Ξενοδοχεία Fairmont & Raffles για ζευγάρια νεόνυμφων

Πολυτελή ξενοδοχεία που φέρουν το όνομα Fairmont

Το Fairmont Hotels & Resorts, που έχει έδρα στον Καναδά, διαθέτει σήμερα μια ξεχωριστή συλλογή από 70 πρώτης κατηγορίας ιδιότητες σε ολόκληρο τον κόσμο, με φήμη για την αριστεία. Περιλαμβάνουν το Plaza στην Νέα Υόρκη, το Savoy στο Λονδίνο, το Fairmont Peace Hotel στη Σαγκάη και το Fairmont Le Château Frontenac στην πόλη του Κεμπέκ - όλες τις μαγικές ιδιότητες που εγγυώνται πρακτικά ένα εξαίσιο μήνα του μέλιτος.

Κάθε ένα από τα Fairmont Hotels & Resorts αντανακλά την κουλτούρα, την ιστορία και το πνεύμα του προορισμού του μέσα από τοπικά εμπνευσμένη κουζίνα και ξεχωριστό σχεδιασμό.

Τα περισσότερα ξενοδοχεία του Fairmont ήταν από τα πρώτα κτίρια που ανεγέρθηκαν σε μικρές πόλεις της Βόρειας Αμερικής. Πολλοί είχαν αρχικά επισημανθεί καναδικό Ειρηνικό ξενοδοχεία, χτισμένο για να προσφέρει πολυτελή μέρη για να παύσει κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής.

Μέχρι σήμερα, τα ξενοδοχεία κάτω από το banner Fairmont προσφέρουν στους επισκέπτες μια εξαιρετική ατμόσφαιρα που συνδυάζει μοναδική αρχιτεκτονική και δομή, εκφραστική διακόσμηση και τέχνη, καθώς και υπέροχα χαρακτηριστικά σε μια εξαιρετική τοποθεσία.

Σήμερα η Fairmont ανήκει στην FRHI Hotels & Resorts, η οποία εκμεταλλεύεται περισσότερα από 130 ξενοδοχεία και επώνυμα ακίνητα υπό την επωνυμία Fairmont, Raffles και Swissôtel. Το ποικίλο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει ιστορικές εικόνες, κομψά θέρετρα και σύγχρονες ιδιότητες του κέντρου της πόλης.

Όταν περιμένετε το πολύ καλύτερο

Τα ζευγάρια του μέλιτος έχουν μεγάλες προσδοκίες όταν φτάνουν σε ένα ξενοδοχείο και δύο από τα εικονικά εμπορικά σήματα ξενοδοχείων FRHI πηγαίνουν πάνω και πέρα ​​για να τα εκπληρώσουν με κομψά καταλύματα και άψογη εξυπηρέτηση.

Το Fairmont και τα θρυλικά Raffles Hotels & Resorts καλωσορίζουν διασημότητες, στεφανωμένα κεφάλια, διευθύνοντες συμβούλους και επισκέπτες όπως εσείς.

Σουίτες για το γλυκό

Δύο άτομα που εκτιμούν πλούσια, μοναδικά καταλύματα μπορούν να τα κάνουν κράτηση απευθείας στο Fairmont Suites. Για παράδειγμα, η σουίτα Προέδρου των 2.200 τετραγωνικών ποδιών στο Fairmont Pacific Rim, με το ψευδώνυμο "Rock Star Suite", διαθέτει τζάκι στο κύριο υπνοδωμάτιο και ιδιωτικό αίθριο στον τελευταίο όροφο με κιόσκι, λιμνούλα διαλογισμού και πυρκαγιά με θέα Το λιμάνι του άνθρακα και τα βουνά πέρα.

Ομοίως, το Raffles προσφέρει κορυφαία υπηρεσία γραμμής στις σουίτες του ξενοδοχείου.

Spa Διακοπές Sensation

Καθώς όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες έχουν μεγαλώσει για να περιμένουν υπηρεσίες σπα όταν επιλέγουν ένα ξενοδοχείο, η Fairmont έχει χτίσει τα ιαματικά λουτρά Willow Stream σε μια βραβευμένη μάρκα. Ο καθένας σχεδιάζει το περιβάλλον του για να προσφέρει στους επισκέπτες μια προσωπική εμπειρία. Πολλές θεραπείες εμπνέονται από τις τοπικές παραδόσεις και ενσωματώνουν τα φυτά και τα βότανα.

Αξιοσημείωτα Ξενοδοχεία Fairmont

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΗΠΑ "

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ BERMUDA

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ

Ιστοσελίδα του Fairmont Hotels:

Fairmont Ξενοδοχεία Αριθμός Κρατήσεων:

800-257-7544

Ξενοδοχεία Fairmont Preferred Guest Program:

Ομιλία του Προέδρου του Fairmont