Θέματα Ζώνης για Διαμονή και Πρωινό

Μέρος μιας σειράς φύλλων εργασίας για τους φιλοξενούμενους νηπιαγωγούς κρεβατιών και πρωινού

Το άνοιγμα μιας διανυκτέρευσης είναι συχνά ένα ζήτημα ανησυχίας σε πολλούς τομείς.

Πολλά κρεβάτια και πρωινά είναι ανοιχτά σε ιδιωτικές κατοικίες και δεδομένου ότι πολλές κοινότητες έχουν κανονιστικές διατάξεις που ρυθμίζουν τη χρήση της ιδιωτικής περιουσίας, οι φιλοδοξούντες πανδοχεία πρέπει να διερευνήσουν εάν η τρέχουσα χωροθέτηση επιτρέπει αυτό το είδος επιχείρησης. Η μη συμμόρφωση με τους τοπικούς νόμους περί ζωνών μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμα και άλλες νομικές επιπλοκές.

Ορισμένα κρεβάτια και πρωινά έχουν ανοίξει μόνο για να κλείσουν από την τοπική κυβέρνησή τους.

Οι φιλοξενούμενοι κυνόδοντες θα πρέπει πρώτα να θέσουν το ζήτημα της ζώνης πριν προχωρήσουν περαιτέρω. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να έχετε μια ποικιλία επιλογών για να συνεχίσετε, αλλά θα πρέπει να μάθετε πριν επενδύσετε τυχόν περιττό χρόνο και χρήμα.

Χωρισμός εις ζώνας

Οι νόμοι και οι κανονισμοί περί χωροταξικού σχεδιασμού γενικά θεσπίζονται τοπικά και ελέγχουν τη χρήση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, αν και όχι όλες οι κοινότητες έχουν θεσπίσει κανονισμούς χωροταξίας. Η χωροθέτηση περιλαμβάνει τη διάσπαση της κοινότητας σε διάφορες περιοχές, όπως αυτές για γεωργικές, οικιστικές, εμπορικές, βιομηχανικές και δημόσιες χρήσεις. Θα πρέπει να διατίθεται ένας χωροταξικός χάρτης στο τοπικό δημοτικό γραφείο.

Ανάλογα με το πού βρίσκεται το δυνητικό σας B & B ακίνητο, μπορεί να χρειαστεί να συζητήσετε θέματα χωροταξίας με τους δήμους, τους δημοτικούς και / ή τους τοπικούς αξιωματούχους. (Μπορεί να συμβεί να συμβουλευτείτε έναν τοπικό πληρεξούσιο που χειρίζεται πρώτα τα ζητήματα χωροταξίας.) Εάν έχουν θεσπιστεί κανόνες σχετικά με την τοποθέτηση ζωνών, πρέπει να γίνει επανεξέταση του νόμου για να καθοριστεί εάν επιτρέπεται η εγκατάσταση B & B.

Ο νόμος περί ζωνών θα πρέπει να περιγράφει τις διαδικασίες που απαιτούνται για να ζητηθεί αλλαγή χρήσης (από σπίτι σε B & B). Σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου ένα B & B είναι μια επιτρεπόμενη χρήση, συνήθως απαιτείται ελάχιστη ποσότητα για να επηρεαστεί η αλλαγή εκτός από μια αίτηση άδειας χωρισμού.

Οι επιθεωρητές ζωνών συνήθως εγκρίνουν αλλαγές στη χρήση που είναι σύμφωνες με τους νόμους περί ζωνών.

Σε περίπτωση άρνησης της αίτησης, ο ιδιοκτήτης μπορεί να προσφύγει στο Συμβούλιο Προσφυγών Ζώνης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αν απορριφθεί η προσφυγή, τότε μια εναλλακτική λύση είναι να υποβάλετε μια διακύμανση.

Σε ορισμένες κοινότητες, ο νόμος περί χωροταξίας έχει διατάξεις για "άδειες χρήσης υπό όρους". Οι αιτήσεις χορήγησης αδειών υπό όρους πηγαίνουν απευθείας από τον ιδιοκτήτη σπιτιού στο Συμβούλιο Προσφυγών Ζώνης.

Κάθε άδεια υπό όρους χρήσης εξετάζεται σε ατομική βάση. Ο νόμος περί ζωνών περιλαμβάνει συνήθως τόσο γενικά όσο και ειδικά πρότυπα για τις υπό όρους χρήσεις. Η έγκριση του B & B ως υπό όρους χρήσης σημαίνει ότι πρέπει να πληροί γενικά και ειδικά πρότυπα.

