Ημέρα Ανεξαρτησίας στο όρος Βερνόν: 2017 Γιορτές

Ειδικές εκδηλώσεις στο Mount Vernon Estate

Το συγκρότημα Mount Vernon Estate and Gardens του George Washington, γιορτάζει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας με ειδικό προγραμματισμό. Το κτήμα θα φιλοξενήσει βραδινά πυροτεχνήματα την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017. Τα πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προβληθούν κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στις 4 Ιουλίου. Οι επισκέπτες θα αντιμετωπιστούν με θεαματικά πυροτεχνήματα καπνού σε πατριωτικά χρώματα που πυροδότησαν κατά τη διάρκεια του φινάλε της Εθνικής Concert Band της παράστασης της Αμερικής.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης μια τελετή εμπνευσμένης πολιτογράφησης για 100 νέους πολίτες, στρατιωτικές αναδημοσιεύσεις, ειδική τελετή απονομής φετών, δωρεάν τούρτα γενεθλίων για όλους (ενώ τα τελευταία είναι τα προμήθειες) και επίσκεψη από τον "Γενικό και την κα Ουάσινγκτον".

Το βουνό Βερνόν ήταν το σπίτι του πρώτου αρχηγού μας, ο οποίος οδήγησε αμερικανικά στρατεύματα στη νίκη στον αγώνα της χώρας για ανεξαρτησία. Η ετήσια εορτή της Ερυθράς, Λευκής και Μπλες Ανεξαρτησίας είναι ένα αξέχαστο μέρος για να γιορτάσει τη συμβολή της Τζωρτζ Ουάσιγκτον στην ελευθερία της Αμερικής στις 4 Ιουλίου. Όλα τα γεγονότα περιλαμβάνονται στην τακτική είσοδο Estate.

Όλη την ημέρα, ο "στρατηγός και η κ. Ουάσιγκτον" θα είναι έτοιμοι να χαιρετήσουν και να κάνουν φωτογραφίες με τους επισκέπτες. Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Donald W. Reynolds, οι επισκέπτες μπορούν να δροσιστείτε στο Θέατρο του Πόλεμου Επαναστατικού, όπου το χιόνι πέφτει στο ακροατήριο καθώς η Ουάσιγκτον διασχίζει τον ποταμό Delaware.

Ημέρα της Ανεξαρτησίας στο όρος Βερνόν

Βραδινά πυροτεχνήματα - 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου

6-9: 45 μμ Πυροτεχνήματα και παγωτό, Είσοδος: 34 δολάρια ανά ενήλικα, 24 δολάρια ανά παιδί. Η είσοδος περιλαμβάνει περιήγηση στο Αρχοντικό και στους χώρους. Οι παραχωρήσεις για εστιατόρια θα είναι ανοιχτές.

Πρόγραμμα Ημέρας Ανεξαρτησίας - 4 Ιουλίου

9:30 π.μ. - Οι επανενεργοί του Πρώτου Συντάγματος της Βιρτζίνιας συναρμολογούνται για επιθεώρηση από την "Γενική Ουάσιγκτον" στο Bowling Green, όπου η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας θα διαβαστεί από το Πρώτο Σύνταγμα της Βιρτζίνια.



10:00 π.μ. - Οι επισκέπτες μπορούν να ενταχθούν στο κεφάλαιο των Γυναικών της Αμερικανικής Επανάστασης (SAR) του Γιώργου Ουάσινγκτον σε μια πομπή στον Τάφο του Τζωρτζ Ουάσινγκτον για μια ειδική τελετή απονομής φλερτ.

11:00 π.μ. - Ειδική τελετή πολιτογράφησης της Ημέρας της Ανεξαρτησίας για τους 100 νέους πολίτες της Αμερικής με την Υπηρεσία Ιθαγένειας και Μετανάστευσης των Ηνωμένων Πολιτειών.

12:00 - Η ετήσια "Κόκκινη, Λευκή και Μπλε Συναυλία" πραγματοποιείται με πατριωτικά αγαπημένα από την Εθνική Concert Band of America, μια 80-μέλος εταιρία συνταξιούχων μουσικών από κάθε μπάντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

12:45 μμ - 12:50 μμ - Μια πυροτεχνική χαιρετίζει την Αμερική από το σπίτι του George Washington! Παρακολουθήστε ως μια πολύχρωμη απεικόνιση πυροτεχνημάτων καπνού που εκτοξεύονται πάνω από τον ποταμό Potomac.

1:00 μ.μ. - Η πανέμορφη τούρτα γενεθλίων του Mount Vernon θα προσφέρεται στους επισκέπτες (ενώ τα προμήθειες διαρκούν).

1:30 μ.μ. - Σώμα Fife και τύμπανο θα εκτελέσει στρατιωτική μουσική και ασκήσεις.

2:30 μ.μ. - Οι στρατιωτικές διαδηλώσεις επαναστατικού πολέμου από το πρώτο σύνταγμα της Βιρτζίνια πραγματοποιούνται στο πράσινο του Μπόουλινγκ.

Εκδηλώσεις σε αγρόκτημα

Ο Ιούλιος σηματοδοτεί την αρχή της περιόδου συγκομιδής σιταριού. Τα χέρια των πεδίων θα ξεκινήσουν την εποχή της Ημέρας της Ανεξαρτησίας με διαδηλώσεις για την καλλιέργεια του σιταριού στην τοποθεσία George Farm: Pioneer Farmer.

Το κοσμοπολίτικο προσωπικό θα οδηγήσει τα άλογα του Mount Vernon καθώς περνούν το σιτάρι στον 16πλευρο αχυρώνα στις 10:30 π.μ., 11 π.μ., 1 μ.μ. και 3 μ.μ.

Το Mount Vernon βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Potomac, περίπου 14 μίλια νότια της Ουάσιγκτον. Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα για το Όρος Vernon Estate και τους Κήπους του George Washington

Διαβάστε περισσότερα για πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου στην Ουάσιγκτον DC