Πολυτελείς Βίλες & Ενοικιάσεις Κατοικιών Versus Πολυτελή Ξενοδοχεία

Οι διακοπές σας θα είναι καλύτερες σε μια ενοικίαση ή σε ένα ξενοδοχείο; Μάθετε εδώ

Πολυτελείς ενοικιάσεις διακοπών μπορούν να είναι καλύτερες από πολυτελή ξενοδοχεία

Αυτές τις μέρες, οι πολυτελείς βίλες ή τα ενοίκια σπιτιών είναι ολοένα και πιο δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις για τις πολυτελείς διακοπές ξενοδοχείων Και τώρα είναι ευκολότερο να κάνετε κράτηση για ιδιωτικά καταλύματα από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. (Αλήθεια! Δείτε τι εννοούμε .)

Αλλά θα ιδιωτική βίλα ή ενοικίαση σπιτιού μια καλύτερη επιλογή για εσάς από μια παραδοσιακή διαμονή στο ξενοδοχείο; Συνεχίστε να διαβάζετε και θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε.

Αυτοί είναι οι τρόποι με τους οποίους οι πολυτελείς βίλες υπερέχουν και μπορεί να είναι κατάλληλες για το στυλ των διακοπών σας.

Σε ορισμένες περιοχές, οι βίλες είναι ο τρόπος να πάτε. Σε πολλούς προορισμούς θέρετρα, τα σπίτια ενοικιάζονται εδώ και δεκαετίες. Εδώ, οι ενοικιαστές βίλας γίνονται σεβαστά και αντιμετωπίζονται σαν επίτιμοι κάτοικοι. Κάποια στεγαστικά καταφύγια: τα χιονοδρομικά κέντρα παντού, τις παραλίες και τα νησιά της Ισπανίας, τα ελληνικά νησιά, την Προβηγκία, την Τοσκάνη, το Μπουένος Άιρες, το Los Cabos του Μεξικού και την Punta Mita, καθώς και στις ΗΠΑ, τη Χαβάη, το Cape Cod, Την ακτή του Κόλπου της Φλόριντα.

Οι βίλλες προσφέρουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα. Συνήθως, οι ενοικιαζόμενες βίλες είναι ιδιωτικά σπίτια όπου οι γείτονές σας δεν βρίσκονται στην άλλη πλευρά του τείχους, όπως σε ένα ξενοδοχείο. Η πισίνα της βίλας σας, παραλία, αποβάθρα κ.λπ. δεν μοιράζονται. Και το σημείο στάθμευσης σας είναι ακριβώς εκεί.

Οι βίλες είναι πιο ήσυχες. Οι βίλλες είναι συνήθως σε κατοικημένες περιοχές χαμηλού κλειδιού της πόλης μακριά από τους κεντρικούς δρόμους, χωρίς θόρυβο στο ξενοδοχείο ή στο δρόμο.

Οι βίλλες προσφέρουν διακριτικό σχεδιασμό. Οι πολυτελείς βίλες είναι συχνά εντυπωσιακές, μοναδικές ιδιότητες όπως châteaux, ρετιρέ, σαλέ σκι ή σύγχρονα σπίτια παραλίας.

Οι βίλες είναι έτοιμες να ζήσουν. Πολυτελείς βίλες είναι συνήθως άνετα σπίτια εξοπλισμένα με κουζίνα, κατάστρωμα, πισίνα, υδρομασάζ, πλυσταριό και άλλες ανέσεις.

Οι βίλλες σας δίνουν περισσότερο χώρο. Οι πολυτελείς βίλες είναι γενικά μεγαλύτερες από όλες εκτός από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές σουίτες

Οι βίλλες είναι πιο κατάλληλες για γκρουπ. Με πολλά υπνοδωμάτια και μπάνια, οι βίλες μπορούν να προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία "φίλων και οικογενειών" από ό, τι ένα συγκρότημα από δωμάτια ξενοδοχείου.

