Το Φεστιβάλ Σελίδα-προς-Σκηνή του Κέννεντυ 2017

Μια προεπισκόπηση της εποχής θεάτρου πτώσης στην Ουάσιγκτον, DC

Κάθε Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, το Κέντρο Κένεντι φιλοξενεί το νέο φεστιβάλ παιχνιδιών μεταξύ σκηνής με δωρεάν παραστάσεις από περισσότερα από 60 θέατρα από την πρωτεύουσα της Ουάσινγκτον. Το φετινό φεστιβάλ αποτελεί μέρος της 100ής γενέθλια του Προέδρου John F. Kennedy του Κένεντι, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου 2017. Τα συμμετέχοντα θέατρα και καλλιτέχνες παρουσιάζουν ανοιχτές πρόβες, αναγνωστικές συναυλίες και εργαστήρια νέων έργων που συχνά βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη φάση ανάπτυξης.

Οι παραστάσεις ασχολούνται με ζητήματα όπως η αυτο-εξερεύνηση, η επαναστατική αντίδραση κατά της λαϊκής γνώμης και η υπερνίκηση των αντιξοοτήτων. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε συζητήσεις μετά την παρουσίαση με τους καλλιτέχνες για πιεστικά θέματα του σήμερα που τους επηρεάζουν, διαμορφώνοντας τις μελλοντικές παραγωγές του έργου των θεατρικών συγγραφέων.

Ημερομηνίες και ώρες

2-4 Σεπτεμβρίου 2017

Σάββατο, μεσημέρι - 10 μ.μ.
Κυριακή, 6-7 μ.μ.
Δευτέρα, 11 π.μ.-10 μ.μ.

Αδεια

Το Page-to-Stage είναι ελεύθερο και ανοικτό για το κοινό. Δεν απαιτείται εισιτήριο. Το κάθισμα είναι σε βάση προτεραιότητας. Οι πόρτες ανοίγουν 30 λεπτά πριν από την έναρξη κάθε λειτουργίας. Το κάθισμα είναι περιορισμένο και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.

Τοποθεσία και Μεταφορά

Το Κέντρο Kennedy βρίσκεται στο 2700 F. St. NW, Ουάσιγκτον, DC κοντά στο Foggy Bottom / George Washington Univ. Σταθμός μετρό. Το FREE Kennedy Centre Shuttle αναχωρεί κάθε 15 λεπτά από τις 9:45 π.μ.-μεσάνυχτα, Δευτέρα-Παρασκευή. 10 π.μ. - Μεσάνυχτα, Σάββατο. μεσημέρι, μεσημέρι, Κυριακές. και 4:00 μ.μ. - μεσημέρι στις ομοσπονδιακές αργίες.

Δεν παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης όταν παρακολουθείτε δωρεάν εκδηλώσεις. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται σε όλο το Κέντρο Kennedy.

Συμμετέχοντα θέατρα

Περιπέτεια Θεάτρου MTC, Συλλογικό θέατρο Αφρικής-Αμερικής (ACT), Εταιρεία Θεάτρου Ally, Τέχνες στον Ορίζοντα, Εταιρεία Θεάτρου Arcturus, Φεστιβάλ Βαλτιμόρη Θεατρικών Συγγραφέων, Καλύτερος Ιατρικός Αντιπρόσωπος, Συλλογικό Κίνημα Ψυχής, Γέφυρα Λέσχης: Συλλογικό Σενάριο, Καθολικό Πανεπιστήμιο Αμερικής Παιδικό Θέατρο, Φοιτητικό Θέατρο Πρωτοβουλίας ΚΝΠ, Θέατρο ρεπερτόριο Coppin, σκύλος και πόνυ dc, Το Απαραίος Θέατρο, Τμήμα Ανόητων, Εργοστάσιο 449, ΠΡΩΤΟ ΣΧΕΔΙΟ στο ROSE, Flying V, Θέατρο Ford, Θέατρο Φόρουμ, FRESHH Inc.

Θέατρο Guillotine, Θέατρο Highwood, Θέατρο Ινδικού Ωκεανού, Παραγωγή JBE, Θέατρο Keegan, Πρόγραμμα Kenan Kennan Center Kennedy, Τοπικό Θέατρο, Εταιρεία Θεάτρου Μωσαϊκού, Εταιρεία Θεάτρου Μωσαϊκού DC, Το θέατρο Scena, το θέατρο Scena, το θέατρο Scena, το Synetic Theatre, το θέατρο Scena, το θέατρο Scena, το θέατρο Scena, το θέατρο Scena, (TMD), Εταιρεία απροσδόκητης σκηνής, Τμήμα Μελετών Χορού και Επιδόσεων του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, Άγνωστο Πιγκουίνο, Εταιρεία Θεάτρου Venus, Ουάσιγκτον, Θέατρο Συμμαχίας της Ουάσινγκτον, DC, Θέατρο Προμηθέας, Το Improv Theatre (WIT), η Ουάσινγκτον Στάδιο Τσάιλντ, οι Ουάσιγκτον Rogues, οι Happy Few Productions, οι Συγκολλητές, ο Τροχός End Theatre Company, Κουκλοθέατα του Wit's End, και Woolly Mammoth Theater Company

Για το πλήρες πρόγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kennedy-center.org

Μην χάσετε τη συναυλία της Ημέρας Εργασίας την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8 μ.μ. στο Δυτικό Γκαζόν του U.

S. Capitol. Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα εκτελεί μια ελεύθερη συναυλία.

Το Κέντρο για τις Τέχνες Performances John F. Kennedy είναι ο κορυφαίος χώρος επιδόσεων της πόλης, παρέχοντας περίπου 3.000 παραστάσεις το χρόνο. Διαβάστε περισσότερα για το Κέντρο Kennedy

Ψάχνετε για κάποιο μέρος για να δειπνήσετε στην περιοχή; Δείτε έναν οδηγό για τα καλύτερα εστιατόρια κοντά στο κέντρο Kennedy