Πώς να μεταφέρετε την άδεια οδήγησης σας στη Φλόριντα

Αφού φτιάξετε τα έγγραφα μαζί, είναι μια εύκολη διαδικασία

Εάν μόλις μετακομίσατε στη Φλόριντα , ένα από τα πρώτα πράγματα που θα θέλατε να κάνετε είναι να αποκτήσετε την άδεια οδήγησης της Φλώριδας . Πρέπει να υποβάλετε αίτηση για άδεια οδήγησης της Φλόριντα εντός 30 ημερών από την εγκατάστασή της στη Φλώριδα για να αποφύγετε πρόστιμα και ποινές. Όσο έχετε έγκυρη άδεια σε άλλη χώρα, αυτή είναι μια αρκετά απλή και απλή διαδικασία, αν και οι απαιτήσεις αναγνώρισης ήταν λίγο πιο αυστηρές από το 2010.

Θα χρειαστεί να παραδώσετε την άδειά σας εκτός κράτους πριν λάβετε την άδεια της Φλόριντα, οπότε μην περιμένετε να τη διατηρήσετε ως αναμνηστικό.

Η ελάχιστη ηλικία για την απόκτηση άδειας στη Φλώριδα είναι 16. Οι έφηβοι κάτω των 18 ετών που επιθυμούν να μεταφέρουν άδεια οδήγησης πρέπει να έχουν λάβει άδεια ή άδεια εκτός κράτους για δώδεκα μήνες ή και περισσότερο. Απαιτείται επίσης η υπογραφή γονέα ή κηδεμόνα.

Τα έγγραφα που χρειάζεστε

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ολοκληρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα. Για να μεταφέρετε την άδειά σας εκτός της πολιτείας στη Φλόριντα, θα χρειαστείτε την άδεια οδήγησης από την προηγούμενη κατάστασή σας. δευτερεύουσα μορφή αναγνώρισης, η οποία θα μπορούσε να περιλαμβάνει πιστοποιημένη απόδειξη γέννησης, κάρτα κοινωνικής ασφάλισης, ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή πιστοποιητικό γάμου · αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας; και απόδειξη του αριθμού σας κοινωνικής ασφάλισης.

Εάν η άδεια οδήγησης εκδόθηκε από ένα από τα 20 κράτη, δεν θα γίνει δεκτή ως πρωταρχική μορφή αναγνώρισης. μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως δευτερεύουσα μορφή αναγνωριστικού.

Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να έχετε πιστοποιητικό γέννησης, έγκυρο αμερικανικό διαβατήριο ή κάρτα διαβατηρίου ή πιστοποιητικό πολιτογράφησης πέραν της τρέχουσας άδειας οδήγησης που θα χρησιμεύσει ως κύρια μορφή αναγνώρισης.

Για την απόδειξη γέννησης είναι απαραίτητη μια έγκυρη αμερικανική κάρτα διαβατηρίου ή διαβατηρίου ή πιστοποιημένο από το κράτος αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησής σας (τα νοσοκομειακά πιστοποιητικά δεν είναι αποδεκτά).

Για να αποδείξετε τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, χρησιμοποιήστε την κάρτα κοινωνικής ασφάλισης (χωρίς αντίγραφα). Εάν χάσατε την κάρτα σας κοινωνικής ασφάλισης, επισκεφθείτε την Υπηρεσία Κοινωνικής Ασφάλισης και ζητήστε νέα, καθώς και επιστολή επαλήθευσης, η οποία θα γίνει αποδεκτή αντί της κάρτας.

Για να αποδείξετε τη διεύθυνσή σας, θα χρειαστείτε δύο έγγραφα. Αποδεκτά έγγραφα περιλαμβάνουν συμβάσεις μίσθωσης ή μίσθωσης, υποθήκες, πρόσφατους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας και κάρτες εγγραφής ψηφοφόρων. Εάν τέτοια έγγραφα δεν είναι διαθέσιμα, μπορεί να γίνει αποδεκτή μια σημείωση από γονέα, κηδεμόνα ή ιδιοκτήτη σε ορισμένες περιπτώσεις.

Λήψη της άδειας της Φλόριντα

Αφού έχετε όλα τα έγγραφα που θα χρειαστείτε, βρείτε το πλησιέστερο γραφείο του Τμήματος Μηχανοκίνητων Οχημάτων της Φλόριντα. Χρησιμοποιήστε τον εντοπιστή της Υπηρεσίας Οδοποιίας της Φλόριντα για να βρείτε ένα γραφείο κοντά σας. Αν θέλετε να αποφύγετε μια μεγάλη αναμονή, κάντε ένα ραντεβού.

Αναμείνετε τη διαδικασία υποβολής αίτησης στο γραφείο DMV για περίπου μία ώρα. λίγο λιγότερο εάν δεν χρειάζεται να περιμένετε. Αφού δώσετε στον αντιπρόσωπο του γραφείου σας τα έγγραφά σας, το αρχείο οδήγησης θα ελεγχθεί και αν είναι καθαρό, η μόνη δοκιμή που θα πρέπει να κάνετε είναι αυτή που ελέγχει το όραμά σας. Αν υπάρχουν προβλήματα σχετικά με το αρχείο οδήγησης, ενδέχεται να σας ζητηθεί να πάρετε τη γραπτή εξέταση και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί επίσης να χρειαστεί να κάνετε δοκιμασία οδήγησης εάν υπάρχει κάποια ερώτηση σχετικά με την ικανότητά σας να οδηγείτε με ασφάλεια.

Εάν δεν διαθέτετε άδεια εκτός του κράτους, θα πρέπει να υποβάλετε γραπτή και ενδεχομένως δοκιμαστική δοκιμή.

Συμβουλές

Αν δεν είστε πολίτης των ΗΠΑ, οι απαιτήσεις ταυτότητας είναι ακόμα πιο αυστηρές και θα χρειαστεί να παράσχετε επιπλέον τεκμηρίωση, όπως πράσινη κάρτα ή πιστοποιητικό πολιτογράφησης.

Αφού λάβετε την άδεια οδήγησης της Florida, θα πρέπει να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας στη Φλόριντα. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε έναν φορέα ασφάλισης της Φλόριντα. Αφού έχετε ασφάλιση που πληροί τα πρότυπα της Φλόριντα, μπορείτε να μεταφέρετε την καταχώρηση του οχήματός σας και να πάρετε τις πινακίδες της Φλώριδας.