Δημιουργήστε το κιτ επείγουσας ανάγκης για το ταξίδι για το 2018

Ενεργοποιήστε τον εαυτό σας με πληροφορίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Όταν πρόκειται για διεθνή ταξίδια, πολλοί ταξιδιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να χειριστούν τις χειρότερες καταστάσεις. Είτε τα ταξίδια τους τα παίρνουν πέρα ​​από τα σύνορα για ένα Σαββατοκύριακο, είτε στο μισό μέρος του κόσμου, υπάρχουν αρκετοί τύποι καταστάσεων και περιστάσεων που μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλή όσο οι αποσκευές που ελέγχθηκαν από την πύλη που χάθηκαν στη διαμετακόμιση , ή τόσο περίπλοκες όσο μια μεγάλη καταστροφή που απειλεί τη ζωή σας.

Ανεξάρτητα από το πώς συμβαίνει, μια έκτακτη ανάγκη ταξιδιού μπορεί να πάρει μακριά τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, συνταγογραφούμενα φάρμακα ή άλλα σημαντικά αντικείμενα. Και η αντικατάσταση όλων αυτών στη μέση ενός ταξιδιού μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη, αν όχι αδύνατη.

Κάθε φορά που αρχίζετε να σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, φροντίστε να δημιουργήσετε ένα κιτ έκτακτης ανάγκης για ταξίδια πριν από την αναχώρηση. Εδώ είναι τέσσερα στοιχεία που θα πρέπει να βρίσκονται στο κιβώτιο έκτακτης ανάγκης ταξιδιού σας προτού να χτυπήσετε το δρόμο.

Σχετικές και ευανάγνωστες φωτοτυπίες σημαντικών εγγράφων

Ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε, μπορείτε να χάσετε ακόμα τα πιο σημαντικά στοιχεία σας. Τα ταξιδιωτικά έγγραφα, τα διαβατήρια και τα συνταγογραφούμενα φάρμακα συχνά στοχεύουν στην κλοπή - και οι τουρίστες συχνά θεωρούνται εύκολο σημάδι.

Ένα κιτ έκτακτης ανάγκης για τα ταξίδια θα πρέπει να περιλαμβάνει ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, συμπεριλαμβανομένου ενός κυβερνητικού πιστοποιητικού και διαβατηρίου , καθώς και οποιωνδήποτε συνταγογραφούμενων φαρμάκων που είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία σας.

Η παρουσίαση φωτοτυπίας του διαβατηρίου σας μπορεί να σας διευκολύνει να πάρετε αντικαταστάτη αν χάσετε ή κλαπεί , ενώ φωτοτυπίες θεωρήσεων μπορούν να μειώσουν το χρόνο αναμονής σας για αντικατάσταση.

Λίστα με τους αριθμούς έκτακτης ανάγκης και τα σχέδια επικοινωνίας

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης σε άλλη χώρα, θα γνωρίζετε ποιον να επικοινωνήσετε;

Τα σύμβολα έκτακτης ανάγκης και οι αριθμοί είναι διαφορετικοί παντού - ξέρετε πού να κοιτάξετε εάν χρειάζεστε βοήθεια ;,

Το κιτ έκτακτης ανάγκης για τα ταξίδια σας πρέπει να περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το ποιος να επικοινωνήσει στο σπίτι. Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει το όνομα και τους αριθμούς τηλεφώνου των επαφών επείγουσας ανάγκης, την ταξιδιωτική σας ασφαλιστική εταιρεία και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο προσέγγισής τους. Ανάλογα με το πού πηγαίνετε, μια προπληρωμένη τηλεφωνική κάρτα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να παραμείνετε συνδεδεμένοι αν δεν υπάρχει πρόσβαση στο Internet.

Θα πρέπει επίσης να έχετε προγραμματισμένους αριθμούς έκτακτης ανάγκης στο τηλέφωνό σας προτού ταξιδέψετε. Οι αριθμοί έκτακτης ανάγκης πρέπει να περιλαμβάνουν την εθνική γραμμή έκτακτης ανάγκης (το αντίστοιχο 911 στον προορισμό), οποιεσδήποτε σημαντικές επαφές στο σπίτι, πληροφορίες επικοινωνίας για την πλησιέστερη πρεσβεία και έναν αριθμό επικοινωνίας για τον παροχέα ασφάλισης ταξιδιών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο φορέας ασφάλισης ταξιδιών σας θα δεχθεί μια κλήση για συνδρομή.

