Αγοράζοντας ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μαϊάμι

Το χιόνι δεν είναι πραγματικό στη Φλόριντα, αλλά το δέντρο μπορεί να είναι

Ενώ το Μαϊάμι, Φλόριντα, ίσως να μην είναι ένας τόπος όπου θα βιώσετε φυσικά τα θαυμάσια του χειμώνα διακοπές, οι κάτοικοι σίγουρα κάνουν ό, τι μπορούν για να φέρουν λίγο Χριστούγεννα στη Νότια Φλόριντα. Η εύρεση ενός ζωντανού χριστουγεννιάτικου δέντρου μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, διότι σίγουρα δεν υπάρχουν πεύκα που προέρχονται από αυτή την τροπική περιοχή. Ωστόσο, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μεταφέρονται τακτικά νότια από τα δέντρα που βρίσκονται στη Βόρεια Καρολίνα και σε άλλα κλίματα πιο επιρρεπή σε αυξανόμενες αμπελώνες.

Βρείτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μαϊάμι

Ενώ δεν θα βρείτε μια κοπή δική σας χριστουγεννιάτικο δέντρο οπουδήποτε κοντά στο Μαϊάμι, πολλά αναδυόμενα περίπτερα εμφανίζονται στις γωνίες και χώρους στάθμευσης που πωλούν μια ποικιλία δέντρων κατά τη διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων. Τα περισσότερα αγροκτήματα δέντρων ανοίγουν την Παρασκευή μετά την ημέρα των ευχαριστιών και παραμένουν ανοιχτά μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ανακυκλώστε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας

Μόλις τελειώσετε με το δέντρο σας, φροντίστε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα ανακύκλωσης που εκτελεί η υπηρεσία συλλογής απορριμμάτων του Miami-Dade County. Οι κάτοικοι μπορούν να πάρουν τα δέντρα τους σε ένα από τα Κέντρα Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης του νομού ή στο Κέντρο Χημικών Συλλογών του West Miami-Dade Home. Τα δέντρα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από φώτα, περίπτερα, στολίδια, πούλιες και άλλες διακοσμήσεις. Θα μετατραπούν σε σάπια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους κατοίκους από τον Φεβρουάριο. Κάποιοι κάτοικοι έξω από τα όρια της πόλης είναι σε θέση να αφήσουν τα δέντρα τους στο περίπτερο για να πάρουν.