Λονδίνο στο Εδιμβούργο με Air, Train, Bus και Car

Ταξιδιωτικές οδηγίες για την πρωτεύουσα της Σκωτίας

Το Εδιμβούργο απέχει περισσότερο από 400 μίλια από το Λονδίνο. Πρέπει να αφαιρέσετε το καλύτερο μέρος μιας ημέρας για να φτάσετε εκεί από το Λονδίνο, εκτός αν, φυσικά, πετάτε - μια καλή επιλογή αν κάνετε σύντομο διάλειμμα.

Είτε πηγαίνετε εκεί για τα φεστιβάλ , για το Hogmanay είτε απλά για να απολαύσετε τις απολαύσεις αυτής της όμορφης πόλης , αξίζει τον κόπο και την προσπάθειά σας. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους πληροφοριών για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.

Περισσότερα για το Εδιμβούργο.

Πώς να πάτε εκεί

Από τον αέρα

Τακτικές πτήσεις από το Λονδίνο στο Εδιμβούργο αφήνουν τα περισσότερα από τα αεροδρόμια του Λονδίνου όλη την ημέρα.

Οι χαμηλότεροι ναύλοι με οικονομία μίας διαδρομής τον Δεκέμβριο του 2017 κυμαίνονταν από λιγότερο από £ 50 ταξίδι μετ 'επιστροφής για αεροπορικές εταιρείες χωρίς προϋπολογισμό χωρίς ελεγμένες σακούλες έως £ 100 για τις πολύ πρώτες πρωινές πτήσεις της British Airways από το Gatwick. Ο μέσος όρος είναι περίπου 130 λίρες και υπήρχαν αρκετοί συνδυασμοί μετ 'επιστροφής που ήταν πολύ πάνω από £ 200. Οι τιμές θα εξαρτηθούν από το πόσο πολύ νωρίτερα μπορείτε να κάνετε κράτηση και την εποχή που ταξιδεύετε - με τους υψηλότερους ναύλους τον Αύγουστο, όταν γίνονται τα φεστιβάλ του Εδιμβούργου. Κατά τη σύγκριση των τιμών, θυμηθείτε ότι το πρόσθετο κόστος που χρεώνουν οι αεροπορικές εταιρίες προϋπολογισμού - για επιφυλάξεις, αναψυκτικά επί του σκάφους και ελεγμένες αποσκευές - μπορεί πραγματικά να προστεθεί.

Οι πτήσεις χρειάζονται περίπου μιάμιση ώρα ή λίγο λιγότερο. Από το αεροδρόμιο, το νέο τραμ του Εδιμβούργου σας μεταφέρει στο κέντρο του Εδιμβούργου σε ελάχιστο χρόνο. Αλλά. όταν κάνετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, θυμηθείτε να υπολογίζετε το χρόνο που χρειάζεται για να φτάσετε στα αεροδρόμια του Λονδίνου και τον χρόνο για να περάσετε από την ασφάλεια του αεροδρομίου.

UK Travel Tip : Όταν υπολογίζετε τον χρόνο ταξιδιού, το κέντρο της πόλης στο κέντρο της πόλης, τα ταξίδια τρένων συγκρίνουν ευνοϊκά με τον πραγματικό χρόνο που ξοδεύετε για να φτάσετε και να περάσετε από τα αεροδρόμια. Αλλά γενικά, παρόλο που είναι εφικτό να συγκεντρωθεί ένας φτηνός ναύλος για τρένο, οι περίπλοκες συμφωνίες ιδιοκτησίας των σιδηροδρομικών εταιρειών σε αυτή τη γραμμή σημαίνουν ότι είναι ευκολότερο και λιγότερο σύγχυση η εξεύρεση φθηνών πτήσεων. Και το νέο τραμ του Εδιμβούργου από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης σας καθησυχάζει πραγματικά σε ζωή του Εδιμβούργου μέσα σε λίγα λεπτά.

Με το τρένο

Τα τρένα από το σιδηροδρομικό σταθμό London King's Cross προς το σταθμό Waverley του Εδιμβούργου, που λειτουργεί από την Virgin East Coast, φεύγουν κάθε μισή ώρα όλη την ημέρα. Το ταξίδι διαρκεί μεταξύ 4 1/2 και 5 ωρών και εκ των προτέρων, εκτός των αιχμών το χειμερινό εισιτήριο το 2017 ξεκινάει από περίπου £ 110 αν αγοραστεί ως δύο εισιτήρια μονής κατεύθυνσης.

Τα Virgin Trains εκτελούν δρομολόγια προς το Εδιμβούργο στη γραμμή δυτικών ακτών από το σταθμό London Euston. Τα απευθείας τρένα τρέχουν περίπου κάθε δύο ώρες και παίρνουν μεταξύ 5 και 5 1/2 ώρες. Τα προπληρωμένα εισιτήρια και οι έξοχοι ναύλοι για τη συγκεκριμένη υπηρεσία το χειμώνα του 2017 ξεκίνησαν στις £ 103,00 όταν αγοράστηκαν ως δύο εισιτήρια με μονόδρομο. Σχεδόν όλα τα τραίνα από τον Euston περιλαμβάνουν μία ή δύο αλλαγές.

Αν είστε πρόθυμοι να είστε ευέλικτοι στα ταξιδιωτικά σας σχέδια, μπορεί να είστε σε θέση να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα με τη βοήθεια του National Rail Inquiries Cheap Fare Finder.

