Η έλξη στο μπουντρούμι του Λονδίνου

Το δημοφιλές αξιοθέατο τρομακτικό Το Dungeon του Λονδίνου δεν είναι πλέον στην οδό Tooley στη Γέφυρα του Λονδίνου. Μετακινήθηκε στη νότια όχθη το Μάρτιο του 2013, δίπλα στο ενυδρείο του Λονδίνου και στο London Eye .

Τι να περιμένεις

Μια επίσκεψη στο The Dungeon του Λονδίνου είναι εξίσου διασκεδαστική στη Νότια όχθη όπως ήταν στη Γέφυρα του Λονδίνου . Το αξιοθέατο είναι κατανεμημένο σε τρεις ορόφους και είναι ένα τρίτο μεγαλύτερο από τον παλιό χώρο. Απαιτούνται £ 20 εκατομμύρια για να ολοκληρωθεί η μετατροπή στο County Hall αλλά θα αναγνωρίσετε ακόμα πολλούς από τους χαρακτήρες από την ιστορία του Λονδίνου.

Η βασική μορφή παραμένει η ίδια: χωρίζεστε σε ομάδες περίπου 20 ατόμων και στη συνέχεια επισκέπτεστε διαφορετικά δωμάτια και συναντήστε τους ηθοποιούς που θα σας πουν θλιβερές ιστορίες για το Λονδίνο . Δεν μπορείτε να μείνετε περισσότερο σε κάθε δωμάτιο, καθώς η περιήγηση κινείται μαζί και η επίσκεψη διαρκεί περίπου 1,5 ώρες.

Είναι πολύ σκοτεινό στο εσωτερικό και τα ταβάνια έχουν σχεδιαστεί για να στάζουν, ώστε να μπορείτε να πάρετε λίγο υγρό κατά περιόδους. Ορισμένες μυρωδιές έχουν επίσης προστεθεί, όπως «σάπια τροφή» και «βρώμικο νερό του Τάμεση», αλλά απλά γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα ασφαλές μέρος και είναι όλα σχεδιασμένα για να σας κάνουν να κραυγάζετε και να διασκεδάσετε.

Δύο βόλτες συμπεριλαμβάνονται

Υπάρχουν δύο βόλτες στο πλαίσιο της περιοδείας.

Η οργή του Χένρι είναι η βόλτα με βάρκα και χρειάζονται 20.000 λίτρα ανακυκλωμένου νερού από τον ποταμό Τάμεση για να δημιουργηθεί η διαδρομή μέσα. Ξεκινάτε αρκετά αργά και περάστε τον Henry VIII με το πρόσωπο του Brian Blessed που αναμένεται να σας μιλήσει, αλλά τον βλέπετε μόνο για λίγα δευτερόλεπτα. Να είστε έτοιμοι όταν σταματήσει η διαδρομή.

Και τότε η βάρκα σας ανασηκώνεται και ... Ω wow! Ίσως θελήσετε να τραβήξετε το παλτό σας πάνω από το κεφάλι σας, καθώς υπήρχε μια μεγάλη βουτιά!

Η δεύτερη διαδρομή, Drop Dead , είναι στο τέλος της περιοδείας και κυριολεκτικά πέφτουν τρεις ιστορίες στο κτίριο! Σίγουρα θα φωνάξετε, αλλά θα χαράξετε καθώς κατεβάζετε, αν είναι λίγο ασταθής.

Εάν πραγματικά δεν θέλετε να κάνετε την τελευταία βόλτα υπάρχει μια «απόδραση στην ελευθερία» που σας μεταφέρει στο κατάστημα δώρων και την έξοδο.

Καλύτερες στιγμές

Το London Dungeon είναι περίπου 1.000 χρόνια ιστορίας του Λονδίνου, αλλά δεν είναι ένα βαρετό μάθημα ιστορίας. Θα συναντήσετε τους χαρακτήρες από το παρελθόν του Λονδίνου και θα σας πουν τις ιστορίες τους και θα σας κάνουν να τρέμουν. Η ιστορική ακρίβεια δεν είναι ζωτικής σημασίας, αλλά θα πάρετε την ουσία του παρελθόντος.

Ενώ περιμένετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο The Dungeon του Λονδίνου, πείτε γεια στις ζωντανές κατσαρίδες και τους αρουραίους. Υπάρχει ακόμη και ένας γυάλινος θόλος στο περίβλημα του αρουραίου ώστε να μπορείτε να ανοίξετε το κεφάλι σας μέσα και να τα δείτε από κοντά.

Οι σεναριογράφοι και οι σύμβουλοι κωμωδίας βοήθησαν τους ηθοποιούς να βρουν τον πιο διασκεδαστικό τρόπο να μιλήσουν στην ιστορία τους. Υπάρχουν διπλοί περιπλανώμενοι για να διασκεδάσουν τους ενήλικες (και τους εφήβους) και αρκετό πόσο και γενικό χιούμορ τουαλέτας για να διασκεδάσουν και τους νεότερους επισκέπτες.

Υπάρχουν μερικές φορές να καθίσετε, όπως στο χειρουργείο με τον The Plague Doctor και στο Sweeney Todd's Barber Shop, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για μερικές εκπλήξεις και γνωρίζετε ότι όλα συμβαίνουν για να βεβαιωθείτε ότι έχετε διασκεδάσει.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: County Hall, Westminster Bridge Road, Λονδίνο SE1 7PB

Κοντινότερος σταθμός: Waterloo.Use Journey Planner για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.thedungeons.com/london

Ώρα έναρξης: Ανοιχτό από τις 10 το πρωί, εκτός από τις Πέμπτες, όταν ο βασιλιάς Ερρίκος κοιμάται μέχρι τις 11 το πρωί.

Εισιτήρια: Τα εισιτήρια για online κρατήσεις ξεκινούν από £ 18 για ενήλικες και £ 13 για παιδιά κάτω των 15 ετών. Ακολουθούν μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήρια του Λονδίνου Dungeon:

Συμβουλές για την ηλικία

Αυτό είναι ένα αξιοθέατο τρόμου, γι 'αυτό δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των δέκα ετών ή για όσους έχουν ιδιαίτερα νευρικότητα.

Είναι μια περιήγηση έτσι ώστε όταν είστε στη διαδρομή πρέπει να συνεχίσετε στο τέλος, αλλά αν είναι πάρα πολύ πολύ απλά πείτε σε ένα μέλος του προσωπικού και μπορούν να σας συνοδεύσουν μέχρι το τέλος με ασφάλεια.