Οι βίλες μπορούν να έχουν καλύτερη αξία. Οι τιμές των πολυτελών βιλλών συγκρίνονται καλά με τις ξενοδοχειακές διακοπές, ειδικά για διαμονές μιας εβδομάδας ή και περισσότερο. Και έχοντας μια κουζίνα (και μερικές φορές σεφ σε εφημερία) μετριάζει τα έξοδα του εστιατορίου.

Οι βίλες είναι φιλικότερες προς τα κατοικίδια. Ως ιδιωτικά σπίτια, οι βίλες τείνουν να είναι πιο φιλόξενοι στους γούνιους επισκέπτες από όλα τα ξενοδοχεία εκτός από τα πιο φιλικά προς τα κατοικίδια .

Και εδώ είναι οι τρόποι που ενοικιάσεις βιλών μπορεί να μην είναι μια καλύτερη επιλογή διακοπών για εσάς από τα πολυτελή ξενοδοχεία.

Οι βίλες μπορούν να απομονωθούν. Η πανοραμική πλευρά των βιλών πρόσθεσε ήσυχη και ιδιωτική ζωή είναι ότι δεν βρίσκεστε κοντά στη δράση. Αν θέλετε να μείνετε κοντά σε αξιοθέατα και νυχτερινή ζωή, μια ενοικίαση βίλας είναι πιθανό να υπολείπεται.

Δεν υπάρχει εστιατόριο, μπαρ, σπα ή καζίνο στη βίλα σας. Σε ένα ξενοδοχείο, η τραπεζαρία και η ψυχαγωγία σας είναι μια βόλτα με ασανσέρ. Όχι έτσι σε μια βίλα.

Δεν υπάρχει 24ωρη υπηρεσία δωματίου. Αν λατρεύετε τα σνακ τα οποία γίνονται αργά το βράδυ στο εστιατόριο και παραγγέλνετε burgers και rum-and-Cokes από την υπηρεσία δωματίου στις 2 μ.μ., θα πρέπει να επιτεθείτε στην κουζίνα της βίλας σας.

Οι βίλες είναι περισσότερα DIY Hotels προσφέρουν κάθε είδους βοήθεια κατά την κλήση. Σε μια πολυτελή βίλα, είστε περισσότερο μόνοι σας, μόνο με μερική υπηρεσία καθαριότητας και (μερικές φορές) μαγειρέματος ή μπάτλερ. (Ορισμένες βίλες διαθέτουν τοπική υπηρεσία θυρωρείου και / ή διαχειριστή ακινήτων.)

Οι βίλλες ενδέχεται να έχουν περιορισμένη πρόσβαση. Δεδομένου ότι οι βίλες είναι ιδιωτικά καταλύματα, δεν χρειάζεται να πληρούν τα δημόσια πρότυπα προσβασιμότητας.

Λιγότερες πληροφορίες: Όταν ερευνάτε ένα ξενοδοχείο, έχετε πολλούς πόρους, σχόλια και εικόνες για να σας ενημερώσουμε (πολλοί εδώ στην περιοχή). Αλλά αν ενοικιάζετε μια ιδιωτική βίλα one-on-one, έχετε λιγότερες πληροφορίες για να συνεχίσετε.

Μάθετε περισσότερα για την πολυτελής βίλα, το σπίτι και τις ενοικιάσεις διαμερισμάτων

Μάθετε πώς να βρείτε έναν αξιόπιστο πράκτορα της βίλας και τη σωστή βίλα .
λάβετε βοήθεια από ταξιδιωτικό πράκτορα Virtuoso ή άλλο αξιόπιστο επαγγελματία. ελέγξτε το HomeAway (το οποίο αναφέρεται στον εαυτό του ως "το Υπουργείο Πατριωτισμού"). ελέγξτε τις εκπληκτικές βίλες από τις πολυτελείς ενοικιάσεις από το HomeAway και τις αποδράσεις ενοικίασης .