Βρήκαμε ένα συνδυασμό γύρου ταξιδιού που περιελάμβανε την αναχώρηση από το King's Cross χρησιμοποιώντας την Virgin East Coast και την επιστροφή στον Euston χρησιμοποιώντας τα Virgin Trains που ήταν μόνο £ 99 όταν αγοράστηκαν ως δύο εισιτήρια μονής κατεύθυνσης. Αλλά στη διαδρομή του Εδιμβούργου, η εύρεση αυτών των πολύ φτηνών προωθητικών ναύλων είναι λίγο λαχείο.

Συμβουλές ταξιδιού του Ηνωμένου Βασιλείου - Η σύγχυση της Virgin Virgin : Η Virgin συνεργάζεται με δύο διαφορετικές σιδηροδρομικές εταιρείες στις υπηρεσίες του στο Εδιμβούργο. Τα αμαξοστοιχια της Virgin East Coast - που εγκαταλειπουν το Λονδινο του King's Cross, ειναι μικρη κοινοπραξια με την Stagecoach. Η Virgin κατέχει μόνο το 10% της εταιρείας - αρκεί να επιτρέψει στον συνεργάτη της, το Stagecoach, να χρησιμοποιεί το σήμα Virgin. Η υπηρεσία Mainline Main της γραμμής West Coast, που λειτουργεί από το Virgin Trains, λειτουργεί επίσης τρένα για το Εδιμβούργο - αυτή τη φορά από το σταθμό Euston. Αυτή είναι μια εταιρική σχέση στην οποία η Virgin κατέχει το μερίδιο ελέγχου του 51%.

Γιατί να σας ενδιαφέρει; Είναι πολύ εύκολο να συγχέουμε τα δύο - και οι δύο τρέχουν τρένα από το Λονδίνο στο Εδιμβούργο και η ιστοσελίδα της Virgin East Coast πουλάει εισιτήρια για τα τρένα από το σταθμό Euston (West Coast Trains). Αλλά είναι εντελώς διαφορετικές εταιρείες, με διαφορετικές δομές τιμολόγησης. Τα εισιτήρια για ένα - ακόμη και τα ανοικτά εισιτήρια υψηλότερης τιμής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή - δεν είναι εναλλάξιμα με εισιτήρια για το άλλο. Είναι εύκολο να κάνετε ένα λάθος και θα μπορούσατε να βρεθείτε ή να χρειαστεί να βγείτε από την αμαξοστοιχία στα μισά του δρόμου προς τον προορισμό σας ή να πληρώσετε εκατοντάδες δολάρια επιπλέον.

Το Sleeper - Οι ανεμιστήρες αργής διαδρομής μπορούν να πάρουν ένα διανυκτέρευση, The Calendonian Sleeper. Το τρένο αφήνει το σταθμό Euston νυκτερινά, περίπου στις 11:30 μ.μ., φθάνουν στο Εδιμβούργο σχεδόν οκτώ ώρες αργότερα, περίπου στις 7:30 π.μ. Το κόστος το 2017 κυμαίνεται από περίπου 50,00 λίρες στερλίνες για την προκαταβολή του εισιτηρίου μίας διαδρομής σε ένα κάθισμα , σε £ 190 για ένα εισιτήριο μίας διαδρομής σε μια καμπίνα μοναδικής κουκέτας. Αν ταξιδεύετε πρώτης τάξης ή σόλο σε μια στάνταρ καμπίνα υπνοδωματίου, μπορείτε να πάρετε το σκυλί σας.

Με λεωφορείο

Τα λεωφορεία National Express τρέχουν από το Λονδίνο στο Εδιμβούργο και χρειάζονται περίπου 9 3/4 ώρες και κοστίζουν μεταξύ £ 15 και £ 41 κάθε φορά. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων καθώς οι χαμηλότεροι ναύλοι πωλούν γρήγορα. Τα λεωφορεία ταξιδεύουν μεταξύ Victoria Coach Station στο Λονδίνο και το σταθμό λεωφορείων και λεωφορείων του Εδιμβούργου. Αξίζει να εξερευνήσετε τον ιστότοπο Megabus για αυτό το ταξίδι, επειδή υπάρχουν διαθέσιμες επιπλέον φτηνές τιμές.

Τα εισιτήρια λεωφορείων μπορούν να αγοραστούν online. Υπάρχει συνήθως μικρό τέλος κράτησης.

Με το αυτοκίνητο

Το Εδιμβούργο απέχει 407 μίλια από το Λονδίνο. Χρειάζονται περίπου 7 1/2 ώρες οδήγησης, πρωτίστως στους αυτοκινητοδρόμους Μ1, Μ6, Μ42 και Α74 σε βέλτιστες συνθήκες κυκλοφορίας. Αλλά μια προειδοποιητική λέξη, οι αυτοκινητόδρομοι M1 και M6 είναι περιβόητες καυτά σημεία κυκλοφορίας και μπορείτε εύκολα να περάσετε πάνω από 12 ώρες προσπαθώντας να οδηγήσετε αυτό το ταξίδι με μία κίνηση. Μια μικρή έκταση του Μ6 είναι ένας δρόμος με διόδια. Λάβετε υπόψη ότι η βενζίνη, που ονομάζεται βενζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, πωλείται από το λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό) και η τιμή είναι συνήθως μεταξύ $ 1.50 και $ 2 ένα τετραγωνικό.

UK Travel Tip - Αν θέλετε να πάτε στο Εδιμβούργο από το Λονδίνο και δεν θέλετε να ξοδεύετε ώρες σε βαρετό αυτοκινητόδρομους, σχεδιάστε το ταξίδι ως μέρος ενός δρομολογίου, με στάσεις στο Yorkshire ή το Peak District κατά μήκος της διαδρομής και μια επίσκεψη στο επάνω και την επόμενη πολιτιστική πρωτεύουσα του Βορρά, Νιούκαστλ , πριν περάσει τα σύνορα στη Σκωτία.