Ημερολόγιο γεγονότων του Αμβούργου του Αυγούστου

Ο οδηγός σας για εκδηλώσεις και αξιοθέατα του Albuquerque

Το καλοκαιρινό ημερολόγιο αρχίζει να τελειώνει, καθώς οι οικογένειες προετοιμάζονται για τη μετάβαση στο σχολείο στα μέσα Αυγούστου. Ο Αύγουστος έχει πολλές ειδικές εκδηλώσεις, για να συμπεριλάβει εκθέσεις και φεστιβάλ του Αυγούστου. Ακολουθούν μερικά γεγονότα για τον Αύγουστο στο Albuquerque.

Εργαστήρια οικογενειακής τέχνης
Η όλη οικογένεια μπορεί να συμμετάσχει σε αυτή την πρακτική εξερεύνηση της τέχνης. Παρέχονται αναλώσιμα. Λαμβάνει χώρα στο Μουσείο του Albuquerque τα Σάββατα από τις 1 μ.μ. έως τις 2 μ.μ. και είναι ελεύθερη με γενική αποδοχή.

Ιστορίες στον ουρανό
Ο χρόνος ελεύθερης ιστορίας έχει σχεδιαστεί για παιδιά 0-6 ετών, με ευπρόσδεκτες τους γονείς, τους παππούδες και τα μέλη της οικογένειας. Μαζί με τις ιστορίες, τα παιδιά κάνουν χειροτεχνίες και παίζουν παιχνίδια. Το δωρεάν πρόγραμμα παρουσιάζεται από το Μουσείο Μπαλόνι .

Φεστιβάλ καλοκαιρινών φτερών
Τα καλοκαιρινά φτερά γιορτάζουν την άγρια ​​φύση του Νέου Μεξικού: κολίβρια, πεταλούδες, λιβελλούλες και θηλυκά. Υπάρχουν χειροτεχνίες, αναψυκτικά, πληροφορίες και πολλά άλλα. Το φεστιβάλ είναι δωρεάν. Χώρος στάθμευσης είναι $ 3. Απολαύστε το στο Κέντρο Φύσης του Rio Grande. Τα περισσότερα γεγονότα είναι από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ.
Για το 2015: 2 Αυγούστου

Κορίτσια Τέχνη και Χειροτεχνία Εμφάνιση
Το έργο των πάνω από 125 διεθνών καλλιτεχνών θα παρουσιαστεί στην πλατεία στο κέντρο της πόλης Santa Fe. Εισπράξεις από τις προμήθειες τέλους εκθεσιακών χώρων καλλιτεχνών Girls, Inc.
Για το 2015: 1 - 2 Αυγούστου

Albuquerque Isotopes
Οι ισότοποι παίζουν παιχνίδια στο σπίτι εναντίον Ελ Πάσο, Φρέσνο, Οκλαχόμα Σίτι και Κολοράντο Σπρινγκς τον Αύγουστο.
Για το 2015: 5-9 Αυγούστου, 11-14, 23-30

Καλοκαιρινές συναυλίες
Ακούστε μουσική κάθε καλοκαίρι το βράδυ της Πέμπτης σε έναν κήπο και να φέρετε το δικό σας φαγητό ή να αγοράσετε μερικά ενώ εκεί. Οι καλοκαιρινές βραδιές διαθέτουν μεγάλο χλοώδη γκαζόν για πικ-νικ και χαλάρωση. Φέρτε μια κουβέρτα και καρέκλες. Ακούστε τον Kim Richey, τον Robin και τη Linda Williams, τον Borish McCutcheon και το Caravan of Thieves.


