"Διαλέξτε τα δικά σας" Blueberry Farms στη Βόρεια Καρολίνα

Επιλέγοντας τα δικά σας βακκίνια στην περιοχή Charlotte και πέρα

Αν αγαπάτε μια καλή παρτίδα από φρέσκα βατόμουρα, έχετε τύχη στη Βόρεια Καρολίνα! Το κράτος είναι το σπίτι σε πολλές γεωργικές εκμεταλλεύσεις που σας επιτρέπουν να φέρετε τα πιο φρέσκα διαθέσιμα, επιλέγοντάς τα δικά σας. Blueberry picking season είναι συνήθως κάποια στιγμή από τον Ιούνιο μέχρι τα τέλη Ιουλίου και τις αρχές Αυγούστου, οπότε αρχίστε να ελέγχετε προς τα μέσα μέχρι τα τέλη Μαΐου για να μάθετε πότε ανοίγει το αγαπημένο σας αγρόκτημα.

Ο κατάλογος των εκμεταλλεύσεων παρακάτω πρέπει να σας ξεκινήσει. Ο κατάλογος κατατάσσεται στη δυτική Βόρεια Καρολίνα, στην παράκτια περιοχή της Βόρειας Καρολίνας, και στην περιοχή Charlotte - στο Πιεμόντε ή στην κεντρική περιοχή. Για κάθε περιοχή, απαριθμούνται περίπου έξι αγροκτήματα και ένας σύνδεσμος προς μια πλήρη βάση δεδομένων για να βρείτε περισσότερα. Αυτό που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα δεν είναι πουθενά κοντά σε μια ολοκληρωμένη λίστα, ή κατ 'ανάγκην τις "καλύτερες", είναι απλώς μια δειγματοληψία ορισμένων από αυτά που μπορεί να προσφέρει η NC και περιλαμβάνει αγροκτήματα από διαφορετικές περιοχές κάθε περιοχής. Οι περισσότεροι από αυτούς τους χώρους προσφέρουν άλλα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ενώ αρκετοί έχουν ακόμη και άλλα "pick your own" τρόφιμα. Αλλά για κάθε ένα από αυτά τα σημεία, μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας βατόμουρα.

Όπως πάντα, είναι καλύτερο να ελέγχετε με τον επίσημο ιστότοπο κάθε τοποθεσίας ή να τηλεφωνείτε πριν ξεκινήσετε. Οι ώρες, το χρονοδιάγραμμα, η τιμολόγηση και η διαθεσιμότητα μπορούν να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση.

Μπορείτε επίσης να βρείτε άλλα "pick your own" αγροκτήματα στη Βόρεια Καρολίνα, όπως φράουλες , βατόμουρα , ροδάκινα , μήλα και σταφύλια.