Εναλλακτικές λύσεις για την οδήγηση στα χιονοδρομικά κέντρα του Κολοράντο

Περάστε την κυκλοφορία και πάρτε το τρένο ή το αεροπλάνο για σκι αυτό το χειμώνα

Περπατάτε στο λόφο για την τέλεια σκόνη, έναν μπλε ουρανό πάνω. Στο κάτω μέρος του βουνού, après, ζεστό κακάο, ένα ζεστό ζεστό μπανιέρα.

Αυτό είναι το πώς μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε, στυλ Κολοράντο.

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: να φτάσετε εκεί.

Η διαδρομή μέχρι το Interstate 70 για να φτάσετε σε πολλά από τα πιο δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα του Κολοράντο είναι αρκετά κακή για να κρατήσει πολλούς ανθρώπους από τα χιονοδρομικά κέντρα του κράτους - καθώς ο τουρισμός και ο αριθμός των ανθρώπων που μετακινούνται εδώ συνεχίζει να αυξάνεται,

Αν φοράτε λάθος, μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο σε ορεινή κυκλοφορία προφυλακτήρα-προφυλακτήρα από ό, τι στην πραγματικότητα στις πλαγιές.

Παρόλο που υπάρχουν ορισμένοι τρόποι για να βελτιωθεί η οδήγηση (δείτε τον οδηγό του οδηγού για την επιβίωση της κυκλοφορίας I-70 ), υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις μεταφοράς για να βοηθήσετε - δεν χρειάζεται να φτάσετε στο τιμόνι.

Winter Park Express Εκδρομές με Σκι

Το Κολοράντο ετοιμάζεται για την επιστροφή του Winter Park Express Train Ski.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018, από 5 Ιανουαρίου έως 25 Μαρτίου, κάθε Σάββατο, Κυριακή και την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα (5 Ιανουαρίου, 2 Φεβρουαρίου, 2 Μαρτίου) μπορείτε να επιβιβαστείτε στο τρένο Union Station στο κέντρο του Ντένβερ. Το λεγόμενο σκι τρένο θα σας μεταφέρει κατευθείαν στο Winter Park. Τα ποσοστά ξεκινούν από 29 δολάρια κάθε φορά για ορισμένες αναχωρήσεις, σε τιμές πρώιμων πτηνών. Άλλα εισιτήρια διατίθενται για $ 39, $ 49 και $ 59 με βάση την πρώτη προτεραιότητα.

Κατά τα προηγούμενα έτη, περισσότερα από 3.000 εισιτήρια τρένου για σκι πωλούνταν εντός 24 ωρών από το άνοιγμα των πωλήσεων.

Το Κολοράντο ξεκίνησε επίσης πρόσφατα ένα νέο τρένο αεροδρομίου , το οποίο μπορεί να σας μεταφέρει κατευθείαν από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ προς το σταθμό Union. Συνδυάστε το τρένο του αεροδρομίου με το τρένο σκι και μπορείτε να πετάξετε στο Κολοράντο και να πάτε για σκι χωρίς να χρειάζεται να νοικιάσετε αυτοκίνητο.

Το Winter Park Express από την Amtrak είναι μια ιστορική διαδρομή με το τρένο που ξεκίνησε το 1912.

Αφήνει το σταθμό Union στις 7 π.μ. και σας μεταφέρει στο Winter Park στις 9 το πρωί. Κάθε απόγευμα αναχωρεί από το Winter Park στις 4:30 μ.μ. και σας φέρνει πίσω στο Ντένβερ στις 6:40 μ.μ.

Σημείωση : Σίγουρα αξίζει να μείνετε στη νύχτα στο σταθμό Union. Αυτός ο περίεργος προορισμός ανανεώθηκε πρόσφατα και διαθέτει ένα από τα πιο ωραία ξενοδοχεία του Ντένβερ, πολλά υπέροχα μπαρ, ένα φανταστικό καφέ, και νόστιμα εστιατόρια (συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα πιο φρέσκα θαλασσινά στο Κολοράντο και το αγαπημένο λατρευτικό για το πρωινό, Snooze).

Κάντε κράτηση τη νύχτα σας στο Union Station .

Fly-In, Ski-Out

Αν θέλετε να επισκεφθείτε ένα διαφορετικό χιονοδρομικό κέντρο, πολλοί έχουν τα δικά τους κοντινά, μικρότερα αεροδρόμια, για να κάνουν τις μετακινήσεις άνετες για τους ταξιδιώτες. Αυτοί οι αερολιμένες εξακολουθούν να προσθέτουν νέες πτήσεις - από μέρη όπως το Σαν Ντιέγκο, το Λος Άντζελες και το Σαλτ Λέικ Σίτι.

Για παράδειγμα, το Aspen Snowmass έχει μια μη τακτική, καθημερινή πτήση από την Ατλάντα στο Δέλτα και τις εποχιακές πτήσεις μόνο το Σάββατο από τη Μινεάπολη / Στ. Παύλος. Πάρτε Alaska Airlines από Σιάτλ ή Σαν Ντιέγκο κατευθείαν στο Steamboat και πάρτε μια ελεύθερη μέρα σκι περιλαμβάνεται την ημέρα της πτήσης σας.

Το Telluride, το Silverton, το Purgatory και το Wolf Creek είναι τέσσερα άλλα χιονοδρομικά κέντρα στο νοτιοδυτικό τμήμα του Κολοράντο - πολύ πιο μακριά από τα I-70. Η απόσταση από μόνη της, σε συνδυασμό με την οδήγηση στο χιόνι, μπορεί να κρατήσει τους επισκέπτες από αυτούς τους προορισμούς.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η Allegiant Airlines πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις προς το περιφερειακό αεροδρόμιο Montrose από το Ντάλλας, το Ντένβερ, το Φοίνιξ, το Χιούστον, το Σικάγο, το Λος Άντζελες και την Ατλάντα και εβδομαδιαίες πτήσεις ή πτήσεις από άλλους προορισμούς.

Ή πετάξτε στο περιφερειακό αεροδρόμιο Telluride, σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο από το χιονοδρομικό κέντρο και την πόλη, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη τη σύνδεση με το Telluride, από το Ντένβερ στο Great Lakes Airlines.

Η αεροπορική υπηρεσία προς την περιοχή Telluride αναμένεται να αυξηθεί. Πετώντας απευθείας στο σκι και παρακάμπτοντας την κυκλοφορία είναι σίγουρα μια αυξανόμενη τάση μεταξύ των ταξιδιωτών στο γνωρίζουμε.

Όπως δήλωσε ο COO Matt Skinner, ο Color Matter Skinner έγραψε σε γραπτή δήλωσή του: "Βρισκόμαστε τώρα ανάμεσα στα καλύτερα στα ορεινά αεροδρόμια για επιλογές άμεσης πτήσης και είναι ένας από τους λίγους που έχουν μεγάλη συνδεσιμότητα στο δίκτυο, αερομεταφορέα χαμηλού κόστους και πτήσεις που εκφορτώνουν μόλις 10 λεπτά από τις πλαγιές. "

Για περισσότερες πληροφορίες και αεροπορικά προγράμματα, επισκεφθείτε το coloradoflights.org/schedule.