Κέντρο ψυχαγωγίας HeyDay

Το 2007, το HeyDay Entertainment Center στο Norman είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του μετρό για παιδιά , μια καλή επιλογή για πάρτι γενεθλίων και άλλες ημέρες διασκέδασης. Η εγκατάσταση διαθέτει βιντεοπαιχνίδια, λέιζερ λέιζερ, μινιατούρα γκολφ, ποδήλατο και πολλά άλλα. Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2014, μια εκτεταμένη επέκταση ύψους περίπου 9 εκατομμυρίων δολαρίων έφερε μπόουλινγκ, επιπλέον αίθουσες συσκέψεων και πλήρες μπαρ / lounge για τους μεγάλους.

Τοποθεσία:

3201 Αγορά
Νορμαν, OK 73072
(405) 310-3500

Το HeyDay Entertainment Center βρίσκεται στο Norman της Οκλαχόμα, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο νότια της πόλης της Οκλαχόμα. Πάρτε το I-35 νότια προς την έξοδο Indian Hills Road. Ακολουθήστε το Interstate Drive, τον αυτοκινητόδρομο πρόσβασης, πίσω βόρεια για λιγότερο από ένα τέταρτο μίλι.

Ωρες λειτουργίας:

Δραστηριότητες & Τιμές:

Οι ακόλουθες δραστηριότητες είναι διαθέσιμες στο HeyDay Entertainment Center. Ρωτήστε για πακέτα συνδυασμών για διάφορες δραστηριότητες.

Τροφή:

Το HeyDay σερβίρει πίτσα Pizzaworks της DoubleDave και έχει το Boomerang Grille με μπιφτέκια, σάντουιτς και άλλα. Υπάρχουν διαγωνίσματα φαγητού και παιχνιδιού που περιλαμβάνουν πίτσα και μια κάρτα παιχνιδιού arcade.

Γενέθλια:

Όταν γιορτάζετε ένα πάρτι γενεθλίων στο HeyDay, έχετε πολλά πακέτα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, αλλά όλα περιλαμβάνουν τραπέζι, πλάκες / πλαστικά ασημικά και FUNcard. Πολλά πρόσθετα είναι διαθέσιμα επίσης, και οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν στο heydayfamilyfun.com ή καλώντας (405) 310-3500.

Το HeyDay δεν είναι μόνο για τα παιδιά. Είτε πρόκειται για εταιρική εκδήλωση είτε για οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία με μια ομάδα φίλων, τα πακέτα ξεκινούν από $ 26.00 + φόρο ανά άτομο.