Στις περιπτώσεις προσφυγών, διαφορών ή / και χρήσεων υπό όρους, ο νόμος περί καθορισμού ζωνών προσδιορίζει τις διαδικασίες που πρέπει να χρησιμοποιούνται, συνήθως συμπεριλαμβανομένης της κατάθεσης αίτησης, του προγραμματισμού δημόσιας ακρόασης, της κατάλληλης ειδοποίησης της ακρόασης, της ακρόασης και της πραγματοποίησης απόφαση. Δεν είναι ασυνήθιστο η διαδικασία να διαρκέσει έως τρεις μήνες ή και περισσότερο. Η άσκηση ενδίκου μέσου κατά της αποφάσεως του τμήματος προσφυγών περί χωρισμού πρέπει να υποβληθεί στο Γενικό Δικαστήριο.

Πέραν της προσφυγής, της διακύμανσης ή / και της υπό όρους χρήσης, ο μόνος πόρος για αλλαγές ζωνών είναι η τροποποίηση του νόμου. Η χωροθέτηση δεν είναι άκαμπτη. θα πρέπει να ενημερώνεται σε περιοδική βάση.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι μόνο επειδή θέλετε να ανοίξετε ένα B & B, οι νόμοι θα πρέπει να αλλάξουν. Οποιοσδήποτε σκέφτεται για ένα κρεβάτι και πρωινό σε μια κοινότητα όπου δεν επιτρέπεται από την τοποθέτηση ζωνών θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η αλλαγή των νόμων περί ζωνών είναι μια πολύ μακρά διαδικασία, αν μπορεί να γίνει καθόλου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που συνδέεται σήμερα με την έγκριση εγκυμοσύνης σε πολλές κοινότητες είναι ο τοπικός νόμος περί ζωνών. Δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς τους νόμους γράφτηκαν πριν οι B & B έγιναν δημοφιλείς στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί δεν περιέχουν τον ορισμό του bed and breakfast. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι τοπικοί υπάλληλοι ζώνης έχουν επιτρέψει τα B & B εφόσον πληρούν τα πρότυπα που έχουν καθοριστεί είτε για οικοτροφεία είτε για τουριστικά σπίτια. Ορισμένες κοινότητες έχουν ή βρίσκονται στη διαδικασία τροποποίησης των νόμων περί ζωνών για τη διευκρίνιση αυτού του ζητήματος.

Στις κοινότητες όπου τα B & B μπορεί να μην επιτρέπονται ή υπάρχουν άλλα προβλήματα, συνιστάται ιδιαίτερα ο ιδιοκτήτης να ζητήσει νομική βοήθεια από κάποιον που έχει εμπειρία σε τοπικούς κανονισμούς περί ζωνών. Η διαχείριση των κανονισμών διαχωρισμού ζωνών είναι πολύπλοκη και απαιτεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Σε πολλές περιπτώσεις η απόφαση για το αν επιτρέπεται η διαμονή σε ένα κρεβάτι και το πρωινό έγκειται στην ικανότητα του δυνητικού ιδιοκτήτη να πείσει τους τοπικούς αξιωματούχους ότι η δημιουργία ενός B & B θα αποτελέσει πλεονέκτημα για την κοινότητα.

Η Eleanor Ames επιθυμεί να αναγνωρίσει τον Ed Smith, ο οποίος έγραψε το αρχικό ενημερωτικό δελτίο στο οποίο βασίζεται αυτό το άρθρο.

Αυτή η σειρά των φύλλων εργασίας και των πληροφοριών γράφτηκε αρχικά από την Eleanor Ames, πιστοποιημένη επαγγελματική επιστήμη των καταναλωτών των καταναλωτών και μέλος της σχολής στο Ohio State University για 28 χρόνια. Με τον σύζυγό της, έτρεξε στο Bluemont Bed and Breakfast στο Luray της Βιρτζίνια, μέχρι να αποσυρθεί από το κυνήγι. Πολλές ευχαριστίες προς την Eleanor για την ευγενική της άδεια να τις ανατυπώσει εδώ. Κάποιο περιεχόμενο έχει επεξεργαστεί και έχουν προστεθεί σύνδεσμοι σε σχετικές λειτουργίες σε αυτόν τον ιστότοπο στο αρχικό κείμενο της Eleanor.