Τέλος, οι αμερικανικές πρεσβείες σε όλο τον κόσμο προσφέρουν βοήθεια σε ταξιδιώτες που θέλουν να συνδεθούν με φίλους και αγαπημένους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Πριν ταξιδέψετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα STEP των ΗΠΑ . Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή προειδοποίησης, η πλησιέστερη πρεσβεία σας μπορεί να έχει περισσότερες πιθανότητες να σας εντοπίσει και να σας παράσχει βοήθεια όπου χρειάζεται.

Εφεδρικά σχέδια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Μια διεθνής κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπορεί να καθυστερήσει ακόμα και τα καλύτερα σχεδιασμένα σχέδια. Ένα απρογραμμάτιστο ατύχημα που δεν είναι λάθος του ταξιδιώτη, και το σύνολο της διαδρομής θα μπορούσε να πεταχτεί . Έχετε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης έτοιμο αν τα πράγματα πάνε στραβά;

Ένα κιτ έκτακτης ανάγκης για τα ταξίδια θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει αντίγραφο ασφαλείας του δρομολογίου σας, μαζί με οποιαδήποτε άλλα προπληρωμένα έξοδα που έχετε ήδη πραγματοποιήσει, όπως εισιτήρια εκδηλώσεων και περιηγήσεις. Τα σχέδια και τα προγράμματα αερογραμμών , οι διεθνείς αριθμοί τηλεφωνικών αριθμών , οι πληροφορίες για τα ξενοδοχεία και οι πληροφορίες περιοδείας θα πρέπει να καλυφθούν.

Αν κάτι πρέπει να συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, μπορεί να είστε σε θέση να επιστρέψετε στην πορεία πολύ πιο εύκολα με όλες τις πληροφορίες σε ένα μέρος - σε σύγκριση με το να αγωνίζεστε να βρείτε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια από πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τοποθεσίες. Επιπλέον, εάν πρέπει να καταθέσετε αίτηση ασφαλιστικής κάλυψης ταξιδιού , έχοντας στη διάθεσή σας δικαιολογητικά σε ένα μέρος, μπορείτε να βοηθήσετε στη διαδικασία αποπληρωμής.

Ασφαλιστικά ταξιδιωτικά έγγραφα από τον παροχέα σας

Οι διεθνείς τυχοδιώκτες αγοράζουν συχνά ταξιδιωτική ασφάλιση για να τους βοηθήσουν να ανακτήσουν το κόστος τους αν τα πράγματα πάνε στραβά. Αλλά πόσο καλή είναι η ασφάλιση ταξιδίου εάν δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσετε μαζί τους για βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης;

Ως συνεργάτης σας σε ασφαλή ταξίδια, ένας πάροχος ασφάλισης ταξιδιών μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την εξεύρεση ειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού, μεταφραστικών υπηρεσιών, ακόμη και υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης εκκένωσης.

Αν έχετε αγοράσει ταξιδιωτική ασφάλιση, φυλάξτε ένα αντίγραφο των εγγράφων πολιτικής σας μέσα στο κιτ έκτακτης ανάγκης για τα ταξίδια μαζί με τους αριθμούς εσωτερικής και διεθνούς επικοινωνίας. Με αυτές τις πληροφορίες, θα έχετε πάντα προσόντα πολιτικής που μπορείτε να προσεγγίσετε, με έναν άμεσο τρόπο επικοινωνίας με τον παροχέα ασφάλισης ταξιδιών για βοήθεια.

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται τετριμμένη, η διατήρηση ενός κιτ έκτακτης ανάγκης για τα ταξίδια μπορεί να είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της ασφάλειας σας σε όλο τον κόσμο. Με όλες τις σχετικές πληροφορίες που φυλάσσονται σε ένα μέρος, οι ταξιδιώτες θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν βοήθεια, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο.