Πανεπιστήμια και κολέγια για σπουδαστές της περιοχής του Ορλάντο

Πού πρέπει να πάτε στο Κολλέγιο;

Οι φοιτητές του Ορλάντο που αποφοιτούν στο γυμνάσιο έχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για την επιλογή ενός κολλεγίου. Μέσα σε δύο ώρες οδικώς από το Ορλάντο, οι Κεντρικοί Φλώριδοι έχουν πολλά κοινοτικά κολέγια, δημόσια πανεπιστήμια, ιδιωτικά πανεπιστήμια και εξειδικευμένα σχολεία για να διαλέξουν.

Είναι σημαντικό να αναζητήσετε κολέγια διαπιστευμένα από επίσημους τοπικούς, κρατικούς και εθνικούς οργανισμούς που προσφέρουν προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν.

Άλλα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη περιλαμβάνουν το κόστος, τη διαθέσιμη βοήθεια, την τοποθεσία, το ποσοστό εισδοχής και τα κριτήρια, το ποσοστό αποφοίτησης, το μέγεθος της τάξης, τις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης, τα ποσοστά τοποθέτησης θέσεων εργασίας και την ασφάλεια.

Κοινοτικά κολέγια

Τα κοινοτικά κολέγια στην περιοχή του Ορλάντο προσφέρουν διπλώματα συνεταίρων δύο ετών, ορισμένα προγράμματα πιστοποιητικών και ακόμη και λίγους τέσσερις βαθμούς. Είναι δημοφιλείς με τους φοιτητές που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα για δύο χρόνια πριν μεταβούν σε ένα τετραετές δημόσιο ή ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Τα δίδακτρα τείνουν να είναι πολύ χαμηλότερα στα κολέγια της κοινότητας.

Η παρακάτω λίστα μπορεί να μην είναι εξαντλητική, αλλά περιλαμβάνει τα περισσότερα κολέγια κοινότητας που βρίσκονται κοντά στο Orlando.

Κολλέγιο της Κεντρικής Φλόριντα

Daytona State College

Κρατικό Κολλέγιο της Ανατολικής Φλώριδας

Florida State College στο Τζάκσονβιλ

Hillsborough Community College

Lake-Sumter State College

Polk State College

Το κολλέγιο της Σάντα Φε

Seminole State College

Βαλέντια College

Δημόσια πανεπιστήμια

Τα δημόσια πανεπιστήμια χρηματοδοτούνται από κρατικές και τοπικές κυβερνήσεις. Τείνουν να προσφέρουν χαμηλότερα δίδακτρα από τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ειδικά για φοιτητές στο κράτος. Οι κεντρικοί Φλώριδοι είναι τυχεροί που έχουν τέσσερα εξαιρετικά δημόσια πανεπιστήμια για να επιλέξουν από αυτά που βρίσκονται κοντά στο σπίτι.

Έχω συμπεριλάβει μόνο πανεπιστήμια που βρίσκονται περίπου δύο ώρες από το Ορλάντο, έτσι κάποια μεγάλα ονόματα έχουν αφεθεί έξω (οπότε δεν υπάρχουν παράπονα από τους οπαδούς της FSU!).

Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα

Πανεπιστήμιο της Φλώριδας

University of North Florida

Πανεπιστήμιο της Νοτίου Φλώριδας

Ιδιωτικά πανεπιστήμια

Τα ιδιωτικά κολέγια βασίζονται σε ιδιωτικές πηγές χρηματοδότησης για να λειτουργούν, έτσι τα δίδακτρα τείνουν να είναι υψηλότερα από αυτά που χρεώνονται από τα δημόσια πανεπιστήμια, αλλά πολλά ιδιωτικά σχολεία παρέχουν γενναιόδωρα πακέτα χρηματοδοτικής βοήθειας που αποτελούν τη διαφορά.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια κοντά στο Ορλάντο που προσφέρουν μια ελεύθερη εκπαίδευση είναι κάτω.

Bethune Cookman College

Flagler College

Florida Southern College

Rollins College

Νοτιοανατολικό Πανεπιστήμιο

Stetson University

Πανεπιστήμιο του Αγίου Λέοντα

Πανεπιστήμιο της Τάμπα

Άλλα σχολεία

Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται για εξειδικευμένες σταδιοδρομίες, όπως οι μαγειρικές τέχνες, η υγειονομική περίθαλψη, η ψυχαγωγία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η φιλοξενία ή η αεροπορία,

Τα ποσοστά διδασκαλίας ποικίλλουν σε εξειδικευμένα σχολεία, οπότε είναι λογικό να ισχύει για όλα τα διαθέσιμα πακέτα βοήθειας.

Ανώτατο Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας

Embry-Riddle Αεροναυτικό Πανεπιστήμιο

Πανεπιστήμιο Χριστιανικής Πανεπισ

Φιλανθρωπικό κολλέγιο ολοκληρωμένης ιατρικής

Φλώριδα Ινστιτούτο Τεχνολογίας

Πολυτεχνείο της Φλόριντα

Τεχνικό κολλέγιο της Φλώριδας

Full Sail University

Διεθνής Ακαδημία Σχεδιασμού και Τεχνολογίας

Ringling College of Art και Σχεδιασμού

Rosen College of Management Φιλοξενίας (UCF)

Νότιο Τεχνικό Κολλέγιο