Δημόσιες Πισίνες στο Reno και στις Sparks

Κολύμβηση και Νερό στο Reno και Sparks Public Parks

Η πόλη του Ρίνο διαθέτει τέσσερις δημόσιες πισίνες, δύο εκ των οποίων είναι σε εξωτερικούς χώρους και λειτουργούν σε εποχιακή βάση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Η Sparks Parks & Rec διαθέτει τέσσερις δημόσιες πισίνες, τρεις εκ των οποίων είναι σε εξωτερικούς χώρους και λειτουργούν σε εποχιακή βάση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Δημόσιες Πισίνες στο Ρίνο

Η πόλη του Ρίνο διαθέτει τέσσερις δημόσιες πισίνες, δύο εκ των οποίων είναι σε εξωτερικούς χώρους και λειτουργούν σε εποχιακή βάση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ιστοσελίδα Reno's Aquatics & Pools για τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και τις ημέρες λειτουργίας και τα τέλη. Για συγκεκριμένες ώρες λειτουργίας, αμοιβές και διαθέσιμες κατηγορίες για την θερινή περίοδο 2014, επισκεφθείτε το πρόγραμμα 2014 για τις τέσσερις ομάδες Reno. Για συγκεκριμένες πισίνες, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους.

Άλλες υπηρεσίες στις δημόσιες πισίνες του Reno

Εκτός από το δημόσιο κολύμπι και το παιχνίδι με νερό, το Reno Parks, Recreation & Community Services προσφέρει μαθήματα κολύμβησης, μαθήματα γυμναστικής, καγιάκ καγιάκ και μαθήματα εκπαιδευτών ασκήσεων θαλάσσιων κολύμβησης American Red Cross.

Για πληροφορίες σχετικά με όλες αυτές τις υπηρεσίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Reno Aquatics and Pools ή καλέστε (775) 334-2262.

Δημόσιες Πισίνες σε Sparks

Το Sparks Parks and Recreation διαθέτει τρεις δημόσιες πισίνες. Οι εξωτερικές πισίνες λειτουργούν εποχιακά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα ηλεκτρονικά προγράμματα (παρακάτω σύνδεσμοι) για τις ημέρες λειτουργίας και τα τέλη (αν υπάρχουν) σε κάθε πισίνα.

(Σημειώστε ότι το Pool Oppio Park είναι μόνιμα κλειστό.)

Ώρες κολύμβησης και ημερομηνίες στο Sparks Marina Park

Το κολύμπι αναψυχής στο Sparks Marina επιτρέπεται μόνο στην καθορισμένη περιοχή κολύμβησης στη βόρεια παραλία. Οι ναυαγοσώστες θα υπηρετούν κατά τη διάρκεια αυτών των καθορισμένων ημερομηνιών και ωρών κολύμβησης στο 2014 στη Sparks Marina ...

Κανόνες κολύμβησης Sparks Marina

Άμεσες ερωτήσεις και σχόλια στο κοινοτικό κέντρο Alf Sorensen καλώντας (775) 353-2385. Εάν υπάρχει έκτακτη ανάγκη, καλέστε το 911.

Ώρες κολύμβησης και ημερομηνίες σε πισίνα Deer Park σε σπινθήρες

Οι ώρες κολύμβησης κατά τη διάρκεια του 2014 στο Deer Park Pool είναι από τις 13:00 έως τις 16:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 11:00 έως τις 16:30 το Σάββατο και την Κυριακή. Η είσοδος είναι $ 3.50 για παιδιά κάτω των 18 ετών, $ 6 για ενήλικες από 18 έως 54 ετών, $ 4 για ηλικιωμένους άνω των 55 ετών και $ 15 για οικογένειες μέχρι έξι μελών. Σχετικά με την "Σχεδόν δωρεάν Παρασκευή" μέχρι το καλοκαίρι, είναι μόνο $ 1 ανά άτομο για όλους. Οι ανοιχτές ημερομηνίες είναι ...

Κολύμβηση μαθήματα σε σπινθήρες

Το Sparks Parks and Recreation προσφέρει μια ποικιλία από μαθήματα κολύμβησης, από τα βασικά της μάθησης για να κολυμπήσετε στην αμερικανική ναυαγοσώστη Ερυθρού Σταυρού.

Αποκτήστε τα στοιχεία και μάθετε πώς να εγγραφείτε για μαθήματα κολύμβησης και άλλα προγράμματα από το City of Sparks Aquatics / Swimming ή καλέστε (775) 353-2385. Υπάρχουν επίσης και άλλα προγράμματα, όπως γονέα / παιδί με μαθήματα κολύμβησης αυτισμού, προσαρμοσμένες ακρογιαλιές, ενήλικες και υπερήλικες στο aquacise, ανώτερη γυμναστική και κολύμβηση lap.

Bowers Pool Mansion στην κοιλάδα Washoe

Η πισίνα στο Bowers Mansion Regional Park στην κοιλάδα Washoe θα είναι ανοιχτή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2014. Οι ημερομηνίες θα είναι 7 Ιουνίου έως 10 Αυγούστου. Η πισίνα θερμαίνεται από φυσική θερμή πηγή και θα είναι ανοιχτή από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το βράδυ, κάθε μέρα της εβδομάδας. Τα καθημερινά εισιτήρια είναι $ 4 για παιδιά ηλικίας 3 έως 17 ετών (10 Punch Pass για $ 30), $ 5 για ενήλικες 18 ετών και άνω (10 Punch Pass είναι $ 40) και $ 4 για ηλικιωμένους 62 και μεγαλύτερους (10 Punch Pass για $ 30). Παιδιά 2 και κάτω είναι δωρεάν. Η πισίνα μπορεί να γίνει κράτηση το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την πισίνα κατά τις ώρες λειτουργίας (775) 849-0644. Διατίθενται επίσης μαθήματα κολύμβησης. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της πισίνας του Bowers για λεπτομέρειες.

Πισίνα στην Sun Valley

Οι Περιοχές Γενικής Βελτίωσης της Κοιλάδας του Κήπου λειτουργούν το Σύμπλεγμα Πισίνας Robert και Norma Fink σε 115 W. 6η Λεωφόρο, η Sun Valley (έξω από το Clear Acre Lane ακριβώς βόρεια του Reno). Το συγκρότημα περιλαμβάνει νεροτσουλήθρες και παιδική πισίνα. Κατά τη διάρκεια του 2014, η πισίνα είναι ανοιχτή από τις 13 Ιουνίου έως τις 10 Αυγούστου. Οι ώρες είναι από Τετάρτη έως Κυριακή, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ. Η είσοδος είναι 4,50 δολάρια για τους ενήλικες, 3,50 δολάρια για τους νέους και τους ηλικιωμένους. Παιδιά 2 και κάτω είναι δωρεάν. Διατίθενται κολυμβητήρια και χώροι μπορούν να διατεθούν για πάρτι και πικ-νικ. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις, καλέστε (775) 673-2220.

Πηγές: Πόλεις Reno και Sparks, Νεβάδα, Γενική Περιφέρεια βελτίωσης Sun Valley, πάρκα Washoe County.