Τι δεν σας λένε για το κάμπινγκ

Είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι για μια νύχτα στο μεγάλο ύπαιθρο;

Έχετε περάσει από τον κατάλογο ελέγχου σας, και τα πάντα υπολογίζονται. Έχετε ασκήσει τη ρύθμιση της σκηνής σας, και έχετε εξοικειωθεί με τη χρήση του υπόλοιπου εξοπλισμού κατασκήνωσης σας. Το ψυγείο είναι γεμάτο με τρόφιμα και ποτά και το κιτ πρώτων βοηθειών είναι αποθηκευμένο. Τώρα είστε έτοιμοι να πάτε.

Αν ήταν απλά τόσο απλό. Πολλά πράγματα δεν μπορούν να προβλεφθούν όταν κάμπινγκ, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προετοιμαστούν για αβέβαιες περιστάσεις.

Αυτό που δεν σας λένε για κάμπινγκ μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά δεν χρειάζεται. Την πρώτη φορά που πηγαίνετε κάμπινγκ, να είστε προετοιμασμένοι.

Γιατί η καμπάνια φαίνεται σαν εργασία;

Το κάμπινγκ έχει το μερίδιό του στις δουλειές, αλλά έχει και τις ανταμοιβές του. Πρώτον, πρέπει να βρείτε ένα επίπεδο κάμπινγκ. Στη συνέχεια, πρέπει να αποσυσκευάσετε όλα τα εργαλεία σας, να καθαρίσετε μια τοποθεσία σκηνών, να στήσετε τη σκηνή, να κάνετε το κρεβάτι σας, να ξεκινήσετε μια φωτιά, να μαγειρέψετε ένα γεύμα και να καθαρίσετε τον εαυτό σας. Ακούγεται σαν την ίδια ρουτίνα που μπορεί να ακολουθήσετε στο σπίτι, έτσι δεν μπορεί να είναι τόσο πολλή δουλειά. Ορισμένες από τις ανταμοιβές περιλαμβάνουν το πικνίκ, η επικοινωνία με τη φύση και ο ύπνος κάτω από τα αστέρια.

Τι μπορώ να κάνω για τα σφάλματα;

Εάν είστε σε εξωτερικούς χώρους, αποδεχτείτε ότι πρόκειται να υπάρξουν σφάλματα. Μερικοί είναι δυσάρετοι και μερικοί δεν είναι, αλλά μπορείτε να κάνετε πολλά για να τους κρατήσετε από το να σας ενοχλήσουν. Θέλετε να ξέρετε πώς να κρατήσετε τα σφάλματα μακριά ; Μερικές συμβουλές:

Γιατί όλα είναι βρεγμένα το πρωί;

Δεν βρέθηκε, αλλά όλα είναι εμποτισμένα. Αυτό οφείλεται στο ότι η δροσιά εισέβαλε στο κάμπινγκ. Ο ζεστός καιρός με υψηλή υγρασία είναι η ιδανική κατάσταση για πρωινή δροσιά. Καθώς τα αντικείμενα ακτινοβολούν θερμότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας, γίνονται αρκετά δροσερά ώστε να πέσουν κάτω από το σημείο δρόσου και να προκαλέσουν συσσώρευση νερού στις επιφάνειες αντικειμένων κοντά στο έδαφος. Η δροσιά είναι γεγονός της φύσης και είναι αναπόφευκτη. Πριν από τη συνταξιοδότησή σας για τη νύχτα, ρίξτε ρούχα από τη γραμμή ρούχων, βάλτε μια κουρτίνα πάνω σε πράγματα που δεν θέλετε να βρέξετε ή να τα τοποθετήσετε στο αυτοκίνητο για τη νύχτα.

Πού μπορώ να πάρω περισσότερους πάγους;

Ρωτήστε αυτή την ερώτηση όταν φτάσετε στο στρατόπεδο. Η θερινή θερμότητα και η συχνή χρήση του ψυγείου σας μπορούν να προκαλέσουν γρήγορο λιώσιμο του πάγου. Μην αφήσετε όλο τον πάγο σας να λιώσει χωρίς να ξέρετε πού να πάρετε περισσότερα. Κάποια campgrounds πωλούν πάγο, αλλά μερικές φορές το πλησιέστερο κατάστημα δεν είναι τόσο κοντά. Ή καλύτερα ακόμα, μάθετε πώς μπορείτε να κρατήσετε τον πάγο από το σημείο τήξης.

