Λίμνη Πυραμίδας Αναψυχή

Επισκεφθείτε την πιο όμορφη Λίμνη της Ερήμου της Νεβάδα

Όταν βλέπεις για πρώτη φορά την Λίμνη Πυραμίδας, είναι ένα καταπληκτικό θέαμα. Έχετε οδηγήσει μέσα από ένα ξηρό τοπίο της ερήμου και παρουσιάζονται ξαφνικά με μια μεγάλη, βαθιά μπλε λίμνη γεμίζοντας μια λεκάνη που περιβάλλεται από άγονα καφέ βουνά. Έτσι ποια είναι η συμφωνία με αυτό το σώμα νερού φαινομενικά τόσο εκτός τόπου; Πώς έφτασε εδώ και πώς επιβιώνει;

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Λίμνη Πυραμίδας

Οι περισσότερες δραστηριότητες αναψυχής είναι κατά μήκος της δυτικής ακτής της λίμνης Pyramid.

Εκεί θα βρείτε περιοχές που προορίζονται για κατασκήνωση, ψάρεμα, βαρκάδα, κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Για περιήγηση στα αξιοθέατα, παρακολούθηση πτηνών και φωτογραφία, επιπλέον σημεία γύρω από την ανατολική πλευρά είναι προσβάσιμα μέσω μη ασφαλτοστρωμένων δρόμων. Είναι εδώ, ακριβώς έξω από την ανατολική ακτή κοντά στο Red Bay, όπου μπορείτε να πλησιάσετε τον σχηματισμό πυραμίδας σε μορφή βράχου που ενέπνευσε τον εξερευνητή John C. Frémont να του δώσει το όνομα Pyramid Lake *. Το πολύ μεγαλύτερο νησί βρίσκεται κοντά στο Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής του νησιού Anaho. Μια αποικία αμερικανικών λευκών πελεκάνων χρησιμοποιεί το νησί, καθώς και άλλα είδη όπως γλάροι της Καλιφόρνιας, κασπιανούς, μεγάλους μπλε ερωδιούς και χιονισμένα αγκάθια. Τα σκάφη απαγορεύεται να προσγειώνονται στο νησί Anaho και δεν πρέπει να προσεγγίζουν σε απόσταση 500 ποδιών από την ακτή. Άλλες ευαίσθητες περιοχές είναι επίσης κλειστές για την πρόσβαση του κοινού, όπως η περιοχή Wizard Cove στη βορειοδυτική ακτή.

* Σημείωση: Ελέγξτε με τους χειριστές της λίμνης Pyramid για την πρόσβαση στις περιοχές της ανατολικής πλευράς.

Ορισμένες τοποθεσίες είναι κλειστές για το κοινό λόγω προβλημάτων βανδαλισμού.

Σιγουρευτείτε για να επισκεφθείτε το Μουσείο Tribe Pyramid Lake Paiute και το Κέντρο επισκεπτών στην κεντρική πόλη Nixon. Αυτό το εξαιρετικό μουσείο είναι γεμάτο πληροφορίες για την ανθρώπινη και φυσική ιστορία της Λίμνης Πυραμίδας και του λαού Paiute.

Πύλη Πυραμίδας Λίμνη Paiute Κράτηση - Απαραίτητες άδειες

Η Λίμνη Πυραμίδας βρίσκεται βορειοανατολικά του Ρίνο και βρίσκεται εντελώς μέσα στην Κρουαζιέρα Πυραμίδας Λίμνης Paiute Tribe.

Αυτό το πολύτιμο φυλετικό περιουσιακό στοιχείο διαχειρίζεται και ρυθμίζεται από τη φυλή για τις ψυχαγωγικές, οικονομικές και φυσικές του αξίες. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν και να αναδημιουργήσουν στη Λίμνη Πυραμίδα, αλλά οι άδειες απαιτούνται από εκείνους που δεν είναι φυλετικά μέλη. Οι άδειες μπορούν να αγοραστούν μέσω διαδικτύου από καταστήματα σε Nixon και Sutcliffe, το σταθμό Sutcliffe Ranger, το 2500 Lakeview Drive, το Sutcliffe, το NV 89510, ή σε διάφορους πωλητές γύρω από την περιοχή. Οι βασικές τιμές άδειας παρουσιάζονται εδώ, με περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα τιμολόγησης αδειών. Οι φυλακισμένοι / φυλετική αστυνομία είναι ορκωτοί αξιωματικοί της ειρήνης και περιπολούν την κράτηση. Εκείνοι που χρησιμοποιούν την περιοχή χωρίς έγκυρη άδεια θα αναφέρονται. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 574-1000.

Χρησιμοποιήστε τις άδειες που απαιτούνται ανά ημέρα για κάθε όχημα

Άδειες αλιείας

Άδεια εποχής

Υπάρχει μια πολιτική "Pack In Pack Out" για τους επισκέπτες της λίμνης Pyramid.