Για το 2015: 6 Αυγούστου, 13, 20, 27

Πρώτη Παρασκευή Fractals
Η τέχνη και η επιστήμη συναντώνται κάτω από τον θόλο του πλανητάριου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας για αυτές τις ζωντανές παρουσιάσεις. Αγοράστε εκ των προτέρων καθώς τα εισιτήρια πωλούν γρήγορα. Η φραστική εκπομπή τρέχει την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα, με την τελευταία εμφάνιση, Fractals Rock, χρησιμοποιώντας τη ροκ μουσική.
Για το 2015: 7 Αυγούστου

Πρώτη Παρασκευή ARTScrawl
Με πάνω από 20 διαφορετικές γκαλερί σε όλη την πόλη που συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε ποιοι θα επισκεφτούν για να μάθουν τι συμβαίνει με συντεχνίες, μεμονωμένους καλλιτέχνες και τρέχουσες εμφανίσεις. Ένα ελεύθερο γεγονός.
Για το 2015: 7 Αυγούστου

Φεστιβάλ Κινηματογράφου 48 ωρών
Δείτε το καλύτερο από το έργο 48 ωρών ταινία, τοπικά ταινίες στο KiMo. Οι πόρτες ανοίγουν στις 6:30 και οι προβολές αρχίζουν στις 7 μ.μ.
Για το 2015: 7 Αυγούστου

Zoo Music
Ακούστε διαφορετικές μουσικές ομάδες κάθε Παρασκευή το βράδυ στο ζωολογικό κήπο. Φέρτε το δικό σας φαγητό ή αγοράστε μερικά από εκεί. Το Zoo Music διαθέτει ένα μεγάλο χλοώδη γκαζόν για πικνίκ και χαλάρωση. Φέρτε μια κουβέρτα και καρέκλες και χαλαρώστε. Ακούστε Barleyjuice εκτελούν Κελτικό βράχο.
Για το 2015: 7 Αυγούστου

Downtown Summerfest
Θα υπάρχουν πωλητές τροφίμων, τοπικοί τεχνίτες, δραστηριότητες για παιδιά και κήπος μπύρας στην κεντρική λεωφόρο στο κέντρο της πόλης από τον 2ο έως τον 7ο δρόμο για το τρίτο Summerfest του καλοκαιριού. Η κύρια σκηνή θα περιλαμβάνει παραστάσεις του Severo y Grupo Fuego στις 5 μ.μ., Animal Opera στις 6:15 μ.μ., Soul Divine στις 7:30 μ.μ. και επικεφαλής Taylor Dane στις 9 μ.μ. Πρόκειται για ένα ελεύθερο γεγονός.


Για το 2015: 8 Αυγούστου

Μεγάλη Νοτιοδυτική Έκθεση Αντίκες
Η παλαιά παράσταση συγκεντρώνει μια vintage και αντίκες συλλογή από πάνω από 200 αντιπροσώπους αντίκες, λαϊκής τέχνης, δυτικά αντικείμενα, ιθαγενείς αμερικανικές και εθνογραφικές τέχνες. Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο Expo Νέο Μεξικό. Μια προεπισκόπηση των sneak πραγματοποιείται στις 7 Αυγούστου από τις 2 έως τις 7 μ.μ.
Για το 2015: 8 - 9 Αυγούστου

Νέον Μελώ
Το ένα παιχνίδι δράσης στο Aux Dog Theatre διαθέτει την Ακαδημία Sandia Performing Arts. Το μουσικό μελόδραμα για μια περίπτωση λανθασμένης ταυτότητας απευθύνεται σε όλους, ειδικά στους νέους Μεξικανούς.
Για το 2015: 7 - 16 Αυγούστου

Kyle Parker: Αφιέρωμα στον Elvis
Ο Parker εκπλήσσει εκείνους που τον βλέπουν, καθώς ακούγεται και μοιάζει με τον Elvis. Τον δείτε να παίζει στο Route 66 Legends Theatre.
Για το 2015: 14 Αυγούστου

Τα χέρια στην ιστορία: μια ημερήσια κατασκήνωση για όλες τις ηλικίες
Γίνε ειδικός στον επιλεγμένο τομέα. Δοκιμάστε το χέρι σας στο κέντημα κεντημάτων, τη δεξαμενή, την κατασκευή δερμάτων, την κατασκευή τόξου ή άλλη εδαφική ικανότητα.


