Διασκεδαστικά γεγονότα για το Πνεύμα του Τζέφερσον

Ένα πετρελαιοκίνητο ποταμόπλοιο στον ποταμό Ohio

Πού βρίσκεται το Πνεύμα του Τζέφερσον ;

Τόσο η Belle της Louisville όσο και το Πνεύμα του Jefferson είναι αγκυροβολημένα στον ποταμό Ohio, στο Fourth Street Wharf της Louisville. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ακριβώς βόρεια του Galt House Hotel και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την 2η γέφυρα του δρόμου και το KFC Yum! Κέντρο , τόσο τα σκάφη, τα διοικητικά γραφεία, οι πωλήσεις εισιτηρίων και το κατάστημα δώρων μπορούν να βρεθούν σε αυτή την κεντρική τοποθεσία.

401 W Ποταμός Rd.


Louisville, KY 40202
(502) 574-2992

Ποιος μπορεί να οδηγήσει το Πνεύμα του Τζέφερσον ;

Ο καθενας! Οι κρουαζιέρες είναι ένα διασκεδαστικό τρόπο για να πάρετε στη Λούισβιλ και την Ιντιάνα από μια νέα προοπτική. Θα δείτε τον Πύργο του Λούισβιλ, τα πλοία που εκτοξεύονται από το Jeffboat, κρουαζιέρα κάτω από το Big Four Railroad Bridg e και πάρτε τον ορίζοντα του Λούισβιλ. Μια ευχάριστη υπενθύμιση της εποχής του ατμόπλοιου, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κρουαζιέρες για δείπνο ή απλά να αγοράσουν ένα εισιτήριο για να πάρουν τα αξιοθέατα.

Κρουαζιέρες μεσημεριανού γεύματος και δείπνου τροφοδοτούνται Μαζί με τα καθίσματα τραπεζαρίας και του εστιατορίου, τα εισιτήρια περιλαμβάνουν μουσική και DJ που προσθέτουν ενδιαφέρον ιστορικά γεγονότα. Εάν επιλέξετε ένα εισιτήριο για αξιοθέατα, θα έχετε πρόσβαση σε ένα δωμάτιο στον επάνω όροφο για να αγοράσετε ποτά ή / και σνακ. Και οι δύο επιλογές εισιτηρίων περιλαμβάνουν πρόσβαση στα εξωτερικά καταστρώματα, τα οποία προσφέρουν επίσης καθίσματα.

Ποιος έκτισε το Πνεύμα του Τζέφερσον ;

Ξεκίνησε το Μάιο του 1963, το Πνεύμα του Τζέφερσον ήταν ένα από τα τελευταία σκάφη που κατασκευάστηκαν από το σκάφος του Dubuque (Iowa) για τις βάρκες και τους λέβητες για την Steckfus Steamers, Inc.

Η εταιρεία εδρεύει στο St. Louis, Missouri.

Ποια ποτάμια έχει ταξιδέψει το Πνεύμα του Τζέφερσον ;

Αρχικά ονομάστηκε Mark Twain , οι πρώτες κρουαζιέρες του ποταμού που λειτουργούσαν από τη Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα. Ήταν ένα σκάφος εκδρομών bayou και έτρεξε κατά μήκος αυτού του μονοπατιού από το 1963 έως το 1966. Στη συνέχεια, ο Mark Twain οδηγήθηκε στο St.

Louis. Το 1970 το όνομά της άλλαξε στο Huck Finn . Ως βάρκα στα αξιοθέατα, έτρεχε καθημερινά στον ισχυρό ποταμό του Μισισιπή. Στο Huck Finn , οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα αξιοθέατα ή να πάρουν εκδρομές με βάρκα για δείπνο στον ποταμό Μισισιπή. Η πορεία της βρισκόταν ακριβώς κάτω από το Arch St. Louis. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 1995, ο Huck Finn έμεινε στο St. Louis.

Πότε μετονομάστηκε στο Πνεύμα του Τζέφερσον ;

Το 1995, το σκάφος αγοράστηκε από τον δικαστή / εκτελεστικό της κομητείας Jefferson, David L. Armstrong. Ο Armstrong αγόρασε το ποταμόπλοιο για $ 395.000 με σκοπό να το χρησιμοποιήσει ως κρουαζιέρα δείπνου και βάρκα για αξιοθέατα κατά μήκος του ποταμού Ohio.

Η απόφαση της κοινότητας να έχει λόγο να ονομάσει το ποταμόπλοιο, το γραφείο του δικαστή Armstrong που διεξάγεται ξεκίνησε έναν διαγωνισμό σε όλη την κοινότητα. Τι να μετονομάσετε το σκάφος; Οι τόκοι διογκώθηκαν, υποβλήθηκαν πάνω από 3.000 καταχωρήσεις. Ο νικητής, όπως γνωρίζουμε τώρα, ήταν το Πνεύμα του Τζέφερσον . Ο Huck Finn έγινε επίσημα το Πνεύμα του Τζέφερσον τον Απρίλιο του 1996.

Ποιος κατέχει το Πνεύμα του Τζέφερσον ;

Το Πνεύμα του Τζέφερσον ανήκει στην κυβέρνηση του μετρό Λούισβιλ. Το ποταμόπλοιο και διοικείται από την Waterfront Development Corporation, την ίδια οργάνωση που είναι επιφορτισμένη με τον ποταμό ατμόπλοιο Belle της Louisville . Και τα δύο σκάφη είναι μια μεγάλη έλξη στο Λούισβιλ.

Οι κάτοικοι βιβλίο κρουαζιέρες για επετείους και γιορτές, ενώ οι επισκέπτες συμμετέχουν στη διασκέδαση σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Ποια είναι κάποια διασκεδαστικά στατιστικά στοιχεία για το Πνεύμα του Τζέφερσον ;

Ποιο είναι το μέγεθος του σκάφους; - 118 'χ 30'
Ποιο είναι το βάρος του σκάφους; - 87 ακαθάριστους τόνους
Υπάρχει μια τελική ταχύτητα που μπορεί να κρουαζιέρα; - 15 MPH
Τι είδους καύσιμα χρησιμοποιεί; - Ντίζελ
Πόσοι επιβάτες μπορούν να χωρέσουν στο σκάφος; - 250 επιβάτες (μέγιστο)

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.