Τα καλύτερα πρωινά στο Queens, Νέα Υόρκη

Το να πηγαίνεις για πρωινό ένα Σαββατοκύριακο είναι μια πραγματική απόλαυση. Μπορείτε έσπευσαν κάθε πρωί στο δρόμο για την εργασία, έτσι τελικά υπάρχει χρόνος να καθίσετε και να χαλαρώσετε σε ένα ζεστό γεύμα. Queens είναι ο τόπος για κλασικό δείπνο φαγητό, καθώς και περισσότερες δυνατότητες από όλο τον κόσμο. Απολαύστε αυτές τις καλύτερες στιγμές πρωινού στον καφέ.

Jackson Hole Diner - Νόστιμο και Ρετρό σε Bayside και Jackson Heights:


Αυτή η τοπική αλυσίδα σερβίρει ένα πανέμορφο πρωινό στις περιόδους της δεκαετίας του '50.

Η Jackson Hole ξεχωρίζει για τον φρέσκο ​​χυμό της, μια αίσθηση που δοκιμάζεται σπάνια στο Queens. Οι ειδικές προσφορές για πρωινό χτύπησαν το σημείο και είναι μια καλή τιμή. Οι πατάτες, η γαλλική τοστ και οι ομελέτες πρέπει να μνημονεύσουν ιδιαίτερα. Πλύνετε το κάτω με ένα κούνημα σοκολάτας. Σερβίρεται με ένα μεταλλικό φλιτζάνι που κρατά αρκετή ποσότητα για να ξαναγεμίσει.
Τζάκσον τρύπα
35-01 Bell Bvd, Bayside, 718-281-0330; 69-35 Astoria Blvd, Jackson Heights, 718-204-7070

Bagel Oasis - Πρωινό για να πάει σε φρέσκα λιβάδια:


Ο Bagel Oasis έχει κερδίσει πολλούς επαίνους για τα bagels του. Αν και μικρότεροι από τους περισσότερους, μαγειρεύονται στην τελειότητα: τραγανό στο εξωτερικό, μασώμενο στη μέση. Επιπλέον, το προσωπικό προσφέρει αποτελεσματική εξυπηρέτηση και, ακόμη πιο σημαντικό, σεζόν ένα πιο υπέροχο κρεμμύδι κρεμμύδι. Πολλά καταστήματα ζαχαροπλαστικής εμπλέκονται με μπισκότα με καβουρδισμένα κομμάτια κρεμμυδιού που κατακλύζουν ακόμα και τον καφέ, αλλά το Oasis το κηδεύει με ελαφρώς ψημένο κρεμμύδι για μια ισορροπημένη γεύση. Προσθέστε το τυρί και το χαμόγελο.


183-12 Horace Harding, Fresh Meadows, 718-359-9245

Ακριβώς όπως η μητέρα - Ένα ζεστό πολωνικό Cafe στο Forest Hills:


Ακριβώς όπως η μητέρα έχει μια πραγματική σπιτική, καφέ ατμόσφαιρα, και ευτυχώς για μας εξυπηρετεί ένα μεγάλο πολωνικό-αμερικανικό πρωινό. Τα φαγητά του Diner είναι εδώ, αλλά με μια συστροφή. Υπάρχει ζαμπόν kielbasa και Krakus, και το μπέϊκον κόβεται παχιά (ώστε να το παραγγείλετε τραγανά).

Η φρυγανιά φρυγανιά babka είναι ειδική, αλλά προσέξτε με τηγανίτες φρούτων. Τα μούρα και τα δαμάσκηνα σερβίρονται στο πλάι και δεν μαγειρεύονται. Φέρτε τη μητέρα σας στη μητέρα. Θα σκεφτεί ότι είναι μια πραγματική απόλαυση.
110-60 Queens Blvd, Forest Hills, 718-544-3294

Το Dosa Hutt - ένα ινδικό πρωινό μεταχειρίζεται στο Flushing:


Το Dosa Hutt στο Flushing της Νέας Υόρκης, σερβίρει το πιο εκπληκτικό σνακ της Νότιας Ινδίας (και φαγητό πρωινού) του dosas (μαζί με iddlys και άλλα σνακ). Αυτές οι τηγανισμένες κρέπες γεμάτες με πασπαλισμένες πατάτες είναι νόστιμες, εκπληκτικά ελαφρές και σίγουρα γεμίζουν. Ένα dosa είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα. Παραγγείλετε ένα mysore dosa αν θέλετε κάποια καυτή φωτιά για να ξεκινήσετε τις μηχανές σας.
45-63 Bowne Street, Flushing, 718-961-6228