Βανκούβερ τον Απρίλιο

Η νωρίς την άνοιξη είναι μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε αυτή τη δυτική πόλη του Καναδά

Ονομάστηκε για τον αγγλικό ναυτικό εξερευνητή Capt. George Vancouver, αυτή η πόλη στη Βρετανική Κολούμπια , Καναδάς, συνήθως βλέπει την πολυάσχολη τουριστική περίοδο τους καλοκαιρινούς μήνες .

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε και να δούμε στο Βανκούβερ σε άλλες εποχές του χρόνου. Τον Απρίλιο, ο καιρός μπορεί να είναι λίγο πιο δροσερός, αλλά είναι ένα μήνα γεμάτο με εκδηλώσεις, όπως το Φεστιβάλ Κερασιού Blossom του Βανκούβερ, το WSSF του Whistler, το ετήσιο παρελθόν Vaisakhi και το τρέξιμο του ηλίου στο Βανκούβερ

Βανκούβερ Cherry Blossom Festival

Η θέα των 40.000 κερασιάς του Βανκούβερ που ανθίζει είναι ένα ευπρόσδεκτο σημάδι του τέλους του χειμώνα. Το φεστιβάλ ανθών κερασιού του Βανκούβερ είναι ένα μηνιαίο γεγονός με δωρεάν εκδηλώσεις που γιορτάζουν τα ροζ και λευκά λουλούδια και την αρχή της άνοιξης. Η πλειοψηφία του φεστιβάλ ανθίσει κερασιού στεγάζεται στο Βοτανικό Κήπο VanDusen, αλλά υπάρχουν εκδρομές, χοροί, αναγνώσεις ποίησης και άλλες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη. Οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κερασιού του Βανκούβερ, το Sakura Days Japan Fair τιμά τη σύγχρονη και παραδοσιακή Ιαπωνία μέσα από την τελετή τσαγιού, τα φεστιβάλ, τα ριγκάμι, ikebana (γιορτή λουλουδιών), γευσιγνωσία σακακιών, ξεναγήσεις hanami (θέατρα λουλουδιών) .

Η αγορά αγροτών αγροτών του Βανκούβερ

Όπως και πολλές μεγάλες πόλεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά, υπάρχουν αγορές αγροτών σε όλο το Βανκούβερ όλο το καλοκαίρι. Αλλά κατά τους χειμερινούς μήνες, υπάρχει μια αγορά αγρότη από το Νοέμβριο μέχρι τα τέλη Απριλίου

Που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Nat Bailey, η αγορά αγροτών αγρότες έχει δεκάδες αντικείμενα από τους τοπικούς προμηθευτές. Θα βρείτε τα πάντα από τα τοπικά λαχανικά και τα φρούτα μέχρι τα θαλασσινά που αλιεύονται από τους τοπικούς ψαράδες, τα τεχνικά τυριά, τα ψωμιά και άλλα ψημένα προϊόντα.

Οι ντόπιοι μουσικοί προσφέρουν ψυχαγωγία και τα τρόφιμα με τροφές προσφέρουν ζεστά ροφήματα και άλλα σνακ για να απογειωθεί η χειμερινή ψύχρα.

Όπως και το φεστιβάλ ανθών κερασιού, η είσοδος είναι δωρεάν (οι πωλητές καθορίζουν τις τιμές για τα προϊόντα τους).

Διεθνές Φεστιβάλ Σκι και Σνόουμπορντ Whistler

Το ετήσιο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Σκι και Snowboard του Whistler (WSSF) είναι μια γιορτή 10 ημερών για αθλήματα χιονιού, μουσική, τέχνες και ορεινή ζωή και περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη ελεύθερη συναυλία σε εξωτερικούς χώρους στη Βόρεια Αμερική. Διατηρείται στο κοντινό χιονοδρομικό κέντρο Whistler Blackcomb και σε άλλα σημεία μέσα και γύρω από το Whistler, βόρεια του Βανκούβερ.

Ημέρα μόδας μόδας της Βανκούβερ Eco

Ανοιχτή στο κοινό, η εκδήλωση μόδας του Vancouver είναι φιλική προς το περιβάλλον και περιλαμβάνει δωρεάν δημόσιες εκδηλώσεις με παραδοσιακές παρουσιάσεις μόδας πασαρέλας και εργαστήρια και συζητήσεις με κορυφαίους σχεδιαστές και επαγγελματίες του κλάδου. Στο κέντρο του Βανκούβερ, στα μέσα Απριλίου, μερικές εκδηλώσεις της εβδομάδας της μόδας διανέμονται, αλλά πολλοί είναι ελεύθεροι. Για πλήρεις λεπτομέρειες,

Παρέλαση του Βανκούβερ Βαϊσάχ

Η ετήσια παρέλαση Vaisakhi του Βανκούβερ και οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μουσική, φαγητό, τραγούδι και χορό. Η κοινότητα Sikh της περιοχής ενώνει άλλους σε όλο τον κόσμο για να γιορτάσει την Ημέρα του Βαϊσάχ, η οποία σηματοδοτεί τόσο το Νέο Έτος όσο και την επέτειο ενός από τα σημαντικότερα γεγονότα του Σικχισμού, την ίδρυση του Khalsa το 1699 με την πρώτη τελετή Amrit.

Η παρέλαση του Βανκούβερ Βαϊσάχι ξεκινάει από το ναό Sikh στην οδό Ross Street και εμφανίζεται στα μέσα Απριλίου.

Το κοντινό Surrey κρατάει τις δικές του εκδηλώσεις Vaisakhi γύρω από την ίδια εποχή.

Βανκούβερ Κυρ

Η μεγαλύτερη κοινότητα 10K στον Καναδά, το γραφικό, ετήσιο Sun Run είναι και ένας ανταγωνιστικός αγώνας για δρομείς και αναπηρικές καρέκλες και ένα διασκεδαστικό τρέξιμο για όποιον θέλει να συμμετάσχει. Χορηγούμενος από την εφημερίδα Vancouver Sun, το Sun Run σημάδεψε την 30ή επέτειό του το 2014.