Ένας οδηγός για τα κολέγια και τα πανεπιστήμια του Μανχάταν

Επιλέξτε το τέλειο κέντρο για ανώτερη μάθηση στη Νέα Υόρκη

Η παρακολούθηση του κολλεγίου στη μέση του Μανχάταν είναι ένα όνειρο για πολλούς επίδοξους σπουδαστές. Εάν εξετάζετε τις επιλογές σας για ανώτερη μάθηση στη μεγάλη πόλη, μην κοιτάξετε ξανά. Έχουμε κάνει τη δουλειά εδώ για να συγκεντρώσουμε τις βασικές λεπτομέρειες για τα μεγάλα κολλέγια και τα πανεπιστήμια του Μανχάταν, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια εκπαιδευτική ικανότητα για το μελλοντικό σας πτυχίο. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει δεδομένα από το 2016.

Barnard College

Μανχάταν Τοποθεσία: Άνω Δυτική Όχθη

Δίδακτρα και αμοιβές: 47.631 δολάρια

Προπτυχιακό Εγγραφές: 2.573

Έτος ίδρυσης: 1889

Δημόσιος ή ιδιωτικός: Ιδιωτικός

Official Bio: "Από την ίδρυσή της το 1889, ο Barnard υπήρξε διακεκριμένος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προσφέροντας ένα αυστηρό ίδρυμα φιλελεύθερων τεχνών σε νέες γυναίκες, των οποίων η περιέργεια, η οδήγηση και η exuberance τους ξεχώρισαν. περιβάλλον που προσφέρει το καλύτερο όλων των κόσμων: μικρές, οικείες τάξεις σε ένα συνεργατικό φιλελεύθερο σκηνικό αφιερωμένο στην προώθηση των γυναικών με τους τεράστιους πόρους του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, μόλις λίγα βήματα - στην καρδιά της ζωντανής και ηλεκτρικής Νέας Υόρκης.

Ιστοσελίδα: barnard.edu

Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Μανχάταν Τοποθεσία: Morningside Heights

Δίδακτρα και αμοιβές: $ 51.008

Προπτυχιακό Έτος: 6.170

Έτος ίδρυσης: 1754

Δημόσιος ή ιδιωτικός: Ιδιωτικός

Official Bio: "Για περισσότερα από 250 χρόνια, η Κολομβία είναι ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο έθνος και σε όλο τον κόσμο.

Στον πυρήνα του ευρέος φάσματος της ακαδημαϊκής έρευνας μας είναι η δέσμευση να προσελκύσουμε και να εμπλέξουμε τα καλύτερα μυαλά για την επιδίωξη μεγαλύτερης ανθρώπινης κατανόησης, πρωτοποριακών νέων ανακαλύψεων και υπηρεσίας στην κοινωνία ».

Ιστοσελίδα: columbia.edu

Cooper Union

Μανχάταν Τοποθεσία: East Village

Δίδακτρα και αμοιβές: 42.650 δολάρια

Προπτυχιακή Εγγραφή: 876

Έτος ίδρυσης: 1859

Δημόσιος ή ιδιωτικός: Ιδιωτικός

Επίσημη Ένωση Βιογραφικού: "Η Ένωση Cooper για την Προώθηση της Επιστήμης και της Τέχνης ιδρύθηκε από τον εφευρέτη, βιομήχανο και φιλανθρωπικό Peter Cooper το 1859 και προσφέρει εκπαίδευση στην τέχνη, την αρχιτεκτονική και τη μηχανική, καθώς και μαθήματα στις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες".

Ιστοσελίδα: cooper.edu

CUNY-Baruch College

Μανχάταν Τοποθεσία: Gramercy

Δίδακτρα και αμοιβές: 17.771 δολάρια (έξω από το κράτος)? $ 7,301 (σε κατάσταση)

Προπτυχιακή Εγγραφή: 14.857

Έτος ίδρυσης: 1919

Δημόσιο ή ιδιωτικό: Δημόσιο

Επίσημο Βιογραφικό: "Το κολέγιο Baruch είναι από τα κορυφαία κολέγια της περιοχής και του έθνους από την US News & World Report , το Forbes , το Princeton Review κ.α. Η πανεπιστημιούπολη μας είναι εύκολα προσβάσιμη από την Wall Street, Midtown και τα παγκόσμια αρχηγεία μεγάλων εταιρειών μη κερδοσκοπικές και πολιτιστικές οργανώσεις, προσφέροντας στους σπουδαστές απρόσκοπτη πρακτική άσκηση, σταδιοδρομία και δυνατότητες δικτύωσης.Οι περισσότεροι από 18.000 σπουδαστές, που μιλούν περισσότερες από 110 γλώσσες και εντοπίζουν την κληρονομιά τους σε περισσότερες από 170 χώρες, έχουν επανειλημμένα κατονομαστεί ως μία από τις πιο εθνοτικές διαφορετικά φοιτητικά όργανα στις Ηνωμένες Πολιτείες. "