Για το 2015: 15 Αυγούστου

Γιορτή συγκομιδής
Γιορτάστε τα τρόφιμα και τη γεωργική μας κληρονομιά στο Wildlife West Nature Park. Θα υπάρχει μια παρέλαση τρακτέρ, μουσική, πωλητές, διαδηλώσεις και μπορείτε να το ολοκληρώσετε με ένα δείπνο τσακ.
Για το 2015: 15 - 16 Αυγούστου

Φεστιβάλ Σκόρδα σκόρδου
Το σκόρδο θα γιορτάζεται στην αγορά ψύλλων Rio Rancho. Θα υπάρξει ζωγραφική προσώπου, τροφή με σκόρδο και ζωντανή μουσική. Συμμετάσχετε στο διαγωνισμό εσείς τρώτε σκόρδο σκόρδο. Είναι ένα δωρεάν γεγονός.
Για το 2015: 15 - 16 Αυγούστου

Κοιμάται στον τροχό
Κοιμάται στο Wheel έχει κάνει swing, boogie και αμερικανική μουσική ρίζες για 45 χρόνια. Ακούστε τους στο Dirty Bourbon στις 7:30 μ.μ. Αυτό είναι ένα γεγονός 21 και πάνω.
Για το 2015: Συναυλία 16 Αυγούστου

Φεστιβάλ μπαλέτου Pro Musica
Το φεστιβάλ συνδυάζει τη μουσική δωματίου με το κλασικό μπαλέτο για μια μοναδική εμπειρία στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο.
Για το 2015: Αύγουστος TBA

Ιστορίες της Δεκάδας
Πείτε την ιστορία σας σε τρία λεπτά ή λιγότερο την τρίτη Πέμπτη κάθε μήνα. Οι Dime Stories συγκεντρώνουν ένα ρολόι, μια ιστορία και τα ταλέντα σας για την αφήγηση για μια ζωντανή παράσταση.
Για το 2015: 20 Αυγούστου

Ενυδρείο Διανυκτέρευση
Συμπληρώστε τα PJ σας και χρησιμοποιήστε τη λάμψη των μεδουσών ως νυχτερινό φως. Απαιτείται προκαταχώριση.
Για το 2015: 21 Αυγούστου

Τσιγγάνοι βασιλιάδες
Ακούστε την ομάδα που συνδυάζει φλαμένκο με δυτικούς pop και λατινικούς ρυθμούς στο θέατρο Route 66 Legends.
Για το 2015: 21 Αυγούστου

Dirty Dash
Η κούρσα δρόμου της πολιτείας είναι πίσω. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τη βύθιση των χοιριδίων. Πραγματοποιείται στο Wildlife West Park στο Edgewood.
Για το 2015: 22 Αυγούστου

Κόκκινο κρασί, με το La La και το Hubcaps
Η ομάδα ποικιλιών Κόκκινο Κρασί εκτελεί τα Top 40 σε παλιές, γειτονικές, rancheras και cumbias. Το La La & the Hubcaps είναι μια αναθεώρηση των 50s και 60s. Δείτε τις στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο.
Για το 2015: 22 Αυγούστου

Ινδική αγορά Σάντα Φε
Κάθε Αύγουστο, η ινδική αγορά γεμίζει την κεντρική πλατεία της Σάντα Φε και τους γύρω δρόμους με μια συναρπαστική σειρά από αυτόχθονες τέχνες. Η αγορά διαρκεί από τις 7 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και διαθέτει πάνω από 1.000 από τους καλύτερους καλλιτέχνες, τεχνίτες και σχεδιαστές.
Για το 2015: 22-23 Αυγούστου

Κήπος Nightwalk
Ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να εξερευνήσει τον Βοτανικό Κήπο υπό το φως του φεγγαριού. Δείτε τα φυτά κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα νυχτερινά ζώα και τους επικονιαστές νύχτας.
Για το 2015: 25 Αυγούστου

