Επιστροφή στο σχολείο στο Albuquerque

Συμβουλές για να ξεκινήσετε

Τα δημόσια σχολεία του Albuquerque αρχίζουν στα μέσα Αυγούστου. Είτε προετοιμάζετε το παιδί σας για σχολείο για πρώτη φορά, είτε ένα παλιό χέρι, υπάρχουν κάποια βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε.

Βρείτε τον κατάλογο επιστροφής στο σχολείο για τα δημόσια σχολεία του Albuquerque.

Επιστροφή στις δωρεάν σχολικές ημέρες των σχολείων

Το Νέο Μεξικό διαθέτει δωρεάν φορολογικές διακοπές ή φορολογικά κίνητρα, τα οποία επιτρέπουν στις οικογένειες να κάνουν ένα διάλειμμα στην αγορά αγαθών για το σχολείο. Σε δύσκολες οικονομικές περιόδους, είναι λογικό να επωφεληθείτε από τις διακοπές.

Οι ημέρες δωρεάν φόρου για το 2016 είναι 5 Αυγούστου - 7 Αυγούστου. Οι διακοπές θα διαρκούν από τις 12:01 π.μ. την Παρασκευή 5 Αυγούστου έως τις 7 Αυγούστου τα μεσάνυχτα. Οποιοσδήποτε μπορεί να επωφεληθεί από τις διακοπές.

Τι μπορείτε να αγοράσετε
Τα είδη που μπορούν να αγοραστούν περιλαμβάνουν ρούχα και υποδήματα για $ 100 ή λιγότερο. σχολικά είδη για $ 30 ή λιγότερα ανά μονάδα. υπολογιστές για $ 1000 ή λιγότερο? και άλλου εξοπλισμού πληροφορικής για $ 500 ή λιγότερο. Τα όρια τιμών είναι για μεμονωμένα είδη, όχι για ολόκληρο το ποσό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις φορολογικές διακοπές, επισκεφτείτε το Τμήμα Φορολογίας και Εσόδων του Νέου Μεξικού.

Ημερομηνίες σχολικής έναρξης

Δημοτικά σχολεία του Albuquerque
Το δημόσιο σχολείο του Albuquerque είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο έθνος. Χωρίζεται σε δώδεκα συμπλέγματα και εξυπηρετεί πάνω από 85.000 μαθητές. Έχει επτά μέλη εκλεγμένο σχολικό συμβούλιο, και τρέχουσα εποπτική αρχή του είναι Winston Brooks.

Τα δημόσια σχολεία του Albuquerque ξεκινούν την Πέμπτη 11 Αυγούστου .

Τα εναλλακτικά ημερολογιακά σχολεία ξεκινούν στις 21 Ιουλίου .

Αυτά τα σχολεία είναι τα δημοτικά σχολεία Cochiti, Duranes, Eugene Field, Mark Twain, Mary Ann Binford, Navajo, Oniate και Susie Rayos Marmon.

Τι πρέπει να γνωρίζετε
Η APS έχει απαιτήσεις ανοσοποίησης.
Δεν υπάρχει κώδικας ενδυμασίας σε όλη την περιοχή .
Το APS έχει έναν κατάλογο ανά βαθμίδα από τον σχολείο.

Δημοτικά σχολεία Rio Rancho

Επειδή το Rio Rancho συνεχίζει να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται ως πόλη, η σχολική συνοικία του έχει επεκταθεί γρήγορα τα τελευταία 15 χρόνια. Η περιοχή κράτησε το ρυθμό και προσπαθεί να κρατήσει τους γονείς στον βρόχο επικοινωνίας. Τα σχολεία του Rio Rancho βαθμολογούνται καλά στις εκθέσεις επαρκούς ετήσιας προόδου (AYP)

Ο επιθεωρητής των σχολείων του Rio Rancho είναι ο Δρ. V. Sue Cleveland.

Δημοτικά Σχολεία, βαθμοί Κ-5, έναρξη Δευτέρα, 15 Αυγούστου.
Μεσαία σχολεία και σχολεία, βαθμοί 6-12, ξεκινούν την Τετάρτη, 10 Αυγούστου.

Τι πρέπει να γνωρίζετε
Η περιοχή Rio Rancho έχει έναν κωδικό ενδυμασίας.

Δημόσια σχολεία Bernalillo

Η συνοικία Bernalillo περιλαμβάνει έξι δημοτικά σχολεία, δύο σχολεία μέσης εκπαίδευσης και ένα γυμνάσιο. Επίσης, επιβλέπει τα σχολεία του πούβου του Cochiti και του Santo Domingo . Ο Allan Tapia είναι επικεφαλής των σχολείων.

Τα σχολεία Bernalillo αρχίζουν στις 16 Αυγούστου .

Δημόσια σχολεία του Los Lunas

Η συνοικία Los Lunas διαθέτει 16 σχολεία και 8.500 μαθητές. Ο Bernard Saiz είναι ο επιθεωρητής περιοχής.

Τα σχολεία του Los Lunas αρχίζουν στις 11 Αυγούστου.

Τι πρέπει να γνωρίζετε
Ορισμένα σχολεία του Los Lunas έχουν ενιαίο κωδικό ενδυμασίας.

Σχολές Χάρτη και Ιδιωτικά Σχολεία

Κάθε σχολή τσάρτερ έχει τη δική του ημερομηνία έναρξης, και παρόλο που πολλοί κρατούν το ημερολόγιο της περιοχής, μερικοί δεν το κάνουν. Τα ιδιωτικά σχολεία είναι τα ίδια. Επισκεφθείτε το Υπουργείο Παιδείας του Νέου Μεξικού για μια ενημερωμένη λίστα μαθητών και ιδιωτικών σχολείων και βρείτε τις ημερομηνίες έναρξης για μεμονωμένους σχολικούς ιστότοπους.