Οι 5 καλύτεροι τρόποι για να απολαύσετε Pagosa Springs, Κολοράντο

Αυτή η μικρή ορεινή πόλη συγκεντρώνει μεγάλες διακοπές

Είναι εύκολο να οδηγηθείτε ακριβώς έξω από το Pagosa Springs, μια μικρή, κοινότητα 1.700 κατοίκων στη μέση του πουθενά, er, στη φύση στο νότιο Κολοράντο.

Κόψτε ταχύτητα. Ο χρόνος διακοπής. Μείνετε εδώ μια στιγμή.

Το Pagosa Springs, περίπου μία ώρα μακριά από το Durango, συγκεντρώνει γύρω από τις φυσικές θερμές ιαματικές πηγές και τον (πολύ πιο δροσερό) ποταμό San Juan. Η κοινότητα είναι φυσικά ήρεμη, ανά μέγεθος και τοποθεσία, γι 'αυτό είναι ένας θαυμάσιος προορισμός για χαλαρωτικές διακοπές ευεξίας ή οικογενειακή εκδρομή με επίκεντρο τη φύση.

Εδώ είναι πέντε από τα καλύτερα πράγματα για να δείτε και να κάνετε στην Pagosa Springs.

1. Μείνετε στο Springs Resort & Spa

Αυτό το πολυτελές θέρετρο είναι το αγαπημένο μας μέρος για να μείνετε. Τα δωμάτια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από 23 θερμές πισίνες που εκτείνονται κατά μήκος των όχθων του ποταμού, σχεδόν σαν ένα ήσυχο πάρκο νερού. Οι πισίνες όλες έχουν διαφορετικούς ρυθμούς και ατμόσφαιρες, ώστε να μπορείτε να βρείτε τη διάθεση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, ή το pool hop εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε.

Πέρα από το μεταλλικό νερό, το The Springs είναι ένα πλήρες σπα και το EcoLuxe Hotel του ήταν το πρώτο ξενοδοχείο της Colorado, το οποίο είναι πιστοποιημένο από το LEED Gold.

Για καταλύματα με βικτοριανή εμπειρία, ελέγξτε το Overlook Spa στην οδό Pagosa.

Οι επισκέπτες που επιθυμούν μια αυθεντική δυτική εμπειρία στο Κολοράντο πρέπει να μείνουν στο High Country Lodge, σε βολική τοποθεσία στα όμορφα βουνά του Σαν Χουάν μεταξύ των Pagosa Springs και της περιοχής σκι του Wolf Creek. Αυτή η τοποθεσία κάνει επίσης το High Country Lodge μια δημοφιλής βάση στο σπίτι το χειμώνα, για τους επισκέπτες που θέλουν να εναλλάσσουν το κρύο σκι με τοστ φανταχτερά νερά.

Ζητήστε μια καμπίνα για μια πραγματική περιπέτεια του Κολοράντο.

2. Δείτε την "Η άνοιξη της μητέρας"

Η "Mother Spring", που ονομάζεται επίσης "The Great Pagosah", που βρίσκεται στο The Springs Resort & Spa, ονομάστηκε το πιο βαθύ γεωθερμικό καυτό άνοιγμα του κόσμου από το βιβλίο Guinness Book of World Records το 2011. Είναι πάνω από 1.000 πόδια βάθος έτρεξε πριν βρει το κάτω μέρος) και φτάνει σε θερμοκρασίες 144 μοίρες.

Δεν επιτρέπεται κολύμβηση σε αυτό το καυτό ελατήριο. Όχι ότι θα ήθελες να (ή να είσαι σε θέση) σε αυτές τις θερμοκρασίες, για να μην αναφέρουμε το τρομακτικό βάθος. Ρωτήστε για την ιερή ιστορία της ως θεραπευτικό κέντρο για τους μη κατοίκους.

3. Επισκεφθείτε το Εθνικό Μνημείο του Chimney Rock

Θα το ξέρετε όταν το βλέπετε. Το Chimney Rock χαρακτηρίζεται από ένα περίεργο, κοκαλιάρικο πέτρινο ανάχωμα πάνω από ένα στενό mesa.

Εδώ, θα βρείτε χιλιάδες στρέμματα αντικειμένων και αρχαιολογικά υπολείμματα από τα Προγονικά Puebloans που ζούσαν εδώ. Δείτε τα αρχαία κτίρια, ένα υπόγειο kiva, ένα σπίτι pit και σπίτια.

Το Chimney Rock είναι ένα από τα νεότερα εθνικά μνημεία του έθνους. Θεωρείται ιερή και εξακολουθεί να έχει πνευματική σημασία σε πολλές φυλές.

Για κάτι ξεχωριστό:

4. Παρακολουθήστε το ColorFest

Κάθε πτώση, η πόλη Pagosa Springs ζωντανεύει με ζωντανή μουσική, κρασί, μπύρα και μπαλόνια με ζεστό αέρα. Δοκιμάστε φαγητό από την περιοχή στο παζάρι Pagosa για να κάνετε κρασί και φαγητό, μάρτυρες μια «μάχη των αφεψήρων» μεταξύ των τοπικών μικροσκοπικών εταιρειών, υπογράψτε μια κούρσα χρώματος 5K και τραβήξτε φωτογραφίες όχι μόνο ενός αλλά δύο αεροπορικού αερόστατου.



Στο φεστιβάλ κρασιού και φαγητού, οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν ντόπιο κρασί με τοπικό φαγητό.

5. Jam Out σε φεστιβάλ λαϊκής μουσικής

Η μουσική είναι μεγάλη εδώ. Το FolkWest διοργανώνει φεστιβάλ καλοκαιριού και φθινοπωρινής μουσικής σε Pagosa Springs. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του φεστιβάλ είναι το τετράγωνο λαϊκό φεστιβάλ στις αρχές Σεπτεμβρίου. Τον Ιούνιο, η Pagosa Folk 'N Bluegrass φέρνει περισσότερους λαϊκούς μουσικούς στην πόλη για μια τριήμερη εκδήλωση.

Το καλοκαίρι, τα παιδιά μπορούν επίσης να εγγραφούν για ένα bluegrass μουσικό στρατόπεδο. Ακόμα και μουσικοί ενήλικες μπορούν να βελτιώσουν το pickin τους στο Pagosa Folk 'N Bluegrass Jam Camp για ενήλικες.