Αναθεώρηση του Cafe του Bebo στο Santurce, San Juan

Το Cafe του Bebo βρίσκεται στην οδό Loíza 1600 στο Santurce του San Juan. Το εστιατόριο έχει μια δεύτερη θέση στο Galeria Paseos στο Cupey. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 787-726-1008 (Santurce) ή το 787-761-1007 (Cupey). Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από πολλά ξενοδοχεία στην περιοχή Condado, με ταξί ή με λεωφορείο μακριά από το Old San Juan και το Isla Verde.

Το υπόβαθρο του Bebo

Το παζλ κίτρινο κτίριο και το φωτεινό πορτοκαλί και πράσινο σημάδι του Cafe του Bebo, που βρίσκεται σε μια απέραντη έκταση της οδού Loíza, έχει χαιρετήσει πολλούς ντόπιους και τουρίστες που είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν πέρα ​​από τη ζώνη του ξενοδοχείου και να βρεθούν στη γειτονιά του Santurce .

Ο Bebo (όπως ήταν γνωστός ο Ramon Aparicio) ξεκίνησε να σερβίρει φαγητό το 1975, όταν η πελατεία του ήταν κυρίως οι εργαζόμενοι που εργάζονταν στο κοντινό αεροδρόμιο Luis Muñoz Marín. Δεδομένου ότι αυτές οι ταπεινές αρχές, όταν η εγκατάστασή του ήταν γνωστή ως BBQ του Bebo, το casual εστιατόριο έχει αυξηθεί στο ανάστημα διατηρώντας παράλληλα την κοινοτική του επαφή. Μέχρι σήμερα, θα βρείτε το εστιατόριο γεμάτο με τους ντόπιους (στο Σαν Χουάν, όταν βρεθείτε Sanjuaneros περιμένοντας υπομονετικά σε σειρά για να καθίσει για μεσημεριανό γεύμα, σας συνιστώ να πάρει στη γραμμή πίσω τους), οι οποίοι έρχονται για τις μεγάλες μερίδες των νόστιμα, δεν-frills σπίτι μαγειρέματος. Η ατμόσφαιρα που μοιάζει με το δείπνο ταιριάζει με το μενού του στυλ, το οποίο διαθέτει σελίδα μετά από στρώσεις σούπας, περιτυλίξεις, σάντουιτς και εισόδους. Καλώς ήλθατε στο Cafe του Bebo.

Το Bounty του Bebo

Το Bebo's είναι μια πραγματική βύθιση στο comida criolla , ή τοπική μαγειρική κάτω από το σπίτι. Θα βρείτε όλα τα παλιά αγαπημένα στο μενού. Ξεκινήστε με μια επιλογή από τρόφιμα με δάχτυλα όπως σάλτσες από μοσχαρέλα-τηγανητά γουκκα ( σασάβα ), sorulitos de maiz ( γλεύκος καλαμποκιού) ή empanadillas (κύκλοι).

Ακολουθήστε το με νόστιμα, δεν μπορείτε να χάσετε συρραπτικά, συμπεριλαμβανομένων mofongo γεμιστά με κοτόπουλο σκόρδο ή churrasco μπριζόλα, chuletas kan-kan, corned βόειο κρέας (yup, αγαπούν corned βόειο κρέας εδώ), ή ένα μέσον noche (ένα σάντουιτς με χοιρινό κρέας , ζαμπόν και ελβετικό τυρί). Θα βρείτε επίσης μερικές από τις πιο ασυνήθιστες γεύσεις του Πουέρτο Ρίκο μαγείρεμα, όπως mondongo , μια σούπα με φτέρη, μεταξύ άλλων συστατικών, και patitas de cerdo , ή τα πόδια του χοίρου.

Οι τιμές στο Bebo κυμαίνονται από το πολύ προσιτό έως το μέτριο, αλλά αν θέλετε πραγματικά μια μαγειρική συμφωνία, ρίξτε μια ματιά στις καταπληκτικές καθημερινές προσφορές τους, όλες κάτω από $ 10. Πήγα σε μια Πέμπτη και δοκίμασα το canoa rellena de pollo ή "κανό γεμιστό με κοτόπουλο" - ουσιαστικά μισό ώριμο plantain κοίλο έξω σε σχήμα κανό και γεμιστό με χυμώδη, καρυκευμένο κοτόπουλο και απολύτως πνιγμένο σε τυρί παρμεζάνα. Ο συνδυασμός γλυκού πικάντικου και ελαφρώς κοτόπουλου κοτόπουλου με ένα ήπιο λάκτισμα (ή ένα πικρό λάκτισμα, αν θέλετε να το κλωτσήσετε με την ζεστή σάλτσα στο τραπέζι) ήταν εξαίσιος και η συνοδευτική πλευρά (πήγα με μενταγιόν για δικά μου) ήταν περισσότερο από αρκετό για να ικανοποιήσει μια πεινασμένη όρεξη.

Το Bebo's είναι αρκετά κρυμμένο από τα τουριστικά hotspots για να διατηρήσει την τοπική γεύση και το χαρακτήρα του, και όμως είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο αν βρίσκεστε στο Condado ή δεν σας πειράζει η σύντομη βόλτα στην καμπίνα. Υπάρχουν πολλά υπέροχα εστιατόρια του Πουέρτο Ρίκο στο Σαν Χουάν , αλλά υπάρχει κάτι για το Bebo που με κρατάει πίσω. Η βασική τραπεζαρία δεν είναι τίποτα πάρα πολύ αξέχαστη. η υπηρεσία, ενώ φιλική, μπορεί να είναι αργή, καθώς το προσωπικό του Bebo's απολαμβάνει το χρόνο του. και ο τόπος μπορεί να είναι μια πεζοπορία για να φτάσετε. Αλλά για απλά, γευστικά τρόφιμα σε ένα casual hangout που έχει ευνοηθεί από τους ντόπιους για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, το Bebo θα ικανοποιήσει περισσότερο.