Πώς να φτάσετε από τη Ρώμη στο ιερό Padre Pio

Μεταφορά από τη Ρώμη στην εκκλησία Padre Pio στο San Giovanni Rotondo

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για το πώς να ταξιδέψετε μεταξύ της Ρώμης και του ιερού Padre Pio στο San Giovanni Rotondo.

San Giovanni Rotondo Τοποθεσία

Το San Giovanni Rotondo βρίσκεται 180 μίλια ανατολικά της Ρώμης στην περιοχή Puglia της νότιας Ιταλίας - βλέπε χάρτη Puglia για την τοποθεσία του.

Πώς θα φτάσετε από τη Ρώμη στο Παλάτι Pio στο San Giovanni Rotondo Με τρένο

Το ταξίδι με τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Termini της Ρώμης προς το Foggia διαρκεί περίπου 3 ώρες σε ένα τρένο Freccia ή 4 1/2 έως 5 στα λιγότερο δαπανηρά τρένα IC (χωρίς να χρειάζονται συνδέσεις).

Από αυτή τη γραφή, υπάρχουν 7 τρένα την ημέρα (καθημερινές) μεταξύ 8 π.μ. και σχεδόν τα μεσάνυχτα. Υπάρχουν συχνά συνδέσεις λεωφορείων από το σιδηροδρομικό σταθμό Foggia στο San Giovanni Rotondo που διαρκούν περίπου 40 λεπτά.

Ο μικρότερος σιδηροδρομικός σταθμός San Severo είναι πιο κοντά στο San Giovanni Rotondo και έχει επίσης συνδέσεις με λεωφορεία στις καθημερινές αλλά μόνο μία τις Κυριακές (βλ. Παραπάνω). Για να φτάσετε στο San Severo από τη Ρώμη, θα πάρετε ακόμα το τρένο για Foggia, στη συνέχεια να μεταφερθείτε σε περιφερειακό τρένο για να San Severo.

Μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα Ρώμη στα δρομολόγια Foggia ή San Severo και τις τιμές των εισιτηρίων στην ιστοσελίδα της Trenitalia. Οι άνθρωποι στις Η.Π.Α. μπορεί να βρουν ευκολότερο και πιο βολικό να αγοράσουν εισιτήρια εκ των προτέρων μέσω της Rail Europe - πηγαίνετε στη σελίδα εισιτηρίων τρένων της Σιδηροδρομικής Ευρώπης για να κάνετε κρατήσεις και να αγοράσετε άμεσα εισιτήρια.

Πώς να φτάσετε από τη Ρώμη στο ιερό του Padre Pio στο San Giovanni Rotondo Με λεωφορείο

Μια γρήγορη υπηρεσία λεωφορείων τρέχει από τη Ρώμη Tiburtina στο Σαν Τζιοβάνι Ροτόντο, που αναχωρεί προς τη Ρώμη στις 6:15 και 17:00 και παίρνει 5 με 6 ώρες.

Η επιστροφή αφήνει το San Giovanni Rotondo στις 5:40 και 17:20. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το επικαιροποιημένο πρόγραμμα λεωφορείων στη σελίδα Ferrovie del Gargano - κάντε κλικ στην καρτέλα διαύλου.

Πού να μείνετε στο San Giovanni Rotondo

Padre Pio Shrine και San Giovanni Rotondo Πληροφορίες