Αποκτήστε Bonked στο κεφάλι από τους ανησυχούντες στο Despicable Me Ride του Universal

Despicable Me Minion Αναθεώρηση βόλτα Mayhem

Θα θέλατε να είστε κολλημένοι στο κεφάλι, να έχετε παγιδευτεί με λέιζερ όπλων και να ξεκινήσετε μια τεράστια διαφάνεια σε έναν γιγαντιαίο κάκτο; Φυσικά θα ήταν! Και έχω την τέλεια έλξη για σένα. Μπορείτε να υπομείνετε αυτές τις καταστροφικές καταστροφές και πολλά άλλα σε ένδοξο 3D high-def 3D στο Despicable Me Minion Mayhem.

Βοηθήστε τη μάστιγα της ανθρωπότητας στα κακά σχέδιά του

Στη Φλόριντα, το αξιοθέατο στεγάζεται στο ίδιο κτίριο που προηγουμένως ήταν το σπίτι του κατοικούμενου με Nickelodeon Jimmy Neutron. Πριν από αυτό, το Funtastic World της Hanna-Barbera, μια διαδρομή που χρονολογείται από το άνοιγμα της Universal Studios Φλόριντα, κατέλαβε το σημείο. Το γενικό μοτίβο της ηχητικής σκηνής που χαρακτήριζε τους εξωτερικούς χώρους των προηγούμενων αξιοθέατων αυξάνεται λίγο με την προσθήκη του σπιτιού του Gru στο μπροστινό μέρος του κτιρίου. Η έκδοση του Hollywood αντικατέστησε το κτίριο που φιλοξένησε το Terminator 2: 3D έλξη.

Ο Gru είναι ο δυναμικός πεινασμένος χαρακτήρας του τίτλου της καθολικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Universal. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις ταινίες -και δεν χρειάζεται να είστε πολύ έμπειροι για να απολαύσετε τη διαδρομή- είναι ένας αυτοεξυπηρετούμενος κύριος κακοποιός και "μάστιγα της ανθρωπότητας" που, βαθιά κάτω, πραγματικά δεν είναι όλα αυτά ποταπός.

Ο Steve Carell (ο οποίος εμφανίζεται επίσης στο βόλτα μαζί με τους άλλους πρωταγωνιστές των ταινιών) σε μια αόριστα σλαβική προφορά, ο εκνευρισμός του Gru εκτίθεται συνεχώς από τις τρεις λατρευτές αδελφές που έχει υιοθετήσει.

Παρά την νεκρότητά του, ο μπαμπάς αγαπάει τη δουλειά του και σφυρηλατεί με τα παγκόσμια κυριαρχικά του σχήματα βοηθούμενα από έναν στρατό από φωτεινούς κίτρινους, χάλκινους, επιθετικούς, κάψουλες, γνωστούς ως minions.

Τα ακατέργαστα, αλλά μαζεμένα πλάσματα, μερικά από τα οποία έχουν ένα μόνο μάτι, κοσμούν το εξωτερικό της έλξης. Είναι απασχολημένοι να ανεγείρουν πινακίδες και να συμμετέχουν σε άλλες δραστηριότητες πρόσληψης για να προσελκύσουν τους ανθρώπους στις τάξεις τους. Φαίνεται ότι ο Gru έχει μετακινήσει την έδρα του στο Ορλάντο (και στο Χόλιγουντ) και πρέπει να ενισχύσει σημαντικά το τάγμα του με τους εξωραϊσμένους για να συντρίψει την τελευταία φρικτή του πλοκή. Εδώ μπαίνετε.

Πολλές στιγμές χαράς

Κουνώντας μέσα από την ουρά (η οποία περιλαμβάνει τα πραγματικά δέντρα μπανάνας, τα τρόφιμα των υπηκόων της επιλογής τους), οι οροφές επιτηρούν το Despicable Me - που έρχεται σε επαφή με την ταχύτητα και θέτουν τα θεμέλια για την ιστορία των στρατιωτών. Οι επισκέπτες μπαίνουν πρώτα στο σαλόνι του Gru, το πρώτο από τα δύο προ-δείχνει. Τα προηγούμενα αξιοθέατα του κτηρίου είχαν μόνο μία αίθουσα πριν από την προβολή. Η καθολική ανακατανομή προηγουμένων περιοχών παρασκηνίου για τη δημιουργία πρόσθετου χώρου. Εξυπηρετεί να προωθήσει την ιστορία και να πάρει επιπλέον υπερθερμανθεί επισκέπτες σε κλιματιζόμενη άνεση.

Ένα βίντεο δημιουργεί τον τόνο της έλξης: ο Gru μπαίνει σε απειλητικές εντολές. Οι κόρες του ξεφουσκώνουν τα κλαμπ («Είναι απλά ένα μεγάλο, φαλακρό αρκουδάκι», λέει ένας από αυτούς). και τα τσιράκια ασχολούνται με τα κλαδιά και τα κλόουν. Όπως και οι κινηματογραφικές ταινίες, η δράση είναι γρήγορη και υπάρχουν πολλές χαριτωμένες, αν και περιστασιακά ακαθάριστες, γευστικές στιγμές, σε μεγάλο βαθμό εις βάρος των άφθαρτων υπηκόων.

"Μου άρεσε πολύ τα τρία Stooges που μεγαλώνουν", λέει ο Mike West, εκτελεστικός παραγωγός στο Universal Creative. "Και τα τσιράκια είναι σαν τα Stooges στα στεροειδή. Ποιος δεν τα αγαπά;"

Οι έλληνες μετακινούνται στο εργαστήριο του Gru, το δεύτερο προ-εκθεσιακό χώρο. Οι τεράστιες οθόνες βίντεο απεικονίζουν το σχέδιο του για να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε υπηκόους. (Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά?!). Τα κορίτσια παραβιάζουν τον Gru για να τους επιτρέψουν να ηγηθούν της επιχείρησης. Δημιουργείται μια υποπαράγραφος που περιλαμβάνει την επέτειο ενός έτους από την ημέρα που ο μη υπερβολικά καταραμένος τύπος υιοθέτησε τις κόρες του.

