Τα εστιατόρια του Cleveland Open την ημέρα των Χριστουγέννων 2017

Εάν επισκέπτεστε το Κλίβελαντ, το Οχάιο για τις χειμερινές διακοπές, πιθανόν να βρείτε τον εαυτό σας να χρειαστεί ένα ζεστό γεύμα, ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων. Ευτυχώς, δεν είναι όλα τα εστιατόρια και οι τοπικές επιχειρήσεις κλείνουν για την ετήσια γιορτή, ώστε να μπορείτε να επισκεφθείτε μία από αυτές τις μεγάλες εγκαταστάσεις αν ψάχνετε για ένα καλό γεύμα στην περιοχή.

Είτε θέλετε να αποφύγετε το μαγείρεμα μιας γιορτής των Χριστουγέννων είτε να μην γιορτάσετε τις διακοπές, έχετε ακόμα επιλογές για ένα υπέροχο γεύμα στο Κλίβελαντ. αν και τα καταστήματα γρήγορου φαγητού συνήθως παραμένουν ανοιχτά κατά τη διάρκεια των διακοπών, υπάρχουν ακόμα πολλά μεγάλα εστιατόρια, όπου μπορείτε και η οικογένειά σας να απολαύσετε ένα πλήρες, υγιεινό γεύμα.

Ελέγξτε την παρακάτω λίστα εστιατορίων, εξερευνήστε τις ιστοσελίδες τους για να βρείτε ειδικές ώρες διακοπών και μενού και σχεδιάστε το ταξίδι σας στο Κλίβελαντ χωρίς να ανησυχείτε για το πού θα φάτε την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Ειδικά γεύματα Χριστουγέννων στα τοπικά αγαπημένα

Αρκετά εστιατόρια και εστιατόρια γύρω από το Κλήβελαντ προσφέρουν πραγματικά μενού για δείπνο για να γιορτάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Έτσι εάν εσείς και μερικοί στενοί φίλοι ή μέλη της οικογένειας ψάχνετε να ξεφύγετε από τη δουλειά της μαγειρικής σε αυτή την ξεχωριστή μέρα, σκεφθείτε να κάνετε κράτηση για ένα επιλεγμένο γεύμα με ένα καλό εστιατόριο στην περιοχή.

Το μπαρ 2 Steak & Sports του Shula στο Doubletree by Hilton, το Muse στο Ritz Carlton και το 1890 στο Hyatt Regency προσφέρει τόσο παραμονή Χριστουγέννων όσο και Χριστουγεννιάτικη μέρα, αλλά έχετε κατά νου ότι οι κρατήσεις σε αυτά τα εστιατόρια γεμίζουν το ταχύτερο, που βρίσκονται μέσα σε τεράστια ξενοδοχεία που φιλοξενούν πολλούς ταξιδιώτες από τις Χοροί.

Για μια ξεχωριστή απόλαυση κατά τη διάρκεια των διακοπών, σταματήστε από το ιαπωνικό ασιατικό μπιστρό SASA και ζητήστε την ετήσια "Χριστουγεννιάτικη ιστορία" Πορτοκαλί Cured Peking Duck (τοπικά αποκαλούμενη "κινεζική Τουρκία") για να ξαναζήσετε το "Bo (w) ling Chop Suey Palace" σκηνή από την αγαπημένη ταινία των Χριστουγέννων του Κλίβελαντ - και την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Ημέρα, το δείπνο σερβίρεται από τις 5 έως τις 10 το βράδυ

Άλλα εστιατόρια που μένουν ανοιχτά Χριστούγεννα

Αν και αυτά τα μέρη δεν προσφέρουν ειδικά γεύματα για τις ίδιες τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, πολλοί από αυτούς διαθέτουν εποχιακά αγαπημένα που συνδέουν τις παραδόσεις των διακοπών.

Σκεφτείτε να πάτε στο AMP 150 κοντά στο αεροδρόμιο Marriot για μια μαγειρική απόλαυση ή να δείτε το τοπικό αγαπημένο Steakhouse του Harry, το οποίο προσφέρει το πλήρες μενού του ακόμα και στις ειδικές διακοπές. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το Moxie, τον πίνακα 45, ή το Guarino's για μερικές υψηλής ποιότητας τρώει. Θα μπορούσατε επίσης να επισκεφθείτε το Morton's Steakhouse ή τον Urban Farmer Cleveland για μερικά high-end τρώγον, το Downtown του Parker ή το Christ Steak House της Ruth για μεσημεριανό γεύμα ή το Rock Creek Kitchen and Bar ή το The Burnham Restaurant για φθηνότερο αλλά ακόμα νόστιμο γεύμα.

Εάν δεν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στην ίδια την πόλη, κατευθυνθείτε προς τα πάρκα του Mapleside στο Brunswick για μια μοναδική εμπειρία από το αγρόκτημα στο τραπέζι ή το εστιατόριο The Cabin Restaurant στο Willowick για μερικές επιλογές του surf n 'turf. για καταλύματα all-inclusive και δείπνο, σκεφτείτε να κάνετε κράτηση για το σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων στο The Lodge στο κρατικό πάρκο της Γενεύης, το οποίο περιλαμβάνει δείπνο Χριστουγέννων με κεριά.