Πώς να δείτε τις σήραγγες μυστικής αλληλογραφίας του Λονδίνου

Ανακαλύψτε ένα υπόγειο δίκτυο σιδηροδρομικών σηράγγων που κάποτε χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά τεσσάρων εκατομμυρίων επιστολών ημερησίως στο Λονδίνο με το άνοιγμα του ολοκαίνουριου Ταχυδρομικού Μουσείου. Από τις 4 Σεπτεμβρίου 2017, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν πάνω σε ένα αυτοκίνητο ρεπλίκα και να ταξιδέψουν μέσα από μυστικές σήραγγες που χρησιμοποιούνταν από τη Royal Mail για πάνω από 75 χρόνια. Οι πίστες βρίσκονται 21 μέτρα κάτω από το έδαφος και η βυθιζόμενη διαδρομή με το σιδηρόδρομο έχει σχεδιαστεί για να φέρει στη ζωή το ιστορικό αυτού του υπόγειου συστήματος.

Η ιστορία του συστήματος σιδηροδρομικής γραμμής

Το αρχικό δίκτυο χτίστηκε τη δεκαετία του 1920 και ήταν ο πρώτος ηλεκτροκίνητος σιδηρόδρομος στον κόσμο χωρίς οδηγό. Συνδέθηκε το Paddington στο δυτικό Λονδίνο με το Whitechapel στα ανατολικά μέσω μιας διαδρομής 6 μιλίων που συνδέει έξι γραφεία διαλογής και διασχίζει πολλές από τις γραμμές του Λονδίνου. Σε ώρες αιχμής, η υπηρεσία λειτουργεί για 22 ώρες την ημέρα. Κλείσε το 2003 επειδή θεωρήθηκε ακριβότερο από τη χρήση των οδικών μεταφορών από τη Royal Mail, αλλά ήταν ένα σημαντικό μέρος του δικτύου επικοινωνίας του Λονδίνου και παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό άγνωστο στους περισσότερους Λονδρέζους μέχρι τώρα.

Μια σύγχρονη ενημέρωση και τι να περιμένετε

Με βάση τα πρωτότυπα σχέδια, δύο νέα αμαξοστοιχίες έχουν προσαρμοστεί για να φιλοξενήσουν τους επιβάτες και να προσφέρουν μια εμβληματική εμπειρία που περιλαμβάνει βίντεο για την ιστορία του δικτύου. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 20 λεπτά (συμπεριλαμβανομένης της επιβίβασης και της αποβίβασης) και οι επιβάτες θα έχουν 21 μέτρα κάτω από το έδαφος και θα ταξιδεύουν μέσα από σήραγγες πλάτους δύο μέτρων στο πιο στενό σημείο τους.

Η αμαξοστοιχία ταξιδεύει με μέγιστη ταχύτητα 7,5 μίλια / ώρα και τα φαινόμενα περιλαμβάνουν σκοτάδι αγωνισμάτων, δυνατοί θόρυβοι και φώτα που αναβοσβήνουν.

Σχετικά με το Ταχυδρομικό Μουσείο

Το Ταχυδρομικό Μουσείο άνοιξε στα τέλη Ιουλίου 2017 και προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εικόνα για την ιστορία της ταχυδρομικής υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου που εκτείνεται σε πέντε αιώνες.

Η συλλογή περιλαμβάνει προσωπικά αντικείμενα, όπως ανταλλαγή επιστολών αγάπης κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, τηλεγραφήματα που έστειλαν επιβάτες στο τιτανικό, κάρτες με κάρτες και κάρτες χαιρετισμού, καθώς και εξοπλισμό και εργαλεία, όπως χειροκίνητα μηχανήματα και μηχανήματα διαλογής και οχήματα όπως καροτσάκια με άλογα και αμάξια αμαξοστοιχιών. Υπάρχουν πολλές εντυπωσιακές εμπειρίες σε όλο το μουσείο, συμπεριλαμβανομένης της ευκαιρίας να παίξετε ντυμένοι με επίπεδη καλύμματα και παλτά με τάφρο που φοράτε από τους μετακινούμενους ταχυδρομικούς εργάτες και την επιλογή να δημιουργήσετε τη δική σας σφραγίδα με το κεφάλι σας πάνω σε αυτήν αντί για την βασίλισσα. Διασκεδαστικές εκδηλώσεις φιλικές προς την οικογένεια όπως οι βιοτεχνικές δραστηριότητες και τα δωρεάν εργαστήρια εκτελούνται τακτικά καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και υπάρχουν αφιερωμένα μονοπάτια που ακολουθούν και χώρος παιχνιδιού με γραμματοκιβώτια, ταχυδρομικό φορτηγό, διαδραστικό γραφείο διαλογής και μίνι γειτονιά δρόμων και σπιτιών.

Επισκεφθείτε το Ταχυδρομικό Μουσείο

Επιλογές εισιτηρίου: Μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο συνδυασμού για μια βόλτα στο ταχυδρομείο και είσοδο στο Ταχυδρομικό Μουσείο (£ 14,50 ενήλικα / £ 7.25 παιδιά κάτω των 15 ετών) ή ένα εισιτήριο για να επισκεφθείτε μόνο τις εκθέσεις (£ 10 ενηλίκων / χωρίς χρέωση για παιδιά). Παιδιά 1 και κάτω δεν χρειάζονται εισιτήριο. Μια περίοδος 45 λεπτών στο Sorted! Ο ταχυδρομικός χώρος χρεώνεται σε £ 5 για παιδιά κάτω των 8 ετών.

Ώρες λειτουργίας: Το Ταχυδρομικό Μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10πμ έως τις 5μμ. Οι βόλτες με το Rail Mail είναι διαθέσιμες για κράτηση από τις 10:15 π.μ. έως τις 4:15 μ.μ.

Περιορισμοί με το Rail Ride: Οι άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να οδηγήσουν το τρένο, αλλά τα παιδιά 12 και κάτω πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα και τα buggies πρέπει να μείνουν στο Buggy Park. Οι επισκέπτες με ειδικές ανάγκες είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά οι επιβάτες πρέπει να είναι σε θέση να μεταφερθούν μέσα και έξω από την αμαξοστοιχία χωρίς βοήθεια. Υπάρχει μια προσβάσιμη επίδειξη σιδηροδρομικής γραμμής στο αποβάθρα ταχυδρομείου για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Αυτή η οπτικοακουστική παρουσίαση παρουσιάζει εικόνες από το ταξίδι μέσω των σηράγγων καθώς και ένα soundtrack.

Πως θα φτάσετε: Το Ταχυδρομικό Μουσείο βρίσκεται στο Phoenix Place από το Mount Pleasant Mail Centre στο Farringdon. Υπάρχουν αρκετοί σταθμοί μετρό σε 15 λεπτά με τα πόδια, όπως οι Farringdon (στο Circle, Hammersmith & City και Metropolitan γραμμές), Russell Square (στη γραμμή Piccadilly), Chancery Lane (στην κεντρική γραμμή) και King's Cross St Pancras οι γραμμές Piccadilly, Northern, Victoria και Circle, Hammersmith & City και Metropolitan).