Το Φεστιβάλ του Σαρλότ στο Πάρκο

Το 2017 θα είναι η 53η χρονιά ενός από τα αγαπημένα φεστιβάλ του Σαρλόττα, Φεστιβάλ στο πάρκο. Αυτό το ετήσιο γεγονός φωτίζει την εξαιρετικά διαφορετική τοπική τέχνη σκηνή του Charlotte με ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο αφιερωμένο πλήρως στις περιφερειακές εικαστικές τέχνες και τέχνες, τις τέχνες επιδόσεων και τη ζωντανή μουσική.

Για τα περισσότερα χρόνια, το φεστιβάλ ήταν τεσσάρων ημερών. Το 2014 το είδε να μειώνεται σε τρεις ημέρες με την ελπίδα να προσελκύσει περισσότερους καλλιτέχνες υψηλού επιπέδου.

Φάνηκε να λειτουργεί, οπότε το φεστιβάλ συνέχισε με αυτή την τάση.

Αυτό το φεστιβάλ ονομάστηκε ένα από τα "Top 20 Events in the South East" για τον μήνα Σεπτέμβριο από την Νοτιοανατολική Εταιρεία Τουρισμού και κέρδισε το βραβείο 2015 BOB για την επιλογή των ψηφοφόρων στα Μέσα, Τέχνες, Εκδηλώσεις. Το φεστιβάλ φέρνει όλα αυτά τα βραβεία με καλό λόγο.

Φεστιβάλ στο πάρκο

Πάνω από 1.000 καλλιτέχνες και διασκεδαστές πρόκειται να εκτελέσουν με κάποιο τρόπο, ενώ έχουν προγραμματιστεί περίπου 200 εκθέματα τέχνης και χειροτεχνίας, με επτά στάδια αφιερωμένα στη ζωντανή μουσική, τις παραστάσεις, τους κλόουν και πολλά άλλα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν, να ακούσουν και να μάθουν από περισσότερους από 150 καλλιτέχνες και σχεδιαστές τέχνης που θα επιδείξουν και θα επιδείξουν την τέχνη τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν πολλές ευκαιρίες να πάρουν μέρος σε ένα μέρος του φεστιβάλ, καθώς ο περίπατος καλλιτεχνών της Anne Reynolds Belk Artists θα παρουσιάσει κοντά σε 70 εκθέτες τέχνης και τέχνης. Περαιτέρω κατά μήκος της λίμνης Walk Freedom Park, δεκάδες πιο παραδοσιακές τέχνες και χειροτεχνία περίπτερο θα προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων.

Αν ψάχνετε για κάτι πραγματικά ιδιαίτερο, η πλειοψηφία των καλλιτεχνών μπορεί να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο έργο σχεδιασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Περισσότερα έργα τέχνης θα εμφανιστούν στο King's Drive Art Walk, που βρίσκεται στο Sugar Creek Greenway (μια φυσική πλωτή οδό μεταξύ East Morehead Street και Pearle Street Bridget κατά μήκος του Kings Drive)

Η "Οικογενειακή Ζώνη Διασκέδασης" περιβάλλει την ατμομηχανή Freedom Park και φιλοξενεί βόλτες για τους νεότερους φεστιβάλ-επισκέπτες. Τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν το πρώτο τους Merry Go Round ή Ferris Wheel, να ανεβούν σε μια φουσκωτή πίστα, να εξερευνήσουν την ατμομηχανή, να οδηγήσουν σε ένα τρένο ή να βγάλουν μια διπλή διαφάνεια. Τα εισιτήρια πρέπει να αγοραστούν για τις διαδρομές Ζώνη διασκέδασης.

Η κύρια σκηνή στο Freedom Park θα φιλοξενήσει μια ποικιλία ζωντανής μουσικής και θα υπάρχουν έξι μικρότερα σκηνικά γύρω από την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης μιας λαϊκής σκηνής, μιας θεατρικής σκηνής και μιας σκηνής "κλόουν". Δείτε το πλήρες πρόγραμμα 2017 Φεστιβάλ στο στάδιο του πάρκου.

Βασικές πληροφορίες

Ημερομηνίες και ώρες:

22 Σεπτεμβρίου - 24 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017, 4:00 μ.μ. - 9:30 μ.μ.
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, 10:00 - 21:30
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017, 11:00 - 18:00

Τοποθεσία: Πάρκο Ελευθερίας
Διεύθυνση: 1900 East Blvd, Charlotte, Βόρεια Καρολίνα
Είσοδος: Δωρεάν!

Χώρος στάθμευσης: Συνήθως, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι παρευρίσκονται στο φεστιβάλ και αυξάνονται σχεδόν κάθε χρόνο. Οι χώροι στάθμευσης στην περιοχή Freedom Park θα γεμίσουν γρήγορα. Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος την Παρασκευή μετά τις 17:00 και όλη την ημέρα το Σάββατο και την Κυριακή στις:

Το ελαφρύ σιδηροδρομικό λεωφορείο για το Φεστιβάλ στο πάρκο: