Χριστουγεννιάτικο κατάστημα στην παλιά πόλη του Αλμπικέρκ

Το Χριστουγεννιάτικο κατάστημα στην παλιά πόλη προσφέρει στολίδια, διακοσμήσεις, βρεφικές κούνιες και πολλά άλλα είδη διακοπών, όλο το χρόνο, έτσι ώστε οι αγοραστές να μπορούν να πάρουν ένα κομμάτι Χριστουγέννων του Νέου Μεξικού. Ενώ είναι διασκεδαστικό να επισκεφθείτε τις διακοπές, είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, ώστε να δροσιστείτε με μια επίσκεψη ακόμη και στη ζέστη του καλοκαιριού.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Χριστουγεννιάτικο κατάστημα στην παλιά πόλη του Αλμπικέρκ

Το κατάστημα Χριστουγέννων στην παλιά πόλη του Albuquerque είναι μια απόλυτη επίσκεψη κατά τη διάρκεια των περιηγήσεων φωταύγειας την παραμονή των Χριστουγέννων. Υπάρχουν carolers, μουσική mariachi και πολλά biscochitos για να απολαύσετε. Είναι το πνεύμα της εποχής που καλωσορίζει τους αγοραστές μέσω των θυρών προετοιμάζοντας τα Χριστούγεννα.

Αλλά το κατάστημα των Χριστουγέννων είναι διασκεδαστικό να επισκεφθείτε κάθε εποχή του χρόνου. Είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, έτσι η οικογένειά μας αρέσει να επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι για ψυχολογική δροσιά. Είναι διασκεδαστικό να σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα τον Ιούλιο, και στο Albuquerque, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να το πράξουν.

Το κατάστημα ειδικεύεται στο ναύλο των χειμερινών διακοπών, από τα χριστουγεννιάτικα κρεβατάκια μέχρι τα φώτα της Kwanzaa. Υπάρχουν επίσης διακοσμήσεις Χανουκά, πολλά διακοσμητικά αντικείμενα και φυσικά ο Άγιος Βασίλης.

Υπάρχει επίσης μια σειρά από διακοσμήσεις του Νέου Μεξικού που περιλαμβάνουν φώτα της Χιλής Ristra, νέες μεξικάνικες διακοσμήσεις για το δέντρο και σκηνές για γέννηση με το Νέο Μεξικό.

Τα διακοσμητικά στοιχεία περιλαμβάνουν ξυλόγλυπτες ξύλινες εκκλησίες του Νέου Μεξικού, σφραγισμένα ασπρόμαυρα αστέρια και πολλά άλλα.

Το κατάστημα είναι γεμάτο διακοσμημένο δέντρο, και κάθε δέντρο έχει ένα θέμα. Βρείτε την ειδικότητά σας, από πουλιά μέχρι μουσική, νοτιοδυτικά και ακόμη και μπαλόνια. Υπάρχει κάτι για όλους.

Οι συλλέκτες μπορούν να βρουν τα στοιχεία του Christopher Radko, τα στολίδια της Patricia Breen, τα διακοσμητικά αντικείμενα καλλιτεχνίας της Πολωνίας, τις περουβιανές βρεφικές στολές, τα στολίδια από γυαλί και τα εξατομικευμένα αντικείμενα.

Το κατάστημα ειδικεύεται στα νοτιοδυτικά στολίδια, πολλά κατασκευασμένα από καλλιτέχνες του Νέου Μεξικού. Βρείτε αντικείμενα από το Acoma και άλλα pueblos. Μια προσωπική αγαπημένη είναι η σειρά αποστολών και εκκλησιών, το χέρι λαξευμένο σε ξύλο ή από πηλό, σε μικρογραφία του πραγματικού πράγματος. Τα μεξικανικά βαμμένα και διάτρητα στολίδια κασσίτερου είναι ένα άλλο προσωπικό φαβορί.

Υπάρχουν δύο ορόφους για να περιηγηθείτε. Το κατάστημα του ορόφου έχει δέντρα διακοσμημένα με λαϊκή τέχνη και πολλά είδη ελαφριών κλώνων. Στο Albuquerque, τα κόκκινα και πράσινα φώτα της Χιλής είναι ένα από τα αγαπημένα, αλλά υπάρχουν και πολλοί παραδοσιακοί λαμπτήρες και παραλλαγές στα φώτα που αναβοσβήνουν επίσης.

Είτε θέλετε να δροσιστείτε τον Ιούλιο είτε να ζεσταίνετε πιο κοντά στα Χριστούγεννα, η διασκέδαση του Χριστουγεννιάτικου Καταστήματος στην Παλιά Πόλη βρίσκει κάθε κρυμμένους θησαυρούς της γωνίας και της γωνίας.