Τι να δείτε στη Ρόουντ Άιλαντ

Μια διαδρομή 5 ημερών με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να δείτε στο RI

Το Ρόουντ Άιλαντ μπορεί να είναι το μικρότερο κράτος της Αμερικής, αλλά με 400 μίλια ακτογραμμής και περισσότερο από το δίκαιο μερίδιό του στα εθνικά ιστορικά αξιοθέατα της χώρας, πακετάρει. Επειδή η Ρόουντ Άιλαντ είναι τόσο μικροσκοπική, μπορείτε να βασιστείτε σε μια θέση - να θεωρήσετε το Newport, το Narragansett ή την πρωτεύουσα Providence - και να ξεκινήσετε κάθε μέρα για να κάνετε check-off. Ακολουθούν προτάσεις για να δείτε το καλύτερο της κατάστασης του Ωκεανού σε πέντε ημέρες.

Προτεινόμενο δρομολόγιο ταξιδιού στο Ρόουντ Άιλαντ

Ημέρα 1: Ξεκινήστε τις διακοπές σας στο Ρόουντ Άιλαντ με μια χαλαρωτική μέρα στην παραλία Misquamicut στο Westerly. Η οικογένεια θα απολαύσει το surf και τα παιχνίδια και διασκέδαση. Οι κινηματογραφικές ταινίες στην παραλία σε επιλεγμένα βράδια Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο είναι παλιομοδίτικη διασκέδαση και μία από τις καλύτερες προσφορές στη Ρόουντ Άιλαντ.

Ημέρα 2: Πηγαίνετε ανατολικά στο Νιούπορτ και περάστε το πρωί βλέποντας τα υπέροχα αρχοντικά από τον Πεζόδρομο Cliff 3,5 μιλίων. Επιχειρήστε μέσα για να περιηγηθείτε σε ένα ή δύο από τα αγαπημένα σας. Το Breakers είναι το μεγαλύτερο, πιο πλούσιο από αυτά τα φημισμένα καλοκαιρινά εξοχικά σπίτια και η οικογενειακή επιλογή ακουστικής περιήγησης την καθιστά την καλύτερη επιλογή αν ταξιδεύετε με παιδιά. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι στο Πόρτσμουθ της Ρόουντ Άιλαντ, για να επισκεφθείτε το καταπληκτικό, θαυμάσιο κήπο του Topiary Garden .

Ημέρα 3: Το πρωί, πάρτε το πλοίο από το Νιούπορτ στο νησί Block και hop σε ένα ταξί ή νοικιάστε ποδήλατο ή μοτοποδήλατο για να περιηγηθείτε στο θεαματικό τοπίο του νησιού.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων σε ξενοδοχείο Block Island εάν θέλετε να περάσετε τη νύχτα.

Ημέρα 4: Επιστροφή στο Νιούπορτ μέσω πορθμείων και στη συνέχεια με κατεύθυνση προς το Providence, σταματώντας κατά μήκος του δρόμου για να δείτε τα ιστορικά γιοτ στο Μουσείο Μπράστολ του Μπρέστολ ή στο Blithewold Mansion and Gardens του Μπρίστολ: σπίτι στο ψηλότερο δέντρο της γιγαντιαίας Sequoia ανατολικά του Rockies.

Κάντε μια βόλτα με γόνδολα το βράδυ στον ποταμό Woonasquatucket του Providence από το αστικό πάρκο Waterplace, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας του Ρόουντ Άιλαντ. Αν μπορείτε, τότε η επίσκεψή σας να συμπέσει με ένα βράδυ WaterFire στο Providence.

Ημέρα 5: Πριν να αποχαιρετήσετε το Rhode Island, επισκεφτείτε το τρίτο παλιότερο ζωολογικό κήπο της χώρας, τον ζωολογικό κήπο Roger Williams Park , στο Providence. Το απόγευμα, βόλτα ένα από τα κυριότερα αιωνόβια καρουσέλ της χώρας, το Crescent Park Carousel, στο East Providence. Ή, για πιο γεμάτη διασκέδαση, επιστρέψτε στο BreakTime Bowl & Bar στο Pawtucket: Το τελευταίο επιβλητικό βιομηχανικό παζλ ποδοσφαίρου της Αμερικής χτίστηκε τη δεκαετία του 1920 για τους υπαλλήλους του χνουδωτού χνουδιού.

Συμβουλές για επισκέπτες του Ρόουντ Άιλαντ

  1. Αν ενδιαφέρεστε για μια πιο ήσυχη παραλία από την Misquamicut, οι παραθαλάσσιες πόλεις της South County παρέχουν πολλές άλλες επιλογές. Υπάρχει ακόμη και μια κρυμμένη παραλία στο North Kingstown που μπορείτε να έχετε σχεδόν στον εαυτό σας. Το ένα μειονέκτημα; Το Calf Pasture Point Beach απέχει 1,4χλμ. Με το ποδήλατο ή με τα πόδια από το πλησιέστερο πάρκινγκ και δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις τουαλέτας.
  2. Ζητήστε δωρεάν online ταξιδιωτικό οδηγό Rhode Island.
  3. Επισκεφθείτε ένα από αυτά τα Κέντρα Πληροφόρησης τουριστών της Ρόουντ Αϊλαντ για να παραλάβετε φυλλάδια, να μάθετε για τα τοπικά σημεία ενδιαφέροντος και να αναζητήσετε επιπλέον οδηγίες για τη διαμονή σας στο Ωκεανό.

Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων και κριτικές της trivago- Ξενοδοχείο Newport | Narragansett | Πρόνοια