Ιστοσελίδα: baruch.cuny.edu

CUNY-City College (CCNY)

Μανχάταν Τοποθεσία: Χάρλεμ

Δίδακτρα και αμοιβές: 15.742 δολάρια (εκτός του κράτους), 6.472 δολάρια (σε κράτος)

Προπτυχιακή Εγγραφή: 12,209

Έτος ίδρυσης: 1847

Δημόσιο ή ιδιωτικό: Δημόσιο

Επίσημο Βιογραφικό Σημείωμα: Από την ίδρυσή του το 1847, το City College της Νέας Υόρκης (CCNY) είναι αληθινό για την κληρονομιά της πρόσβασης, των ευκαιριών και του μετασχηματισμού, ενώ το CCNY είναι τόσο διαφορετικό, δυναμικό και τολμηρά οραματικό όσο η ίδια η πόλη. της γνώσης και της κριτικής σκέψης και ενθαρρύνει την έρευνα, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία σε ακαδημαϊκούς, καλλιτεχνικούς και επαγγελματικούς κλάδους. Ως δημόσιος θεσμός με δημόσιο σκοπό, η CCNY παράγει πολίτες που επηρεάζουν την πολιτισμική, κοινωνική και οικονομική ζωτικότητα της Νέας Υόρκης. το έθνος και τον κόσμο. "

Ιστοσελίδα: ccny.cuny.edu

CUNY-Hunter College

Μανχάταν Τοποθεσία: Άνω Ανατολική πλευρά

Δίδακτρα: $ 15.750 (εκτός της πολιτείας), $ 6.480 (σε κατάσταση)

Προπτυχιακή Εγγραφή: 16.879

Έτος ίδρυσης: 1870

Δημόσιο ή ιδιωτικό: Δημόσιο

Επίσημο Βιογραφικό: "Το κολέγιο Hunter, που βρίσκεται στην καρδιά του Μανχάταν, είναι το μεγαλύτερο κολλέγιο στο Πανεπιστήμιο της Πόλης της Νέας Υόρκης (CUNY), το οποίο ιδρύθηκε το 1870. Είναι επίσης ένα από τα παλαιότερα δημόσια κολέγια της χώρας. που παρακολουθεί σήμερα το πρόγραμμα Hunter, προχωρώντας σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε περισσότερους από 170 τομείς σπουδών, το φοιτητικό σώμα του Hunter είναι τόσο διαφορετικό όσο η ίδια η Νέα Υόρκη, για περισσότερα από 140 χρόνια, η Hunter προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε γυναίκες και μειονότητες. κάθε περπάτημα της ζωής και κάθε γωνιά του κόσμου παρακολουθούν τον Hunter ".

Ιστοσελίδα: hunter.cuny.edu/main

Τεχνολογικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας (FIT)

Μανχάταν Τοποθεσία: Τσέλσι

Δίδακτρα: $ 18.510 (εκτός της πολιτείας), $ 6.870 (σε κατάσταση)

Προπτυχιακή Εγγραφή: 9.567

Έτος ίδρυσης: 1944

Δημόσιο ή ιδιωτικό: Δημόσιο

Official Bio: "Ένας από τους κορυφαίους δημόσιους οργανισμούς της Νέας Υόρκης, το FIT είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κολέγιο σχεδιασμού, μόδας, τέχνης, επικοινωνιών και επιχειρήσεων. Είμαστε γνωστοί για τον αυστηρό, μοναδικό και προσαρμόσιμο ακαδημαϊκό προγραμματισμό, ακαδημαϊκές και βιομηχανικές εταιρικές σχέσεις και δέσμευση για έρευνα, καινοτομία και επιχειρηματικότητα ».

