Τα Μουσεία του Βατικανού επισκέπτονται πληροφορίες

Μια επίσκεψη στα μουσεία του Βατικανού και στο παρεκκλήσι της Σιξτίνας

Τα μουσεία του Βατικανού (Musei Vaticani), που βρίσκονται στην πόλη του Βατικανού , είναι ένα από τα αξιοθέατα που πρέπει να δείτε σε μια επίσκεψη στη Ρώμη . Εδώ θα βρείτε ανεκτίμητα έργα τέχνης, από αιγυπτιακές και ρωμαϊκές αρχαιότητες έως πίνακες από κορυφαίους καλλιτέχνες της Αναγέννησης.

Μια επίσκεψη στα Μουσεία του Βατικανού περιλαμβάνει επίσης την είσοδο στο παρεκκλήσι της Σιξτίνης , όπου μπορείτε να δείτε τις πιο γνωστές τοιχογραφίες του Μιχαήλ Αγγέλου.

Μουσεία του Βατικανού Πληροφορίες Επισκεπτών

Τοποθεσία: Viale Vaticano, 00165 Ρώμη

Ώρες: Δευτέρα-Σάββατο. κλειστές Κυριακές 1 Ιανουαρίου 6 Ιανουαρίου 11 Φεβρουαρίου 19 Μαρτίου Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα 1 Μαΐου 29 Ιουνίου 14 Αυγούστου 15 Αυγούστου 1 Νοεμβρίου 8 Δεκεμβρίου 25 Δεκεμβρίου 26 Δεκεμβρίου.

Κατά τη θερινή περίοδο (που αρχίζει στα τέλη Απριλίου), τα μουσεία του Βατικανού είναι συνήθως ανοιχτά και τα βράδια της Παρασκευής.

Δωρεάν είσοδος: Τα μουσεία του Βατικανού είναι ανοικτά δωρεάν την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα. Εξαιρέσεις περιλαμβάνουν την Κυριακή του Πάσχα, καθώς και τις 29 Ιουνίου, 25 Δεκεμβρίου ή 26 Δεκεμβρίου, αν πέσουν την Κυριακή. Η ελεύθερη είσοδος στα μουσεία του Βατικανού είναι επίσης διαθέσιμη στις 27 Σεπτεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού). Ενώ η ελεύθερη είσοδος στα Μουσεία του Βατικανού μπορεί να είναι εύκολη για τον προϋπολογισμό σας, ετοιμαστείτε για μεγάλες ουρές εισόδου και πλήθη γύρω από όλα τα διάσημα έργα τέχνης.

Επίσκεψη Συμβουλή: Αποφύγετε την (πολύ) μακρά γραμμή εισόδου αγοράζοντας το εισιτήριό σας εκ των προτέρων, εντός 60 ημερών από την επίσκεψή σας. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια στην ιστοσελίδα του Μουσείου του Βατικανού και η θυγατρική μας Select Italy πωλεί εισιτήρια για Μουσείο Βατικανό με πληρωμή σε δολάρια ΗΠΑ.

Εισαγωγή: € 16 (από το 2015), ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές στην παραπάνω ιστοσελίδα.
Η είσοδος περιλαμβάνεται στη συνδυαστική κάρτα Vatican Rome Card .

Ξεναγήσεις με ξεναγήσεις: Μπορείτε να κάνετε κράτηση με ξεναγήσεις μέσω των Μουσείων του Βατικανού. Ορισμένες από τις εκδρομές σας επιτρέπουν να δείτε μέρη της πόλης του Βατικανού που συνήθως δεν είναι ανοικτά στους τουρίστες. Μάθετε περισσότερα για τις περιηγήσεις σε μουσεία του Βατικανού , συμπεριλαμβανομένου του τι θα δείτε και πώς να κλείσετε κάθε περιήγηση.

Επιλέξτε Ιταλία προσφέρει επίσης μια ξενάγηση - Δύο Masters στο Παπικό Δικαστήριο: Raphael και Michelangelo στο Βατικανό. Για μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία, σκεφτείτε μια περιήγηση πριν ή μετά από ώρες, ώστε να μπορείτε να δείτε το παρεκκλήσι της Σιστίνας χωρίς τα πλήθη.