Πώς απομακρύνομαι τα απόβλητα;

Είναι εκπληκτικό το πόσα σκουπίδια μπορούν να δημιουργηθούν στο κάμπινγκ. Πάρτε μαζί μερικές πλαστικές τσάντες σκουπιδιών. Μην κάψετε τα σκουπίδια στο φωτιά και μην καθαρίσετε τα ψάρια στο κάμπινγκ. Απορρίψτε τα σκουπίδια καθημερινά στην καθορισμένη περιοχή διάθεσης του κατασκηνωτή. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν το κάμπινγκ είναι να μην αφήσετε ίχνος της επίσκεψής σας.

Μάθετε πώς και ζείτε με αυτό το σύνθημα.

Γιατί δεν μπορώ να πάρω έναν ύπνο της καλής νύχτας;

Ο καλός ύπνος μπορεί να είναι δύσκολος όταν δεν κοιμάστε στην άνεση του κρεβατιού σας. Αλλά μόνο και μόνο επειδή κάνατε κάμπινγκ δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα σε εξωτερικούς χώρους . Πολλοί νέοι κατασκηνωτές κάνουν το λάθος να μην πάρουν ένα υπνόσακο. Ακόμα και σε ζεστό καιρό, η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του εδάφους και του σώματός μας μπορεί να πάρει αρκετά ψυχρή. Τα υπνόσακοι είναι σχετικά φτηνά και προσθέστε ένα στρώμα μόνωσης μεταξύ σας και του εδάφους. Προσθέτουν επίσης κάποια απορρόφηση, η οποία βοηθά να κάνει τον ύπνο σε εξωτερικούς χώρους πιο άνετα.

Τι πήγε στο ψυγείο την τελευταία νύχτα;

Μην ξυπνάτε για να βρείτε το φαγητό σας που λείπει ή είναι διάσπαρτο σε όλη την κατασκήνωση. Το να αφήνετε τα ζώα να μπαίνουν στο ψυγείο σας είναι ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία ενώ κάμπινγκ . Ανάλογα με τον τόπο κατασκήνωσης, θα μπορούσαν να υπάρχουν διάφορα ζώα που ζουν στην περιοχή του campground.

Εάν υπάρχει η πιθανότητα να έχετε γείτονες campground όπως skunks, ρακούν, σκίουροι, κοράκια, κοράκια ή γλάροι, για να αναφέρουμε μερικά, τότε καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι. Τέτοιου είδους ζώα εξαρτώνται από τα κατασκήνωση ως πηγή τροφής. Μην αφήνετε ποτέ τα τρόφιμα απροστάτευτα. Ασφαλίστε τους ψύκτες σας τη νύχτα και βάλτε τα ξηρά τρόφιμα στο αυτοκίνητό σας.

Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ξύλο γύρω από το κάμπινγκ για να οικοδομήσω μια φωτιά;

Αυτή η κατεστραμμένη ξυλεία είναι απαραίτητη για την ανανέωση των θρεπτικών ουσιών στο έδαφος για τα άλλα φυτά. Αν όλοι που πήγαν κατασκήνωση απογυμνώνουν το ξύλο από το δάσος για την πυροσβέστη τους, σύντομα δεν υπήρχε δάσος. Ηθικό της ιστορίας: Φέρτε καυσόξυλα ή αγοράστε κάποια στο στρατόπεδο.

Τι σημαίνει όταν ένα Campground έχει Ήσυχη Ώρες;

Οι χώροι κατασκήνωσης συνήθως ορίζουν ήρεμες ώρες ώστε οι κατασκηνωτές να μπορούν να απολαύσουν έναν καλό ύπνο. Δείξτε σεβασμό για άλλους κατασκηνωτές ψιθυρίζοντας σε ήσυχες ώρες. Αν έχετε RV, μην τρέχετε τη γεννήτρια. Προσπαθήστε να φτάσετε στο στρατόπεδο αρκετά νωρίς για να εγκαταστήσετε το στρατόπεδο πριν σκοτεινιάσει.

Γιατί δεν πρέπει να επιλέξετε κάμπινγκ δίπλα στο μπάνιο;

Αυτό είναι ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι νέοι κατασκηνωτές. Τα μπάνια είναι περιοχές υψηλής κυκλοφορίας και εκπέμπουν πολύ φως. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο είναι καλό να φτάνουμε νωρίς στο κατασκήνωση. διαφορετικά, μπορεί να μην έχετε άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσετε το χώρο δίπλα στο μπάνιο.

Παρά όλες τις δυσκολίες και τις δυσκολίες που μπορεί να υπομείνει ενώ κάμπινγκ, αυτές οι υπαίθριες εμπειρίες θα εξεταστούν ξανά ως αγαπημένες αναμνήσεις.