Πώς να RV στη Νέα Υόρκη

Ο οδηγός RVing σας για την οδήγηση, ρυμούλκηση και στάθμευση στο Big Apple

Ενώ οι περισσότερες εκδρομές RV επικεντρώνονται στην ύπαιθρο, ίσως χρειαστεί κάποια στιγμή φωτεινά φώτα και διασκέδαση στην πόλη. Όταν σκέφτεστε τη μεγάλη πόλη, θα πρέπει να υπάρχει μία που να βγαίνει κατευθείαν στο κεφάλι σας: Η μεγάλη μήλα. Η πόλη της Νέας Υόρκης είναι περίφημη για την κυκλοφορία και τους πολυσύχναστους δρόμους της, έτσι ποια είναι η θέση ενός RV στους δρόμους του; Αλλά είναι δυνατόν να RV μέσα και γύρω από την πόλη; Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε συμβουλές σχετικά με την οδήγηση και στάθμευση του RV σας στη Νέα Υόρκη.

Οδηγός RVing σας προς Νέα Υόρκη

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το RVing στη Νέα Υόρκη

Η NYC είναι πολυσύχναστη με ανθρώπους και οχήματα κάθε ώρα της ημέρας. Κατά την οδήγηση ενός RV μέσω αυτών των δρόμων μπορεί να είναι δύσκολο, δεν είναι αδύνατο. Τα αστικά λεωφορεία, τα φορτηγά φορτηγών και άλλα μεγαλύτερα οχήματα τους οδηγούν καθημερινά, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος που δεν μπορείτε ούτε να τα κάνετε. Η κύρια διαφορά είναι ότι το κάνουν κάθε μέρα και δεν το κάνετε.

Pro Συμβουλή: Δεν σας συνιστούμε να προσπαθείτε να περιηγηθείτε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, εάν είστε νεοσύλλεκτος RVer, γνωρίζοντας ότι η εξέδρα σας από το κεφάλι μέχρι το δάχτυλο είναι απαραίτητη. Εάν νοικιάσετε ένα RV, απομακρύνεστε από τη Νέα Υόρκη επίσης.

Το πρότυπο οδήγησης στη Νέα Υόρκη πρέπει να γνωρίζει. Να γνωρίζετε τι συμβαίνει μπροστά σας και στις πλευρές. Χρησιμοποιήστε τους επιβάτες ως το δεύτερο ζευγάρι μάτια και αυτιά για να παρακολουθήσετε το περιβάλλον σας. Πάρτε το χρόνο σας, μην επιταχύνετε, είστε έτοιμοι να χτυπήσετε τα φρένα και να κάνετε το καλύτερό σας για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε κάθε ώρα της ημέρας.

Αν νομίζετε ότι οι οδηγοί της Νέας Υόρκης είναι κακοί, οι πεζοί είναι ακόμα χειρότεροι. Θα κοπούν μπροστά σας, θα περπατήσουν γύρω από το RV σας και τις περισσότερες φορές δεν θα τις δείτε μέχρι να είναι πολύ αργά. Αυτός είναι ο λόγος που συνειδητοποιείτε ότι είναι η νούμερο ένα ικανότητα οδήγησης για να έχετε εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο ή RV.

Ορισμένα πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν το RVing μέσα από την πόλη είναι ότι εάν μεταφέρετε περισσότερα από δέκα κιλά προπανίου , δεν θα μπορείτε να περάσετε από οποιαδήποτε σήραγγα χωρίς προηγούμενη εκκαθάριση από το Τμήμα Μεταφορών.

Ο RV σας μεταφέρει επικίνδυνα απόβλητα εάν ταξιδεύετε με προπάνιο. Επομένως, έχετε κρατήσει τα ίδια πρότυπα εμπορικά φορτηγά και οχήματα όταν ταξιδεύετε στην πόλη. Εάν πηγαίνετε πάνω από οποιεσδήποτε γέφυρες με προπάνιο, πρέπει να ταξιδεύετε στο ανώτερο επίπεδο κάθε φορά.

Τα RVs δεν επιτρέπονται επίσης σε κανένα πάρκο της πολιτείας της Νέας Υόρκης αν η εξέδρα σας πληροί τα ακόλουθα κριτήρια:

Μπορείτε να ταξιδέψετε σε οποιουσδήποτε δρόμους της Νέας Υόρκης σε οποιοδήποτε τύπο RV.

Εδώ είναι ένας πόρος για RVing μέσω της Νέας Υόρκης από το Υπουργείο Μεταφορών:

Ενώ ο παραπάνω πόρος σχετίζεται με φορτηγά και εμπορικά οχήματα, το RV σας θα πέσει συχνότερα από την ταξινόμηση επαγγελματικών οχημάτων στη Νέα Υόρκη.

Τι να γνωρίζετε για το RV Parking στη Νέα Υόρκη

Η στάθμευση του RV σας στη Νέα Υόρκη είναι πιο δύσκολη από την οδήγηση εκεί. Δεν συνιστούμε να προσπαθήσετε να σταθμεύσετε το RV σας στους δρόμους της Νέας Υόρκης ειδικά για παρατεταμένη διαμονή, οι πιθανότητες είναι οι άνθρωποι γύρω σας να μην έχουν την υπομονή να σας περιμένουν να σταθμεύσετε. Ειλικρινά, δεν υπάρχουν πολλά μέρη στη Νέα Υόρκη, θα έχετε το δωμάτιο για να σταθμεύσετε το όχημα σας ούτως ή άλλως.

