Ετοιμαστείτε να αγωνιστείτε στη Νέα Υόρκη ενάντια στον Τζίμι Φάλλον το 2017

Simulator Ride να ανοίξει στο Universal Studios Φλόριντα

Νοέμβριος 2015

Βάλτε τη ράβδο σου κάτω από τον Χάρι Πότερ. Σταματήστε τον ιστό Spider-Man . Τονίστε τον μετασχηματισμό Optimus Prime. Υπάρχει ένας νέος ήρωας που έρχεται στο Universal Orlando : Jimmy Fallon.

Δεν αστειεύομαι. (Στην πραγματικότητα, υπάρχει πιθανότητα να γελάσετε.) Το θέρετρο της Φλόριντα και ο οικοδεσπότης The Tonight Show ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν για να φέρουν τη φυλή μέσω της Νέας Υόρκης με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon στα Universal Studios Florida.

Ανοιχτό το 2017, το αξιοθέατο υπόσχεται να μεταφέρει τους επισκέπτες σε μια τρελή περιπέτεια γύρω από τη Νέα Υόρκη, δίπλα στο Fallon.

Οι άνθρωποι της Universal δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα διαδρομή. Ακολουθεί αυτό που γνωρίζουμε: Το κοινό θα ξεκινήσει το ταξίδι με μια επίσκεψη στο mock-up του Studio 6B, της τοποθεσίας The Tonight Show του Μανχάταν. Όπως και οι ανήθικες φυλές διασημοτήτων που ο Fallon παρουσιάζει συχνά στο πρόγραμμα, θα ζητήσει από τους θεατές να συναγωνιστούν εναντίον του για μια ειδική ταινία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στους δρόμους της πόλης, σπρώχνοντας παρελθόν διάσημα ορόσημα, που πέφτει στο μετρό, και ανεβαίνει μέχρι ουρανοξύστες.

Σε ένα αστείο κομμάτι από την παράστασή του, ο Fallon μιλάει για τη νέα έλξη και λέει ότι θα είναι σαν τις βόλτες του Χάρι Πότερ και θα περιλαμβάνει τεχνολογία 3-D. Υποστηρίζει ότι θα υπάρχουν αισθητηριακά στοιχεία που πιθανώς θα το κάνουν 4-D έλξη (ή ακόμα και "8-D!"). Ο Fallon λέει ότι ο εκφωνητής / καπετάνιος Higgins θα είναι μαζί για το γύρο καθώς και το συγκρότημα του σόου, The Roots.

Εδώ είναι η παραλαβή μου για το τι να περιμένετε

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτό θα είναι μια προσέλκυση προσομοιωτή κίνησης με βάση τα μέσα ενημέρωσης που παρουσιάζεται στο 3-D. Είναι απίθανο ότι θα είναι μια σκοτεινή βόλτα , αλλά πιθανότατα θα είναι μια θεατρική προσοχή προσομοιωτή. Δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά υπάρχουν ισχυρές φήμες που δείχνουν ότι το σύστημα οδήγησης θα είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται για το Soarin της Disney .

Θα φανταστώ ότι η προ-εμφάνιση, η οποία θα επαναδημιουργήσει το The Tonight Show και θα χαρακτηρίσει τους Fallon, Higgins και The Roots, θα χρησιμοποιήσει την ψευδαίσθηση Illusion του Pepper. Θα περιλαμβάνει πιθανώς πραγματικά, πρακτικά κομμάτια και βίντεο υψηλής ευκρίνειας, που θα κάνουν τον Fallon και τους άλλους χαρακτήρες από την εμφάνισή του να φαίνονται σχεδόν αληθινοί. Ο αγώνας μέσω της Νέας Υόρκης θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσει προσωπικούς ηθοποιούς, οι οποίοι μπορούν να ενεργούν ως σκηνοθετημένοι ή μέλη του πληρώματος παραγωγής, να αλληλεπιδρούν με τον εικονικό Fallon και να ενισχύουν την ψευδαίσθηση.

Αν το χιούμορ μου είναι σωστό, το νέο αξιοθέατο θα θυμηθεί την εκπομπή Ghostbusters της Universal που χρησιμοποιείται για να καταλάβει το χώρο που θα χρησιμοποιήσει το Race μέσω της Νέας Υόρκης. Αυτή η έλξη χαρακτήριζε ζωντανούς καλλιτέχνες που έτρεχαν εναντίον "φαντασμάτων" με τη μαζική ψευδαίσθηση του Πιπέτου. Τα Ghostbusters αντικαταστάθηκαν από το Twister ... Ride It Out, το οποίο θα κλείσει στις 2 Νοεμβρίου του 2015, για να κάνει δρόμο για την έλξη του Fallon. Βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Υόρκης του πάρκου, το Midwest-based Twister δεν ήταν ποτέ λογικό. Ο αγώνας μέσω της Νέας Υόρκης, ωστόσο, θα είναι στο σπίτι.

