Όταν τα παιδιά τρώνε δωρεάν στη Σαρλόττα το Σάββατο

Με τα ταραχώδη σχολεία του σχολείου και τις εξωσχολικές δραστηριότητες, μερικές φορές είναι ευκολότερο απλά να βγείτε έξω από την οικογένεια. Αλλά η λήψη της οικογένειας δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψετε μια περιουσία. Το Charlotte της Βόρειας Καρολίνας διαθέτει δεκάδες εστιατόρια που προσφέρουν δωρεάν (ή πολύ φτηνό) φαγητό για τα παιδιά κάθε βράδυ της εβδομάδας.

Ορισμένα είναι δύο παιδικά γεύματα ανά γεύμα για ενήλικες, μερικά είναι ένα ανά ενήλικα και σχεδόν όλα αυτά είναι για φαγητό μόνο και χρειάζονται μια αγορά γευμάτων γευμάτων.

Λίγες πόλεις λίγο έξω από το Charlotte περιλαμβάνονται, αλλά αν η πόλη δεν έχει ονομαστεί, η διεύθυνση βρίσκεται στο Charlotte.

Γενικά, είναι πάντα καλύτερο να καλέσετε το εστιατόριο μπροστά από το χρόνο και να επαληθεύσετε πριν συσκευάσετε τα παιδιά στο αυτοκίνητο. Τα εστιατόρια έρχονται συνεχώς και οι προσφορές αλλάζουν, οπότε η λίστα ενημερώνεται όσο πιο συχνά γίνεται.

Golden Corral
9430 South Boulevard
Τα παιδιά 3 και κάτω τρώνε δωρεάν από τον μπουφέ με την αγορά ενός ενήλικου γεύματος.

Ψιλοκόψτε
8511 Boulevard Concord Mills
9700 South Boulevard
1926 Sardis Road North

Τέξας σπίτι & βοοειδή Steak House
517 Boulevard του Πανεπιστημίου
7779 Lyles Lane (Concord)
Από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ., τα παιδιά κάτω των 12 ετών τρώνε δωρεάν από το παιδικό μενού. Περιορίστε 2 δωρεάν παιδικά γεύματα (ένα ανά παιδί) ανά άτομο που αγοράσατε.

Καταπληκτικό Wok
16049 Johnston Road
Αγοράστε ένα ενήλικο γεύμα με ποτό και λάβετε 1 δωρεάν παιδικό γεύμα (το ποτό δεν περιλαμβάνεται). Πρέπει να αναφέρετε την προώθηση για να πάρετε ειδικές τιμές.

K & W
9545 Pinnacle Road
Πάρτε ένα παιδί ευπρόσδεκτο γεύμα για 99 σεντς.

Charlotte Cafe
4127 Park Rd.
Τα παιδιά 2 και κάτω παίρνουν δύο δωρεάν λαχανικά (περιλαμβάνει μακαρόνια και τυρί).

Το φρέσκο ​​καντίνα της Salsarita
14021 Cirlan Circle
Πάρτε ένα δωρεάν παιδικό γεύμα ανά αγορά ενήλικα.

Κόκκινο μπολ ασιατικό μπιστρό
845 Stockbridge Drive (Fort Mill)
Τα παιδιά τρώνε για 99 σεντ με την αγορά γευμάτων γευμάτων.

Τα εστιατόρια προσφέρουν επίσης δωρεάν ή φτηνό φαγητό για τα παιδιά την Κυριακή , τη Δευτέρα , την Τρίτη , την Τετάρτη και την Πέμπτη .