Όταν το παιδί σας χρειάζεται να πετάξει σε διεθνές επίπεδο με μη οικογένεια

Υπάρχουν μερικές διαδικασίες που είναι πάντα καλές να ακολουθήσουν σε μια περίπτωση όπου ένα παιδί (ανήλικος) ταξιδεύει με μη μέλος της οικογένειας.

Οι ενήλικες που ταξιδεύουν με παιδιά πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι ενώ οι ΗΠΑ δεν απαιτούν αυτή την τεκμηρίωση, άλλες χώρες το κάνουν. Όσοι δεν παράγουν συμβολαιογραφικές επιστολές ή / και πιστοποιητικά γέννησης θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην άρνηση εισόδου των ταξιδιωτών. Κάντε κλικ εδώ για μια λίστα εγγράφων που απαιτούνται για διεθνή ταξίδια.

Είναι καλό ότι το παιδί σας δεν θα πρέπει να ταξιδεύει μόνο του, αλλά πρέπει ακόμα να βεβαιωθείτε ότι έχουν όλα όσα χρειάζονται στο ταξίδι.

Έχετε μια τσάντα μεταφοράς για να τα κρατάτε άνετα και διασκεδασμένα, ειδικά εάν υπάρχει καθυστέρηση πτήσης. Η τσάντα θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα άδειο μπουκάλι νερό (σε περίπτωση που θα διψαστούν στην πτήση και δεν θέλουν να συνεχίσουν να σηκώνονται), μερικά μη φθαρτά σνακ , είδη για την άνεσή τους (μαξιλάρι λαιμού, μάσκα ματιών, ακουστικά και κάλτσες ), ένα tablet που έχει φορτωθεί με παιχνίδια και ταινίες, έναν φορτιστή μπαταριών smartphone / tablet, απολυμαντικό χεριών και balm για τα χείλη.