Οι καλύτερες δωρεάν και φτηνές εσωτερικές δραστηριότητες του Charlotte για μικρά παιδιά

Δεν έχει σημασία αν είστε γονέας, παππούδες, babysitter ή φροντιστής, αν έχετε ένα μικρό παιδί, ξέρετε ότι μερικές φορές απολύτως πρέπει να βγείτε από το σπίτι.

Στο Σαρλότ, δεν υπάρχει έλλειψη πράγματα που να κάνουν με τα νήπια. Έχουμε μια σειρά από μεγάλες ψαροταβέρνες και παρόμοιες δραστηριότητες για να παραμείνουμε δροσερές το καλοκαίρι, καθώς και πολλές δημόσιες παιδικές χαρές που είναι καλοί για να κάψετε κάποια ενέργεια.

Αλλά τι κάνετε αν βρέχει, εάν είναι ζεστό ή κρύο, ή αν αισθάνεστε μόνο να χαλαρώσετε σε εσωτερικούς χώρους λίγο; Εάν είστε μόνο απόλυτα πάνω από την εφαρμογή αντηλιακό, εδώ είναι μια ματιά σε ορισμένες από τις καλύτερες εσωτερικές δραστηριότητες Charlotte για τα μικρά παιδιά - τα οποία είναι είτε δωρεάν είτε κάτω των $ 10.

Μερικές από αυτές τις δραστηριότητες μπορείτε να κάνετε όποτε θέλετε, μερικές είναι προγραμματισμένες εκδηλώσεις που συμβαίνουν μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Αλλά υπάρχει τουλάχιστον ένα πράγμα σε αυτόν τον κατάλογο που είναι διαθέσιμο κάθε μέρα της εβδομάδας.