Ιστοσελίδα: fitnyc.edu

Πανεπιστήμιο Fordham

Μανχάταν Τοποθεσία: Κέντρο Lincoln (με επιπλέον πανεπιστημιουπόλεις στο Bronx και το Westchester)

Δίδακτρα και αμοιβές: 45.623 δολάρια

Προπτυχιακές Εγγραφές : 8.633

Έτος ίδρυσης: 1841

Δημόσιος ή ιδιωτικός: Ιδιωτικός

Official Spirit: "Είμαστε ένα ιεσουάτο, καθολικό πανεπιστήμιο.Το πνεύμα μας προέρχεται από την σχεδόν 500χρονη ιστορία των Ιησουιτών. Είναι το πνεύμα πλήρους εμπλοκής - με βαθιές ιδέες, με κοινότητες σε όλο τον κόσμο, με αδικία, με ομορφιά, με το σύνολο της ανθρώπινης εμπειρίας.Αυτό είναι που μας κάνει Fordham: Είμαστε μια σφιχτή κοινότητα στη Νέα Υόρκη και εκτιμούμε και εκπαιδεύουμε ολόκληρο τον άνθρωπο Μεγάλο μέρος της ιστορίας και της αποστολής μας ιησουιτών έρχεται σε τρεις ιδέες, που μεταφράζεται από τα λατινικά, σημαίνει σχεδόν αυτό: προσπαθήστε για την αριστεία σε ό, τι κάνετε, φροντίστε για τους άλλους, και αγωνιστείτε για δικαιοσύνη, προσθέτοντας μια εκπαίδευση που λειτουργεί: σοφία, εμπειρία, ηθική, κριτική σκέψη, δημιουργική επίλυση προβλημάτων "Αυτό ακριβώς κάνουν οι φοιτητές της Fordham στον κόσμο".

Ιστοσελίδα: fordham.edu

Marymount College του Μανχάταν

Μανχάταν Τοποθεσία: Άνω Ανατολική πλευρά

Δίδακτρα και αμοιβές: 28.700 δολάρια

Προπτυχιακή Εγγραφή: 1.858

Έτος ίδρυσης: 1936

Δημόσιος ή ιδιωτικός: Ιδιωτικός

Επίσημο Βιογραφικό: "Το Marymount Manhattan College είναι ένα αστικό, ανεξάρτητο, φιλελεύθερο κολέγιο τέχνης. Η αποστολή του κολλεγίου είναι να εκπαιδεύσει ένα κοινωνικά και οικονομικά διαφορετικό φοιτητικό σώμα ενισχύοντας το πνευματικό επίτευγμα και την προσωπική ανάπτυξη και παρέχοντας ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. αποστολή είναι η πρόθεση να αναπτυχθεί η συνειδητοποίηση των κοινωνικών, πολιτικών, πολιτιστικών και δεοντολογικών ζητημάτων με την πεποίθηση ότι αυτή η συνειδητοποίηση θα οδηγήσει σε ανησυχία, συμμετοχή και βελτίωση της κοινωνίας. τις τέχνες και τις επιστήμες για φοιτητές όλων των ηλικιών, καθώς και την ουσιαστική προ-επαγγελματική προετοιμασία.Ο κεντρικός άξονας αυτών των προσπαθειών είναι η ιδιαίτερη προσοχή που δίνεται στον μεμονωμένο φοιτητή Marymount Manhattan College επιδιώκει να αποτελέσει πόρο και κέντρο εκμάθησης της μητροπολιτικής κοινότητας ».

Ιστοσελίδα: mmm.edu

Νέο σχολείο

Μανχάταν Τοποθεσία: Χωριό Γκρήνουιτς

Δίδακτρα και αμοιβές: 42.977 δολάρια

Προπτυχιακή Εγγραφή: 6.695

Έτος ίδρυσης: 1919

Δημόσιος ή ιδιωτικός: Ιδιωτικός

Επίσημη Φιλοσοφία: "Φανταστείτε ένα χώρο όπου οι μελετητές, οι καλλιτέχνες και οι σχεδιαστές βρίσκουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να αμφισβητήσουν τη σύμβαση και να δημιουργήσουν ατρόμητα θετική αλλαγή στον κόσμο. Φανταστείτε ένα πνευματικό και δημιουργικό καταφύγιο που ποτέ δεν έχει - και ποτέ δεν - Το Νέο Σχολείο είναι ένα προοδευτικό αστικό πανεπιστήμιο όπου διαλύονται οι τοίχοι μεταξύ των κλάδων, έτσι ώστε οι δημοσιογράφοι να μπορούν να συνεργάζονται με σχεδιαστές, αρχιτέκτονες με κοινωνικούς ερευνητές, ειδικούς μέσων ενημέρωσης με ακτιβιστές, ποιητές με μουσικούς ».

