Πού να δείτε το καταπληκτικό Dyker Heights Χριστουγεννιάτικα φώτα του Μπρούκλιν

Εξωφρενική, πάνω από την κορυφή, μια εκρηκτική εμφάνιση της Ιταλικής Γειτονιάς

Ακριβώς ο καθένας άκουσε τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις του Dyker Heights. Όπως οι Άλπεις το χειμώνα και το Παρίσι την άνοιξη, τα Dyker Heights στα Χριστούγεννα έχουν κερδίσει τις λωρίδες τους ως κορυφαίο εποχιακό τουριστικό αξιοθέατο του Μπρούκλιν. Είναι όπως το Μπρούκλιν, όπως η γοργόνα της Coney Island και το Φεστιβάλ Βιβλίου του Μπρούκλιν. Είναι ένα πράγμα , ένα πολιτιστικό φαινόμενο που είναι μέρος της ψυχής του αξιοσημείωτου σμήνους των παραδόσεων του Μπρούκλιν.

Και ναι, είναι διασκεδαστικό και υπέροχο και αξίζει πραγματικά μια επίσκεψη, ειδικά αν είστε καρυδιές για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, την αγάπη της λαϊκής τέχνης, τις κιτς και τα ηλεκτρικά φώτα διακοπών και, φυσικά, αν έχετε μικρά παιδιά στη ρυμούλκηση.

Ειδική έκδοση Dyker Heights

Ποια είναι η φασαρία για τα Dkyer Heights τα Χριστούγεννα;

Απλή: οι κάτοικοι σε αυτό το κατά κύριο λόγο, και ιστορικά, ιταλικά γειτονιά ξεπερνούν το ένα το άλλο στην τοποθέτηση over-the-top Χριστουγεννιάτικα φωτιστικά διακοσμητικά. Δεκάδες χιλιάδες τουρίστες έρχονται να δουν αυτή τη γειτονιά να αναβλύζουν τη δημιουργικότητα και τη διασκέδαση, καθώς το φως προβάλλει τα σπίτια, τις στέγες και τους κήπους. Τα παιδιά θα θαυμάζονται από τον απέραντο όγκο των διακοσμήσεων διακοπών: φωτεινά αναμμένα Rudolphs στη στέγη, Santas στο γκαζόν, και ολόκληρα σπίτια φλεγόμενα με φώτα.

Δεν είναι μια πλούσια ή φημισμένη γειτονιά, αλλά τα Dyker Heights, δίπλα στο Bensonhurst και για δεκαετίες ένα προπύργιο ιταλών Αμερικανών, παίρνουν σοβαρά τα Χριστούγεννα και προσκαλούν όλους να έρθουν και να συμμετάσχουν στη διασκέδαση.

Πού να πάτε στα ύψη Dyker

Ελέγξτε τα καταπληκτικά φώτα διακοπών από την 82η έως την 85η οδό, μεταξύ των 10ου και 13ου δρόμου. Σημειώστε ότι η 13η Λεωφόρος, σε αυτή τη γειτονιά, ονομάζεται επίσης Dyker Heights Blvd.

Πότε να πάτε για να δείτε τα φώτα των Χριστουγέννων στο Dyker Heights

Οι οθόνες ανεβαίνουν μετά την ημέρα των ευχαριστιών.

Για τις καλύτερες εμφανίσεις, πηγαίνετε γύρω από το δείπνο, όταν οι ντόπιοι είναι στο σπίτι με τα παιδιά τους, από τις 5 μ.μ. περίπου, όταν σκοτεινιάζει, μέχρι τις 9 με 11 μ.μ.

Ευτυχώς, τα φώτα σβήνουν γύρω από τον ύπνο, διότι διαφορετικά ολόκληρη η γειτονιά θα στερήθηκε από τον ύπνο.

Πώς να φτάσετε στο Dyker Heights Χριστουγεννιάτικα φώτα Display Subway

Μπορείτε να οδηγήσετε, να πάρετε λεωφορείο ή να περπατήσετε. Εάν οδηγείτε ή ταξιδεύετε με λεωφορείο, είστε υπομονετικοί επειδή, όπως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχει κάνει touted αυτό έλξη βάσης, υπήρξαν στην πραγματικότητα κυκλοφοριακή συμφόρηση κατά μήκος των δρόμων των Dyker Heights κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Λοιπόν, εξετάστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς .:

Σχετικά με τις περιηγήσεις στα λεωφορεία των Χριστουγέννων του Μπρούκλιν

Σκεφθείτε να κάνετε μια περιήγηση με λεωφορείο για τα φώτα διακοπών Εγγραφείτε στην εκδρομή Dyker Heights Christmas Lights μέσω του A Slice of Bus Tours του Μπρούκλιν.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein