Ξενοδοχεία Austin Gay Guide - Καλύτερα ξενοδοχεία και πανδοχεία του Ώστιν για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες

Τα καλύτερα B & B, μοτέλ, ξενοδοχεία και θέρετρα που απευθύνονται σε γκέι στο Ώστιν του Τέξας

Συχνά θεωρείται ως ένα "μπλε νησί" στο συντηρητικό κόκκινο πέλαγος που είναι το Τέξας, η πρωτεύουσα του Lone Star State του Ώστιν είναι επίσης η 11η μεγαλύτερη πόλη της χώρας (πληθυσμός 845.000 και αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς). Μόλις μια ώρα-ή-έτσι-βόρεια του Σαν Αντόνιο (αξίζει να προσπαθήσετε να περάσετε χρόνο και στα δύο μέρη όταν βρίσκεστε στην περιοχή), το Ώστιν είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στο Νότο και Νοτιοδυτικά (μπορεί αναμφισβήτητα να θεωρηθεί μέρος είτε περιοχή μεταξύ των ομοφυλοφίλων και των λεσβιών ταξιδιωτών, λόγω της φιλελεύθερης νοοτροπίας της πόλης, της δημιουργικής ατμόσφαιρας, της συλλογικής παρουσίας (είναι η έδρα της κεντρικής πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου του Τέξας) και της υπαίθριας έκκλησης - αξίζει να σημειωθεί ότι το Hippie Hollow Park του Austin είναι ένα από τις πιο δημοφιλείς παραλίες γκέι (και ενδυμάτων προαιρετικών) στη χώρα.

Το τοπίο του ξενοδοχείου στο Austin βρίσκεται σε φάση άνθησης για αρκετό καιρό και δείχνει λίγη ένδειξη επιβράδυνσης. Ακριβώς στον πυρήνα του κέντρου, όπου πολλοί λαμπεροί ουρανοξύστες έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, θα βρείτε μια σειρά από αξιοσημείωτες, κομψές ιδιότητες, από τα ιστορικά ξενοδοχεία του παλιού κόσμου που έχουν από καιρό δημοφιλείς με τους επισκέπτες αξιωματούχους και τους πολιτικούς για τους πενιχρούς νεοφερμένους - των γκέι μπαρ του Ώστιν είναι στο κέντρο της πόλης. Εκτός από τον ποταμό, γύρω από τη γειτονιά του νότιου Κογκρέσου, θα βρείτε πολλές διακεκριμένες, ομοφυλόφιλες επιλογές, από προσιτά μοτέλ έως boutique ξενοδοχεία design-y έως πανέμορφα B & B. Άλλες σχετικά κεντρικές τσέπες και των δύο ξενοδοχείων και των πανδοχείων περιλαμβάνουν τον διάδρομο I-35 βόρεια του κέντρου της πόλης (προς την πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Τέξας) και ένα άλλο μεγάλο τμήμα του I-35 αρκετά μίλια μακρύτερα βόρεια, που εκτείνεται από τη διασταύρωση με τις ΗΠΑ 290 βόρεια προς γύρω από το Rundberg Λωρίδα. Μέσα σε αυτόν τον τομέα, είστε μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης, αλλά θα βρείτε πολύ χαμηλότερες τιμές. Στο βορειοδυτικό Ώστιν, γύρω από την περιοχή Arboretum και 15-20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης (λάβετε υπόψη ότι υπάρχει ένα πρόβλημα κυκλοφοριακής δυσκολίας σε αυτό το μέρος του κόσμου), θα βρείτε μια σειρά από μέσα - να αναβαθμίσουν ξενοδοχεία με επιχειρηματικά προσανατολισμό και, στη συνέχεια, δυτικά της πόλης στο Hill County και γύρω από τη λίμνη Travis (και την προαναφερθείσα Hippie Hollow ), υπάρχουν μια σειρά από εξαιρετικά θέρετρα, πανδοχεία και ακόμη και πρόσθετες επιλογές αλυσίδας.

Ένας άλλος χρήσιμος πόρος για την εκμάθηση σχετικά με καταλύματα στην περιοχή είναι η τοποθεσία Austin CVB Lodging, η οποία απαριθμεί περισσότερα από 200 ακίνητα στην περιοχή.