Κολοράντο Σπρινγκς Gay Pride 2016 - Κολοράντο Σπρινγκς PrideFest 2016

Γιορτάζοντας το Φεστιβάλ Gay Pride στο Κολοράντο Σπρινγκς, Κολοράντο

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Κολοράντο (πληθυσμός 450.000 κατοίκων), το Κολοράντο Σπρινγκς είναι μόλις μια ώρα περίπου νότια του Ντένβερ και έχει μια αρκετά συντηρητική φήμη σε σύγκριση με την πρωτεύουσα του κράτους και πολλά άλλα μέρη του κράτους. Πράγματι, αυτή η πόλη που περιβάλλει τα Όρη του Ροκ είναι σπίτι πολλών συντηρητικών θρησκευτικών και πολιτικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένου του κακόφημου ομοφοβικού Focus on the Family. Αυτό λέγεται, αρκετές λεσβίες και ομοφυλόφιλοι ονομάζουν το Κολοράντο Σπρινγκς στο σπίτι, και θα βρείτε ένα σμήνος από γκέι μπαρ εδώ, καθώς και πολλά εστιατόρια, καταστήματα και ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους (συμπεριλαμβανομένου του πολυτελούς και ιστορικού θέρετρου Broadmoor, το οποίο με ενθουσιασμό καλωσορίζει τους LGBT επισκέπτες).

Η κοντινή, γοητευτική και καλλιτεχνική πόλη των Manitou Springs είναι επίσης αρκετά δημοφιλής με τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες και είναι ένα από τα πιο προοδευτικά μέρη της περιοχής.

Ψάχνετε για πράγματα που πρέπει να κάνετε στην περιοχή; Ελέγξτε τον οδηγό ομοφυλοφίλων του Ντένβερ

Η πόλη είναι το σπίτι στο Colorado Springs PrideFest στα μέσα Ιουλίου που πραγματοποιείται σε δύο ημέρες στην υπέροχη Αμερική το πανέμορφο πάρκο της Αμερικής (126 Cimino Dr.) και περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, το Gay Pride Gay Parade και περισσότερους από 100 τοπικούς πωλητές και κοινοτικές οργανώσεις. Οι ημερομηνίες αυτού του έτους είναι το Σάββατο 9 Ιουλίου και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016. Το Φεστιβάλ Pride πραγματοποιείται και στις δύο μέρες και θα χαρακτηρίσει τη θρυλική τραγουδίστρια Thea Austin και τον φιναλίστ του αμερικάνικου Idol David Hernandez ως συν-επικεφαλής. Η Parade Pride Colorado Springs θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. την Κυριακή στις οδούς Cimarron και South Tejon και θα ολοκληρωθεί στο Cimino Drive κάτω από τη γέφυρα του Colorado Avenue.

Κολοράντο Σπρινγκ

Περιμένετε να γίνουν πολλά σε γκέι μπαρ όπως το The Underground και το Club Q. Ελέγξτε τους τοπικούς πόρους, όπως το εναλλακτικό ισχίο της πόλης newsweekly, το Colorado Springs Independent, καθώς και το ομοφυλοφιλικό χαρτί Out Front που βασίζεται στο Ντένβερ. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο ταξιδιωτικό site που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, το Colorado Springs CVB.