Αυτές οι γραφικές διαδρομές κάνουν ένα αξέχαστο οδικό ταξίδι

Αποκτήστε την καλύτερη θέα στο Κολοράντο από το αυτοκίνητό σας

Αν ψάχνετε για μερικές από τις καλύτερες απόψεις στο Κολοράντο, σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να βγείτε από το αυτοκίνητό σας.

Το Κολοράντο φιλοξενεί 26 διαφορετικές γραφικές και ιστορικές διαδρομές, που διαπερνούν τις ορεινές πόλεις, κορυφές στην κορυφή, κάτω σε κοιλάδες και μέσα από αρχαιολογικούς χώρους.

Έντεκα από τις διαβάσεις είναι επίσης ομοσπονδιακά ορίζονται ως Byways της Αμερικής, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κράτος στο έθνος. Πρόκειται για μια ξεχωριστή ομάδα 150 δρόμων σε ολόκληρη τη χώρα.

Επιπλέον, δύο από τις οδικές αρτηρίες του Κολοράντο θεωρούνται όλες οι αμερικανικές οδοί. Δέκα είναι οι εθνικές δασικές σκηνικές διαβάσεις. Δύο είναι Backcountry Byways, σχεδιασμένα από το Γραφείο Χωροταξίας.

Αυτό σημαίνει ότι οι διαβάσεις του Κολοράντο είναι γνωστές σε πολλά επίπεδα και σε μερικούς από τους σημαντικότερους δρόμους της χώρας.

Πέρα από τις μεγάλες διαδρομές για οδικά ταξίδια, αυτοί οι δρόμοι συμβάλλουν επίσης στη διατήρηση της ιστορίας, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος του Κολοράντο.

Αυτό το μήνα, ο εθνικός εορτασμός της 25ης επετείου του Εθνικού Προγράμματος Scenic Byways.

Προς τιμήν της περίπτωσης, εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μας ιστορικές και γραφικές διαδρομές στο Κολοράντο, χωρίς ιδιαίτερη σειρά.

1. Οδός Ridge Trail

Το Trail Ridge είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός σε θερμότερους μήνες που σας φέρνει πολύ πιο μακριά από το Estes Park και βαθιά μέσα στο Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain, ακόμη και πάνω από το Treeline, όπου είναι πολύ ψηλό για να αναπτυχθεί πολύ περισσότερο από την Τούντρα.

Το Trail Ridge είναι διάσημο για το υψηλότερο πλακόστρωτο δρόμο της Βόρειας Αμερικής.

Θα σας πάρει πέρα ​​από το Continental Divide (πρέπει να δούμε στο Κολοράντο, αυτό είναι το χωρισμό στην ήπειρο, όπου το νερό ρέει σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις, σαν να βρίσκεται στην κορυφή μιας αιχμηρής οροφής) και να σας συνδέει μέχρι τη Grand Lake, μια άλλη πόλη βουνό αξίζει να μείνει μερικές νύχτες μέσα.

Το Trail Ridge είναι εικονικό και ένα από τα πιο γραφικά σημεία της πολιτείας.

Είναι επίσης μέλος του Εθνικού Μητρώου Ιστορικών Χώρων.

Μάθετε περισσότερα για το σχεδιασμό ενός οδικού ταξιδιού μέχρι το Trail Ridge εδώ. Μην παραλείψετε τον οδηγό του εσωτερικού σας να ταξιδέψετε λιγότερο για να φτάσετε στη διάσημη αυτή διαδρομή.

2. Κορυφή των βράχων

Αν είστε στα βουνά που επισκέπτονται τις δημοφιλείς πόλεις του θέρετρου Vail ή Beaver Creek, δώστε στο Top of the Rockies μια καμπύλη. Αυτός ο καταπληκτικός δρόμος περνάει από τις δύο υψηλότερες κορυφές του κράτους, το Όρος Elbert και το Mount Massive, καθώς οδηγείτε ανάμεσα στις πόλεις Leadville (η μεγαλύτερη πόλη στη χώρα, στα 10.521 πόδια), το Minturn, τις Twin Lakes και την πόλη σκι, το χαλκό.

Δείτε τις ιστορικές ορυκτικές κατασκευές, τις ορεινές λίμνες, τα μουσεία και να πάρετε μια ανάσα καθαρού αέρα σε γραφικές, ταπεινές, μικροσκοπικές πόλεις που είναι μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση στις πλούσιες, πολυτελείς χιονοδρομικές πόλεις της περιοχής.

Μπόνους: Θα περάσετε επίσης το Continental Divide τρεις φορές.

3. Grand Mesa

Ενώ το Trail Ridge σας φέρνει στο υψηλότερο δρόμο στο έθνος και το Top of the Rockies σας φέρνει στην υψηλότερη πόλη που έχει ενσωματωθεί στη χώρα, το Grand Mesa θα σας χτυπήσει στην κορυφή του μεγαλύτερου επίπεδου βουνού στον κόσμο, το Land's End Overlook - η κοιλάδα.

Αυτή είναι μια πλευρά του Κολοράντο πολλοί ταξιδιώτες δεν γνωρίζουν.

Κάτω από το νότο, ανάμεσα στο I-70 και το Cedaredge, το Grand Mesa περνάει μέσα από παλιά δάση, περιβόλια, εκτάσεις και εκπληκτικές λίμνες.

Αν και η θέα είναι κλειστή κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το Grand Mesa θα σας μεταφέρει στο λιγότερο γνωστό χιονοδρομικό κέντρο, Powderhorn, το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει μερικά από τα πιο μαλακά χιόνια του Κολοράντο, φυσικές διαδρομές και σύντομες γραμμές.

4. Τοποθετήστε τον Evans

Ενώ το Trail Ridge είναι το υψηλότερο, πλακόστρωτο δρόμο στη χώρα, ο Mount Evans είναι ο υψηλότερος πλακόστρωτος δρόμος στη Βόρεια Αμερική, χτυπώντας ένα τρελό 14.262 πόδια στην κορυφή του Mount Evans.

Έτσι, ακόμη και αν δεν μπορείτε να ανεβείτε στην πραγματικότητα ένα "τετράπλευρο" (αυτό είναι ένα βουνό που ξεπερνά τα 14.000 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας), μπορείτε ακόμα να δείτε την θέα από την κορυφή ενός, χωρίς ποτέ να σπάσετε έναν ιδρώτα. (Λοιπόν, αυτό προϋποθέτει ότι αυτοί οι δρόμοι δεν σας κάνουν να νιώσετε τον φόβο.

Προετοιμάστε τον εαυτό σας για τρελά μετασχηματισμούς χωρίς προστατευτικά.) Για προοπτική, αυτός ο δρόμος πηγαίνει ψηλότερος από πολλά αιωρούμενα σύννεφα.

Οι απόψεις θα σας καταπλήξουν με τις ορεινές λίμνες, τα αρχαία δέντρα και την πιθανότητα να δείτε κάποια πρόβατα bighorn.

Αυτός ο όμορφος δρόμος ξεκινά από το Idaho Springs, μια ορεινή πόλη δυτικά του Ντένβερ και κοντά στην Blackhawk και την τσέπη του καζίνο του Κολοράντο.