Το ίχνος διακοπών Jefferson των φώτων

Διαδρομή διακοπών φωτισμού Επισκόπηση:

Πιθανότατα το πιο διάσημο μονοπάτι του Τέξας, το Holiday Trail of Lights του Jefferson διαθέτει ένα μαγεμένο δάσος, κατοικία με μελιτζάνες σε μέγεθος ζωής, περιήγηση σε οικιακά σπίτια και πολλά άλλα - για να μην αναφέρουμε πολλά φώτα. Ωστόσο, τόσο εκτεταμένο και δημοφιλές όσο το Jefferson Holiday Trail of Lights, είναι στην πραγματικότητα μόνο μία μερίδα ενός πολύ μεγαλύτερου γεγονότος. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν ξεχωριστά οποιοδήποτε τμήμα της διαδρομής ή να προσπαθήσουν να περιηγηθούν στην περιοχή και να πάρουν ολόκληρο το μονοπάτι.

Σχετικά με το μονοπάτι διακοπών των φώτων:

Το Trail of Lights του Jefferson είναι στην πραγματικότητα ένα σκέλος ενός μεγαλύτερου Holiday Trail of Lights που περιλαμβάνει Natchitoches, Shreveport-Bossier City, Λουιζιάνα και Μάρσαλ, Jefferson και Kilgore του Τέξας. Όλες αυτές οι πόλεις βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους στις διασταυρώσεις 20 & 49. Εκτός από τις εποχιακές προβολές, κάθε πόλη εκτελεί διάφορες εκδηλώσεις και εορταστικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Παρόλο που οι πόλεις που συμμετέχουν στο Holiday Trail of Lights βρίσκονται σε δύο ξεχωριστές πολιτείες (Τέξας και Λουιζιάνα), είναι αρκετά εύκολο για τους επισκέπτες να διασχίσουν τις κρατικές γραμμές και να πάρουν όλες τις στάσεις κατά μήκος της διαδρομής διακοπών των φώτων.

Όπου διεξάγεται η διαδρομή διακοπών των φώτων:

Τμήματα της διαδρομής διακοπών των φώτων πραγματοποιούνται σε Jefferson, Marshall και Kilgore στο Τέξας και σε Natchitoches και Shreveport-Bossier City στην πλευρά της Λουιζιάνας των συνόρων. Κάθε πόλη έχει τη δική της διαδρομή για εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Holiday Trail of Lights.

Αλλά, οι περισσότερες εκδηλώσεις της κάθε πόλης πραγματοποιούνται στην περιοχή της κεντρικής πόλης της πόλης υποδοχής. Και κάτι συμβαίνει σε μία ή περισσότερες από τις πόλεις σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο τον Δεκέμβριο. Συχνά οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν το ταξίδι τους για να πραγματοποιήσουν πολλαπλές εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις κατά τη διάρκεια ενός μακρού Σαββατοκύριακου.