Η πορεία θα είναι καλή;

Το ευχάριστο και αστείο τηλεοπτικό αστέρι μπορεί να φανεί σαν ένας απίθανος χαρακτήρας για να προσφέρεται σε ένα E-Ticket έλξη . Αλλά ο Fallon είναι αναμφισβήτητα δημοφιλής και αστεία.

Οι περισσότερες από τις βόλτες της Universal είναι σοβαρές περιπέτειες. Ενώ ο Αγώνας μέσω της Νέας Υόρκης θα παρουσιάσει πιθανώς το σήμα κατατεθέν της Universal στο πρόσωπό σας, το ύφος του υψηλού ενθουσιασμού, θα περιλαμβάνει σίγουρα και κάποιες ξεχωριστές στιγμές. Ένα αξιοθέατο γεμάτο γέλια θα μπορούσε να είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στο θέρετρο.

Από μια προοπτική μάρκετινγκ και συνέργιας, βασισμένη σε μια κορυφαία τηλεοπτική εκπομπή NBC (NBC-Universal / Comcast κατέχει το τηλεοπτικό δίκτυο και τα πάρκα) έχει νόημα. Ο Fallon σίγουρα θα βάλει το όνομά του στο πρόγραμμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα πάρκα. Το προ-εγγεγραμμένο shtick του Fallon εμφανίζεται στα τραμ Studio Tour στο Universal Studios Hollywood .

Με πρόσφατες επιτυχίες όπως οι Transformers: The Ride 3D και ο Χάρι Πότερ και η διαφυγή από το Gringotts, η Universal έχει σε απίστευτο κύλινδρο.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά δεδομένης της ιστορίας του, είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι οι δημιουργικές δυνάμεις των πάρκων θα αναπτύξουν έναν άλλο νικητή.

Τι γίνεται με τη διάρκεια ζωής; Λαμβάνοντας υπόψη την αστάθεια των τηλεοπτικών προγραμμάτων αργά τη νύχτα, ποιος ξέρει πόσο καιρό θα βασιλεύει ο Φαλόν ως βασιλιάς του - ή είναι αυτός ο πρίγκιπας του κλόουν; Μπορεί ένα άγονο ακροατήριο να μετατρέψει τη φυλή μέσω της Νέας Υόρκης σε ένα παλιό λείψανο σε σύντομο χρονικό διάστημα; Ίσως, αλλά η Universal έχει δείξει ότι μπορεί να είναι ευκίνητος και θα αλλάξει τα αξιοθέατα όταν είναι απαραίτητο. Οι συναλλαγές στη νοσταλγία, τα πάρκα της Disney χαρακτηρίζονται από πιο διαχρονικούς χαρακτήρες και αξιοθέατα και κρατούν τα περισσότερα από τα ταξίδια τους αγκαλιάζοντας μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σχεδόν καμία από τις αρχικές βόλτες της Universal Studios Florida παραμένει, ωστόσο.

Επίσης, εάν η Universal κατασκευάζει ένα θέατρο τύπου Soarin, θα είναι σε θέση να διατηρήσει το υλικό του συστήματος οδήγησης, αλλά να αλλάξει το λογισμικό της επίδειξης με σχετική ευκολία. Κοιτάξτε τι έπραξε το πάρκο με το θέατρο προσομοιωτή κίνησης, μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το σημείο όπου θα βρεθεί το Race μέσω της Νέας Υόρκης. Όταν το Universal Studios Φλώριδα άνοιξε για πρώτη φορά, φιλοξένησε το The Funtastic World της Hanna-Barbera. Αργότερα μετατράπηκε σε Nicktoon Blast του Jimmy Neutron και πιο πρόσφατα μεταμορφώθηκε στην (θαυμάσια) Despicable Me Minion Mayhem έλξη . Το ίδιο το θέατρο παρέμεινε σχεδόν ανέπαφο με όλες τις αλλαγές.

Το Fallon βόλτα είναι μέρος μιας απίστευτης έκρηξης νέων καλούπι από Universal Orlando. Το 2016, το Skull Island: Η βασιλεία του Κονγκ θα ανοίξει στα νησιά της περιπέτειας. Θα ανοίξει επίσης το τέταρτο ξενοδοχείο Sapphire Falls. Το 2017 θα είναι ένα ντόπιο. Εκτός από το Race μέσω της Νέας Υόρκης, το Universal Studios Florida θα καλωσορίσει το super-duper Fast & Furious: Supercharged, και το θέρετρο θα ανοίξει το πρώτο του water park στο ακίνητο, το Volcano Bay .