Η Βασιλική Θεραπεία - σε τιμή κοινού

Royal Pacific Resort στο Universal Orlando

Παρόλο που η Universal Orlando τοποθετεί το Royal Pacific Resort ως ένα ξενοδοχείο "Preferred" πίσω από τα ακίνητα "Premier", το Portofino Bay και το Hard Rock Hotel και καθορίζει τους συντελεστές ανάλογα, δεν θυσιάζει σχεδόν τίποτα στην πολυτέλεια ή τις ανέσεις. Με όλα όσα έχει να προσφέρει, το λιγότερο από τα οποία είναι λογικές τιμές, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε στο άλλο προορισμό διακοπές Κεντρική Φλώριδα θέρετρο.

Royal Pacific Resort Highlights

Όταν η Universal Orlando ανακοίνωσε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ότι σχεδίαζε να κατασκευάσει τρία ξενοδοχειακά ξενοδοχεία στην προσπάθειά της να μετατραπεί σε ένα πλήρες προορισμό διακοπών όπως ο γείτονάς της, ο Royal Pacific Resort θα είναι το τρίτο επίπεδο ιδιοκτησία πίσω από το πιο πολυτελές Portofino Bay και Hard Rock Hotel. Ωστόσο, νομίζω ότι ξέχασαν να πω στους σχεδιαστές και τους κατασκευαστές του ξενοδοχείου.

Από τη στιγμή που εισέρχεστε στο λόμπι, με τα κρεμαστά τοιχώματα τικ και τον πλούσιο κήπο ορχιδέας, τα πάντα για το Royal Pacific Resort λένε πολυτέλεια - εκτός από την τιμή.

Χρησιμοποιώντας τα ξενοδοχεία Disney ως σύγκριση, περιμέναμε το Royal Pacific Resort να είναι κάτι σαν το αποφασιστικά προϋπολογισμό All Star ιδιότητες. Αντ 'αυτού, το ξενοδοχείο Universal καθυστερεί στις συγκρατημένες προσφορές της Disney, όπως το Caribbean Beach Resort, και συγκρίνεται ευνοϊκά με τα πολυτελή ξενοδοχεία του Mouse όπως το Polynesian ή το Animal Kingdom Lodge.

Όπως και τα καλύτερα θεματικά θέρετρα, το Royal Pacific επεκτείνει τη φαντασία του θεματικού πάρκου σε μια απολαυστική εμπειρία διακοπών όλο το εικοσιτετράωρο. Οι μυρωδιές του ξύλου τικ και των πιάτων εμπνευσμένων από τη Νότια Θάλασσα, τα αξιοθέατα της γέφυρας από μπαμπού και τις πολύχρωμες ομπρέλες του Μπαλινέζικου, οι ήχοι των κέρατων και των ξύλινων φλογών - το ξενοδοχείο γεμίζει τις αισθήσεις σας και συνωμοτεί για να σας μεταφέρει σε άλλη εποχή και τόπο.

Αλλά, όχι πολύ μακριά. Σε αντίθεση με το τεράστιο συγκρότημα της Disney, η πολύ πιο συμπαγής Παγκόσμια πανεπιστημιούπολη προσφέρει μερικές εντυπωσιακές διαφορές που είναι τόσο κακές όσο και καλές (αν και πιο καλοί από κακοί). Αντί για το λαβυρίνθιο σύστημα μαζικής μεταφοράς των λεωφορείων και των μονοκατοικιών της Disney, οι επισκέπτες στο Royal Pacific Resort (καθώς και στα άλλα δύο ξενοδοχεία) μπορούν να επιβιβαστούν σε ένα από τα συνηθισμένα ραντάρ για γρήγορη βόλτα με βάρκα στα πάρκα, και υπέροχη) με τα πόδια. Από την άλλη πλευρά, είναι δύσκολο να διατηρηθεί η ψευδαίσθηση της Νότιας Θάλασσας, όταν ακούτε και βλέπετε τους αναβάτες να φωνάζουν στα νησιά της περιπέτειας, ακριβώς έξω από το θέρετρο με τα πόδια.

