Πρωτοχρονιά συναυλίες, παρουσιάσεις και πάρτι στη Νέα Υόρκη

Η επίσκεψη στην πόλη της Νέας Υόρκης για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια αγαπημένη παράδοση των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο με την ελπίδα να βρεθεί η ευκαιρία να δούμε τη διάσημη πτώση στην Times Square, αλλά υπάρχει επίσης πληθώρα ειδικών εκδηλώσεων και πάρτι όπου μπορείτε να καλέσετε το Νέο Έτος, ενώ απολαμβάνετε μια φανταστική επίδειξη.

Ως μια από τις πρωτεύουσες της νυχτερινής ζωής του κόσμου, η NYC προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να πάρουν μέρος με μερικούς από τους καλύτερους παραγωγούς και διασκεδαστές της βιομηχανίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Πρωτοχρονιά, οπότε αν είστε στη διάθεση να χορεύετε αυτές τις ετήσιες διακοπές , έχετε πολλές εκδηλώσεις για να επιλέξετε από την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Από τις κλασσικές υποθέσεις όπως η εμφάνιση της Φιλαρμονικής της Νέας Υόρκης στο Lincoln Center σε υπόγεια πάρτι αποθήκης, όπως το "Time + Space NYE 2018" της NYC, η Νέα Υόρκη έχει κάτι για όλους για να γιορτάσουν την αυγή του νέου έτους. Εξερευνήστε την παρακάτω λίστα, κρατήστε τα εισιτήριά σας και σχεδιάστε το ταξίδι σας στη Νέα Υόρκη για την Πρωτοχρονιά σήμερα.