Ενημερωμένοι σωστά στην τέχνη της τοποθέτησης γυαλιών εξωραϊσμού (3D γυαλιά) και άλλων προϋποθέσεων, οι φιλοξενούμενοι κινούνται στο κύριο θέατρο και παίρνουν τις θέσεις τους στο "λοβό μετασχηματισμού". Η δράση ξεκινά με τα πρόσφατα τροποποιημένα άτομα (που είναι εμείς) να αμφισβητούνται με μια σειρά τρελών δοκιμασιών όπως η αποφυγή των γιγαντιαίων σκαριέζων.

Εκπληκτική τεχνολογία

Μέσα από τα ξέφρενα εκμεταλλεύματα των εξωγήινων, οι κόρες παρεμβαίνουν και προσθέτουν ένα σημείωμα της καρδιάς που σέρνεται στη διαδικασία. "Νομίζω ότι επιτυγχάνουμε μια καλή ισορροπία ανάμεσα σε μια διασκεδαστική διαδρομή και μια μεγάλη συναισθηματική ιστορία", λέει η Δύση, προσθέτοντας ότι τα τρία κορίτσια "έπληξαν το χαριτωμένο βαρόμετρο έξω από το πάρκο." Πράγματι, σε αντίθεση με πολλές παγκόσμιες βόλτες σε σας, εκδίκηση της μούμιας ), η οποία ενθάρρυνε τις συγκινήσεις έως το 11, Despicable Me διατηρεί τη σωματική και ψυχολογική jostling σχετικά νευρικός.

Εντυπωσιακή τεχνολογία βοηθά να βυθιστείτε τους επισκέπτες στην ιστορία, αλλά μην πάρετε το δρόμο της. Εάν θα απολαύσετε μια κουραστική τεχνολογική συζήτηση για μια στιγμή, η ταινία εμφανίζεται σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε αντίθεση με τα συμβατικά 24 καρέ για την ταινία και 30 για το βίντεο. Παρουσιάζεται επίσης χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακό σύστημα 4Κ που προβάλλεται σε μια οθόνη 70% μεγαλύτερη από αυτή που αντικατέστησε. Και χρησιμοποιεί νέα γυάλινα 3D γυαλιά που περιστρέφονται με τρισδιάστατα περιγράμματα, τα οποία ουσιαστικά εξαλείφουν τη σκίαση και τη σκίαση εικόνας που συνδέεται με ταινίες 3D. (Η οδήγηση του Spider-Man της Universal, η οποία ανανεώθηκε το 2012, περιλαμβάνει επίσης τα 3D γυαλιά επόμενου γενιάς και το σύστημα προβολής 4K).

Τι σημαίνει αυτό το geek-talk; Η εικόνα είναι απίστευτα ευκρινής και φωτεινή και το 3D επιτρέπει στους επισκέπτες να ασχοληθούν με την έλξη χωρίς να γνωρίζουν υπερβολικά το τρισδιάστατο gimmickry. Σε αντίθεση με τις βόλτες Jimmy Neutron και Hanna-Barbera χωρίς 3D, που προηγήθηκαν, η εμπειρία είναι αξιοσημείωτα πιο ζωντανή και εκπληκτική. Διστάζω να πω περισσότερα "ρεαλιστικά", θεωρώντας ότι είναι μια κινούμενη παρουσίαση με μικροσκοπικά, μονόχρωμα πλάσματα, αλλά παγιδεύεστε. Το Minion Mayhem είναι μία από τις 12 καλύτερες διαδρομές στο Universal Orlando .

Η Επόμενη Εξέλιξη της Προσομοίωσης Κίνησης

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Ένα κοστούμι κοστούμι και δυο βοηθοί παίρνουν το groove τους με τους καλεσμένους σε ένα χορευτικό πάρτι μετά την παράσταση στο "Boogie Fever". Στη συνέχεια, είναι εκτός λιανικής πώλησης (φυσικά), καθώς οι ανασυγκροτημένοι άνθρωποι κατευθύνονται στο κατάστημα Super Silly Stuff.

Στο Χόλιγουντ, οι επισκέπτες μπορούν να πανηγυρίζουν στο Super Silly Fun Land, μια καρναβάλι-όπως παιδική χαρά γεμάτη με παιχνίδια, περιοχές παιχνιδιού νερού, αναρρίχηση δομές, και μια περιστροφική βόλτα.

Είναι συναρπαστικό να δούμε την εξέλιξη των προσομοιωτικών κινήσεων που έχουν προχωρήσει μέσα από το soundstage του πάρκου της Φλόριντα. Η αρχική βόλτα Hanna-Barbera ήταν μεταξύ των πρώτων μεγάλων αξιοθέατων σε ένα θεματικό πάρκο. (Τα Star Tours της Disneyland προηγήθηκαν περίπου ένα χρόνο.) Την εποχή εκείνη, η πρωτοποριακή έλξη ήταν μια αποκάλυψη. Με όλες τις προόδους όμως, το Despicable Me παίρνει την υπόσχεση της εικονικής πραγματικότητας και το ωθεί τόσο πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα. Όταν σκαρφαλώνετε μια τεράστια διαφάνεια και αντιμετωπίζετε μια σύγκρουση που προσγειώνεται σε έναν γιγαντιαίο κάκτο, θα θέλατε όλη την πραγματικότητα, καταφρόνητη ή αλλιώς, θα μπορούσατε να πάρετε.