Λοιπόν, τι δεν παίρνεις;
Μιλώντας για τους ουρλιάζοντας αναβάτες, ένας από τους καλύτερους λόγους (το καλύτερο;) για να παραμείνετε στην ιδιοκτησία στο Universal είναι το απίστευτο πρόγραμμα "No Line, No Wait". Με ένα flash του κλειδιού της κάρτας δωματίου, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να περπατήσουν κατευθείαν σε όλα σχεδόν τα αξιοθέατα του θεματικού πάρκου.

Κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι μια ευλογία. (Heck, ακόμη και κατά τη διάρκεια των λιγότερο συνωστισμένων χρόνων, είναι αρκετά άγρια ​​για να πάρετε την τελική VIP θεραπεία.) Κάντε κλικ για περισσότερες παροχές του ξενοδοχείου Universal ξενοδοχείο.

Επεξεργασία θεμάτων; Ελεγχος. Πολυτελής αύρα; Ελεγχος. Όλα τα οφέλη της Universal; Ελεγχος. Λοιπόν, τι αφήνετε όταν φτάσετε για να κρεμάσετε μερικά ακόμα από τα σκληρά κερδισμένα δολάρια σας επιλέγοντας το Royal Pacific σε σχέση με τα άλλα ξενοδοχεία της Universal; Οχι πολύ.

Τα standard δωμάτια δεν είναι αρκετά ευρύχωρα (ειδικά σε σύγκριση με τα τεράστια δωμάτια του Portofino). Αλλά είναι περισσότερο από επαρκείς και ωραία διορισμένοι. Οι πόρτες του μπάνιου δίνουν ένα στερεό ka-thunk όταν κλείνουν, για παράδειγμα. Οι δίσκοι μπαμπού των δωματίων, γεμάτοι με γενναιόδωρες προμήθειες σαμπουάν και άλλα αξεσουάρ, είναι μια ωραία πινελιά. Η πισίνα δεν έχει νεροτσουλήθρες (αν και έχει μια διασκεδαστική περιοχή παιχνιδιού πολυτελείας με στρώματα με κανόνια νερού) και είναι πιο γεμάτη από τις τρεις πισίνες του Portofino.

Τα εστιατόρια είναι αξέχαστα. Με εισιτήριο όπως το φιστίκι Crusted Mahi Mahi στο Dining Room των νησιών, οι επισκέπτες δοκιμάζουν μερικές από τις εξωτικές γεύσεις των Νότιων Θάλασσών. Ακόμα και το Bula Bar and Grill δίπλα στην πισίνα, με τις τροπικές σπεσιαλιτέ του, είναι μια περικοπή πάνω από το συνηθισμένο γρήγορο φαγητό που βρίσκεται σε τέτοια εστιατόρια. Και το Tchoup Chop του Emeril Lagasse, αν και δεν είναι τόσο πολυτελές όσο το εστιατόριο του Universal CityWalk, είναι ακόμα αρκετά μοντέρνο και αξέχαστο.

Pet εραστές, χαρούμε! Όχι μόνο ο βασιλιάς του Ειρηνικού ευπρόσδεκτος φιλοξενούμενος για να φέρει μαζί τους καλύτερους φίλους τους, που παρέχουν ακόμη και μια περιοχή για περπάτημα σκυλιών. (Loews Hotels, η οποία λειτουργεί και τα τρία παγκόσμια θέρετρα και τα πολυτελή ακίνητα σε όλη τη Βόρεια Αμερική, επιτρέπει τα κατοικίδια στα περισσότερα από τα sites της).

Ο κόλπος Portofino , όπως αρμόζει στα ποσοστά του, είναι πιο πλούσιος και απομονωμένος - σχεδόν σιωπηλός - από τον Βασιλικό Ειρηνικό. Το σκληρό βράχο, από την άλλη πλευρά, είναι περίπου τόσο τραχύς όσο ένα ξενοδοχείο μπορεί να πάρει. Αλλά, κατά την κρίση μου, το Royal Pacific προσφέρει το τέλειο συμπλήρωμα πολυτέλειας και αξίας της Universal.