Ιστοσελίδα: newschool.edu

Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης (NYIT)

Μανχάταν Τοποθεσία: Άνω Δυτική Πλευρά (με άλλες πανεπιστημιουπόλεις στο Long Island)

Δίδακτρα και αμοιβές: 33.480 δολάρια

Προπτυχιακό Έτος: 4.291

Έτος ίδρυσης: 1955

Δημόσιος ή ιδιωτικός: Ιδιωτικός

Επίσημο Βιογραφικό: "Εξερευνήστε το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης - ένα δυναμικό, υψηλού βαθμού και διαπιστευμένο μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο που δεσμεύεται να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά ηγετών και να εμπνεύσει την καινοτομία και την προώθηση της επιχειρηματικότητας. και 100 χώρες στις πανεπιστημιουπόλεις σε όλο τον κόσμο γίνονται αφοσιωμένοι, τεχνολογικά καταλαβαίοι γιατροί, αρχιτέκτονες, επιστήμονες, μηχανικοί, ηγέτες επιχειρήσεων, ψηφιακοί καλλιτέχνες, επαγγελματίες υγείας και πολλά άλλα ».

Ιστοσελίδα: nyit.edu

Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης

Μανχάταν Τοποθεσία: Χωριό Γκρήνουιτς

Δίδακτρα και αμοιβές: 46.170 δολάρια

Προπτυχιακό Εγγραφές : 24,985

Έτος ίδρυσης: 1831

Δημόσιος ή ιδιωτικός: Ιδιωτικός

Το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών. Από τα περισσότερα από 3.000 κολέγια και πανεπιστήμια στην Αμερική, το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης είναι ένα από τα 60 ιδρύματα μέλη της διακεκριμένης Ένωσης Αμερικανικά Πανεπιστήμια Από ένα φοιτητικό σώμα 158 κατά το πρώτο εξάμηνο του NYU, η εγγραφή έχει αυξηθεί σε περισσότερους από 50.000 φοιτητές σε τρία πανεπιστημιακά πανεπιστήμια στη Νέα Υόρκη, το Αμπού Ντάμπι και τη Σαγκάη και στη μελέτη χώρων στην Αφρική, την Ασία, Την Αυστραλία, την Ευρώπη, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική. Σήμερα οι σπουδαστές προέρχονται από κάθε κράτος της ένωσης και από 133 χώρες.

Ιστοσελίδα: nyu.edu

Πανεπιστήμιο Pace

Μανχάταν Τοποθεσία: Οικονομική περιοχή

Δίδακτρα και αμοιβές: 41.325 δολάρια

Προπτυχιακές Εγγραφές : 8.694

Έτος ίδρυσης: 1906

Δημόσιος ή ιδιωτικός: Ιδιωτικός

Επίσημο Βιογραφικό: "Από το 1906, το Πανεπιστήμιο Pace δημιούργησε επαγγελματίες σκέψης παρέχοντας υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για τα επαγγέλματα με σταθερή βάση στη φιλελεύθερη εκμάθηση εν μέσω των πλεονεκτημάτων της μητροπολιτικής περιοχής της Νέας Υόρκης. και το Westchester County, όπου εγγράφονται σχεδόν 13.000 φοιτητές σε προγράμματα σπουδών στο πανεπιστήμιο, το μεταπτυχιακό και διδακτορικό στο κολλέγιο επαγγελμάτων υγείας, το κολλέγιο τεχνών και επιστημών Dyson, το Σχολείο Επιχειρήσεων Lubin, το σχολείο εκπαίδευσης, το σχολείο νομικών και το Seidenberg School of Computer Science Πληροφοριακά συστήματα."

Ιστοσελίδα: pace.edu

Σχολή Εικαστικών Τεχνών

Μανχάταν Τοποθεσία: Gramercy

Δίδακτρα & αμοιβές: $ 33.560

Προπτυχιακή Εγγραφή: 3.678

Έτος ίδρυσης: 1947

Δημόσιος ή ιδιωτικός: Ιδιωτικός

Το Official Bio: "Αποτελείται από περισσότερους από 6.000 φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη του Μανχάταν και από 35.000 αποφοίτους σε 100 χώρες, η SVA αντιπροσωπεύει επίσης μία από τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές κοινότητες στον κόσμο. Η αποστολή της Σχολής Εικαστικών Τεχνών είναι να εκπαιδεύσει τις μελλοντικές γενιές καλλιτεχνών , σχεδιαστές και δημιουργικοί επαγγελματίες. "

Ιστοσελίδα: sva.edu