Αν το βγάλετε εκεί, φέρτε το πίσω μαζί σας. Οι επισκέπτες πρέπει να φέρνουν ό, τι χρειάζονται και να είναι λογικά αυτοσυντηρούμενοι - οι υπηρεσίες κοντά στη Λίμνη Πυραμίδας είναι λίγες και πολύ κοντά. Υπάρχουν διάφοροι άλλοι κανόνες και κανονισμοί που πρέπει να γνωρίζετε όταν επισκέπτεστε τη Λίμνη Πυραμίδας, που περιέχεται στο φυλλικό φυλλάδιο κανονισμών.

Πυραμίδες Λίμνη Κίνδυνοι

Δείτε μερικές συμβουλές για την αναψυχή στη Λίμνη Πυραμίδας. Η πιο σημαντική ασφάλεια που έχετε είναι αυτή ανάμεσα στα αυτιά σας - προσοχή και κοινή λογική όταν βρίσκεστε κοντά και μέσα στο νερό και μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες ενός ατυχήματος. Η πυραμίδα είναι μια σχετικά απομακρυσμένη λίμνη που βρίσκεται σε σκληρό περιβάλλον. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, η βοήθεια μπορεί να καλείται, αλλά δεν θα είναι άμεση.

Πως θα φτάσετε στη Λίμνη Πυραμίδας

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι προσέγγισης της λίμνης Πυραμίδας από την περιοχή Reno / Sparks ...

1. Πάρτε I80 ανατολικά περίπου 32 μίλια. Πάρτε την έξοδο # 43 της λίμνης Wadsworth / Pyramid Lake και ακολουθήστε τις πινακίδες στην πόλη. Στρίψτε αριστερά στην εθνική οδό 447 και οδηγήστε περίπου 16 μίλια με το Nixon. Από εδώ, μπορείτε να συνεχίσετε βόρεια σε 447 στη δυτική ακτή, ή στρίψτε αριστερά στο 446 για να έχετε πρόσβαση στην ανατολική πλευρά της Λίμνης Πυραμίδας.

2. Ποιοι ντόπιοι αποκαλούν τον πυραμιδικό αυτοκινητόδρομο ξεκινούν από το I80 στα Sparks, κοντά στην πλατεία Βικτωριανών. Ορίστηκε επίσης ο αυτοκινητόδρομος 445. Ανάλογα με το πού ξεκινάτε, είναι περίπου 30 μίλια από τη Λίμνη Πυραμίδας και τη διασταύρωση με τον αυτοκινητόδρομο 446. Μια αριστερή στροφή θα σας μεταφέρει στο Sutcliffe και ένα δικαίωμα στο Nixon. Υπάρχει πρόσβαση αναψυχής ακτογραμμής είτε ο τρόπος που πηγαίνετε. Εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι γι 'αυτή τη διαδρομή επειδή ταξιδεύει μέσα από αστικές και προαστιακές περιοχές για περίπου 20 μίλια πριν γίνει ανοικτή εθνική οδό.

Για να πάρετε μια λαβή για την τοποθέτηση της γης και τους σχετικούς κανόνες, δείτε το χάρτη κανόνων Pyramid κανονισμού.

Λίμνη Πυραμίδας - Σύντομη Φυσική Ιστορία

Η λίμνη πυραμίδας είναι ένα απόθεμα της αρχαίας λίμνης Lahontan, η οποία κάλυψε μια μεγάλη περιοχή της βορειοδυτικής Νεβάδα στο τέλος της τελευταίας εποχής των παγετώνων (περίπου 12.000 έως 15.000 χρόνια πριν). Στις πιο εκτεταμένες της, η λίμνη Lahontan είχε επιφάνεια μεγαλύτερη από 8.500 τετραγωνικά μίλια, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες λίμνες της ηπείρου. Ήταν 500 πόδια βαθιά πάνω από την έρημο Black Rock και 900 πόδια βάθος πάνω από τη σημερινή λίμνη πυραμίδας (η οποία έχει επιφάνεια 188 τετραγωνικά μίλια και είναι 350 πόδια βάθος). Ένα κλίμα θέρμανσης προκάλεσε τη σταδιακή εξαφάνιση της λίμνης Lahontan. Οι μοναδικές λίμνες που ήταν κάποτε μέρος του συνόλου είναι Λίμνη Πυραμίδας και Λίμνη Walker κοντά στο Hawthorne. Άλλες εμφανείς ενδείξεις περιλαμβάνουν τη διάβρωση των ακτών ορατών στις ορεινές πλευρές, τους σχηματισμούς tufa και τα ξηρά playas λίμνες που κηλιδώνουν την περιοχή, μεταξύ των οποίων και οι Carson Sink, Humboldt Sink και Black Rock Desert.

Η Λίμνη Πυραμίδας είναι μια ενδοροχημική λίμνη, που σημαίνει ότι βρίσκεται σε μια λεκάνη χωρίς αποστράγγιση. Ο μόνος τρόπος που αφήνει το νερό είναι η εξάτμιση. Τροφοδοτείται από τον ποταμό Truckee, ο οποίος ρέει από τη λίμνη Tahoe. Είναι αξιοσημείωτο να συνειδητοποιήσουμε ότι το νερό σε αυτή την λίμνη της ερήμου προήλθε από το αλπικό περιβάλλον της Σιέρα Νεβάδα. Ο ποταμός Truckee είναι η μοναδική έξοδος της λίμνης Tahoe και η μοναδική πηγή της λίμνης Pyramid.