύριος ομιλητής. Επιπλέον, είναι Πρόεδρος της Circles of Excellence Inc., καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένη αρχή για τη διαπολιτισμική επικοινωνία.

Στο πρώτο μέρος αυτής της σειράς δύο μερών σχετικά με τα πολιτιστικά κενά για τους ταξιδιώτες επιχειρηματίες, μίλησα με την κ. Cotton σχετικά με μερικά από τα βασικά πολιτιστικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες επιχειρηματίες. Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε συγκεκριμένες συμβουλές και συστάσεις για την αποφυγή πολιτιστικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού ή ταξιδιού σε άλλες χώρες.

Οι σημαντικότερες συμβουλές βαμβακιού για τους ταξιδιώτες επιχειρήσεων:

Και τελευταίο, αλλά αν μη τι άλλο, η κ. Cotton έχει μια ακόμη συμβουλή για επιχειρηματίες που ξεκινούν από μια νέα κουλτούρα:

Να περάσεις καλά! - Κάντε την εργασία σας, στη συνέχεια χαλαρώστε και συνδεθείτε στο επίπεδο της ανθρώπινης κουλτούρας. Εάν σας αρέσει να συνεργαζόμαστε ή να επισκεφτείτε άλλους πολιτισμούς, είναι πιθανό να απολαύσουν το ίδιο και μαζί σας.