Pro Συμβουλή: Ακόμη και αν βρείτε ένα μέρος για να σταθμεύσετε το RV σας στη Νέα Υόρκη, δεν συνιστούμε να επιχειρήσετε να σταθμεύσετε. Ο χρόνος που θα σας πάρει για να εγκατασταθεί θα προκαλέσει αναταραχή από άλλους οδηγούς και πεζούς που θα σας βάλει σε άκρη.

Ο νόμος της Νέας Υόρκης δεν επιτρέπει στους RVs να σταθμεύουν στους αστικούς χώρους για περισσότερο από 24 ώρες. Ενώ αυτός ο νόμος φαίνεται χαλαρός, δεν το συνιστούμε. Οι κάτοικοι της περιοχής δεν το εκτιμούν και αφήνετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο για εγκληματικότητα. Δεν θέλετε να πάρετε ρυμουλκούμενα στη Νέα Υόρκη, είναι ακριβό, περίπλοκο και εντελώς απογοητευτικό για να αντιμετωπίσετε σε μια πόλη τόσο μεγάλη.

Πού να σταθμεύσετε το RV σας στη Νέα Υόρκη

Εδώ υπάρχουν πόροι για το parking RV μέσω της Νέας Υόρκης από το Υπουργείο Μεταφορών:

Και πάλι, δεδομένου ότι ο RV σας ικανοποιεί τις απαιτήσεις που το καθιστούν εμπορικό όχημα στην πόλη της Νέας Υόρκης, αυτοί οι οδηγοί είναι καθοριστικοί για την κατανόηση των κανονισμών που καθοδηγούν τέτοια οχήματα όταν ταξιδεύουν στην πόλη.

Τι να ξέρετε για τα πάρκα RV μέσα και γύρω από τη Νέα Υόρκη

Σας συνιστώ να επιλέξετε ένα πάρκο RV που βρίσκεται ακριβώς έξω από την καρδιά της πόλης . Με αυτόν τον τρόπο απομένετε από όλη την ακατάστατη κυκλοφορία, είστε σε ασφαλέστερο περιβάλλον, δεν χρειάζεται να στεγνώνετε το στρατόπεδο και παραμένετε μόνο λίγα λεπτά από τους περισσότερους προορισμούς για αξιοθέατα.

Η πρώτη μου επιλογή είναι το Liberty Harbor RV Park που βρίσκεται στο Jersey City του Νιου Τζέρσεϋ. Το Liberty Harbour διαθέτει 50 εγκαταστάσεις με πλήρεις ηλεκτρικές συνδέσεις, ντουζιέρα και πλυντήρια, 24ωρη εξυπηρέτηση στο χώρο εργασίας και ακόμη και εστιατόριο και μπαρ. Το λιμάνι Liberty βρίσκεται επίσης δίπλα στο PATH και τα ελαφρά σιδηροδρομικά συστήματα, τα οποία κάνουν μόνο 15 λεπτά από την καρδιά του χαμηλότερου Μανχάταν

Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό συνδυασμό της δυνατότητας να επιλέξετε ανάμεσα στη ζωή της πόλης και μια χαλαρωτική υπαίθρια ατμόσφαιρα, θα πρέπει να κοιτάξετε στο Cheesequake State Park. Αυτό το κρατικό πάρκο βρίσκεται στο Matawan, New Jersey . Το Cheesequake προσφέρει δασικές τοποθεσίες μαζί με κάποια μεγάλη αλιεία σε ένα μοναδικό ελώδες οικοσύστημα. Είστε επίσης λιγότερο από μία ώρα με λεωφορείο ή τρένο στους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης. Το Cheesequake δεν προσφέρει καμία σύνδεση, ώστε να είναι προετοιμασμένη για ξηρό κάμπινγκ.

Croton Point Park είναι μια άλλη καλή επιλογή για RVers που κοιτάζουν για να βγείτε μέσα και γύρω από την πόλη. Δεν είστε μακριά από τη Νέα Υόρκη και μπορείτε να εξερευνήσετε την τοπική περιοχή, η οποία περιλαμβάνει ψάρεμα, πεζοπορία και ποδηλασία. Με τις συνδέσεις πλήρους υπηρεσίας, τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες τιμές διαδρομής διαθέσιμες, και σας δίνουν πρόσβαση στις ράμπες, τα μπάνια και την παιδική χαρά, το Croton Point Park είναι ένα εξαιρετικό basecamp για να εξελιχθείτε στη μεγάλη πόλη.

Pro Συμβουλή: Διαβάστε τον οδηγό μας σε πέντε από τα καλύτερα πάρκα RV στη Νέα Υόρκη για μια ιδέα για το πού θα μείνει εκτός της Νέας Υόρκης.

Όπως μπορείτε να δείτε, η λήψη ενός RV στη Νέα Υόρκη δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζετε. Δοκιμάστε το RVing στο Big Apple για κάποια μεγάλη διασκέδαση στην πόλη όταν είστε έτοιμοι να αναλάβετε μεγαλύτερες προκλήσεις RV και πιο ενδιαφέροντες προορισμούς.