Καύση του Zozobra
Αυτό το ετήσιο γεγονός αντλεί τεράστια πλήθη για έναν λόγο. Όταν το Old Man Slope ανεβαίνει στον καπνό, το ίδιο κάνουν και οι ανησυχίες και οι φροντίδες σας. Θα υπάρχει μουσική ψυχαγωγία, πυροτεχνήματα και φυσικά πυροτεχνήματα. Η καύση πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Σάντα Φε.
Για το 2015: 28 Αυγούστου

Bubonicon 47
Η επιστημονική φαντασία και η φανταστική σύνοδος χαρακτηρίζει ένα θέμα γυναικών του Wonder για το 2015. Θα υπάρξουν παιχνίδια, μια έκθεση τέχνης, δημοπρασίες, αναγνώσεις, διαγωνισμός κοστουμιών, επιστήμη συζήτηση, μάστιγα, αυτόγραφα, αντιπρόσωποι, πράσινα βραβεία slime, . Βρείτε το στο Albuquerque Marriott στο Uptown .
Για το 2015: 28 - 30 Αυγούστου

Αρσενικό και Παλιά δαντέλα
Δείτε το έργο για τον Mortimer και τις δύο θείες του, οι οποίες είναι γλυκοί αλλά αυτοκτονικοί μανιακοί. Η κλασική φάρσα παίζει στο Μικρό Θέατρο του Albuquerque.
Για το 2015: 28 Αυγούστου - 13 Σεπτεμβρίου

Φεστιβάλ ηλιοτροπίου Mountainair
Εάν είστε λάτρης λαϊκής τέχνης, θα το βρείτε εδώ. Υπάρχουν τέχνες και βιοτεχνίες, διασκέδαση, φαγητό, δραστηριότητες για τα παιδιά και μια τεράστια γιορτή των ηλίανθων. Αυτό είναι ένα ελεύθερο γεγονός. Φορέστε το καπέλο ηλίανθου σας και απλά να κερδίσετε ένα βραβείο
Για το 2015: 29 Αυγούστου

Hopfest
Το Albuquerque Hopfest συγκεντρώνει τοπικούς ζυθοποιούς ζυθοποιίας και τοπικά βιοτεχνικά παρασκευάσματα για ένα γευστικό γλέντι όπως κανένας άλλος. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Isleta Resort και διαθέτει μπύρα, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα. Με 70 ζυθοποιίες, έξι μπάντες και τέσσερις σκηνές, θα είστε απασχολημένοι.
Για το 2015: 29 Αυγούστου

Άγρια Ζωή Δείπνο Chuckwagon Δυτικής Ζωής
Αυτό είναι το τελευταίο δείπνο του καλοκαιριού του καλοκαιριού στο Wildlife West Park. Θα υπάρξει μουσική από το Άγιο νερό και το Ουίσκι, το φαγητό του τσακγουαγκόν (με χορτοφαγική επιλογή), και ακόμη και ένα σαγιονάρικο.
Για το 2015: 29 Αυγούστου

Fiesta de los Ninos: Ένα παιδικό γλέντι
Το παιδικό φεστιβάλ στο El Rancho de los Golondrinas θα περιλαμβάνει παιχνίδια, χειροτεχνία, ψυχαγωγία και μουσική. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών παραλαμβάνονται δωρεάν.
Για το 2015: 29 και 30 Αυγούστου

Φεστιβάλ Viva Νέο Μεξικό Χιλή
Επισκεφθείτε το Los Lunas για το ετήσιο φεστιβάλ της Χιλής, όπου θα βρείτε ψιλοκομμένο Χιλή, τέχνες και βιοτεχνίες, ζωολογικό κήπο, λαβύρινθο καλαμποκιού, βόλτες με σανού και εκδρομές με σαγρίτη στα χωράφια.
Για το 2015: 28 - 30 Αυγούστου