Ταξίδια στην Ινδία: Θέματα που πρέπει να γνωρίζετε στα κορυφαία τουριστικά μέρη

Τι είναι πραγματικά η Ινδία;

Ο εξωτικός τρόπος που η Ινδία παρουσιάζεται σε εικόνες και η πραγματικότητα στο έδαφος μπορεί να είναι ένα σκληρό πλήγμα για μερικούς ανθρώπους. Επιπλέον, το γεγονός ότι υπάρχουν τόσα πολλά άρθρα για το πώς να ταξιδεύει η ασφάλεια στην Ινδία δείχνει ότι υπάρχουν θέματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη, ειδικά για τις γυναίκες. Αυτό το άρθρο δεν αποσκοπεί να καταδικάσει την Ινδία, να επικεντρωθεί στα αρνητικά ή να δημιουργήσει φόβο - αλλά να βοηθήσει τους τουρίστες να προετοιμαστούν για το τι είναι πιθανό να συναντήσουν σε πολλά από τα κορυφαία μέρη που θα επισκεφθούν στην Ινδία. Οι τουρίστες που έχουν τις πιο θετικές εμπειρίες στην Ινδία είναι εκείνοι που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν καλύτερα τα προβλήματα της χώρας.

Σε αντίθεση με όσα αναφέρουν μερικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης, η Ινδία δεν είναι μια χώρα που δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλής. Μπορεί σίγουρα να είναι ανήσυχο κατά καιρούς, και σε ορισμένες περιοχές περισσότερο από άλλα. Ωστόσο, στο σύνολό τους, οι πολίτες είναι φιλικοί, ανεκτικοί και χρήσιμοι. Υπάρχουν πολλοί πραγματικά ωραίοι άνθρωποι.

Μια γενική προειδοποίηση σχετικά με τη φωτογραφία: Οι Ινδοί αγαπούν να ποζάρουν και να τραβήξουν φωτογραφίες από αλλοδαπούς. Αυτό δεν είναι πάντα τόσο ακίνδυνο όσο φαίνεται, ειδικά όταν οι άντρες φωτογραφίζουν ξένες γυναίκες (συχνά χωρίς να ρωτούν). Είναι ασέβεια και ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εικόνες για να δημιουργήσουν ιστορίες σεξουαλικών κατακτήσεων στους φίλους τους.

Διαβάστε αυτές τις συμβουλές για να αποφύγετε να εξαπατήσετε ή να εξαπατήσετε στην Ινδία.