Οδηγίες οδήγησης Όταν ο εξωτερικός καιρός είναι τρομακτικός

Πάρτε την αργή και σταθερή, και να θέσει την ασφάλεια πρώτα.

Όταν ο καιρός έξω είναι τρομακτικός, είναι έξυπνο να λαμβάνετε επιπλέον προφυλάξεις προτού ξεκινήσετε ένα ταξίδι οικογενειακού αυτοκινήτου. Συμπληρώστε αυτές τις συμβουλές οδήγησης για ένα ασφαλές ταξίδι.

Επιτρέψτε για επιπλέον χρόνο. Το χιόνι και ο πάγος στους δρόμους μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να ταξιδέψετε κάτω από τα όρια ταχύτητας για τουλάχιστον ένα μέρος του ταξιδιού, γι 'αυτό λάβετε υπόψη αυτό κατά τη δημιουργία του ωραρίου σας.

Ελέγξτε το βάθος του ελαστικού σας με αυτό το εύκολο κόλπο. Εισάγετε μια πένα στο αυλάκι του πέλματος με το κεφάλι του Λίνκολν κάτω.

Εάν δεν μπορείτε να δείτε την κορυφή του κεφαλιού του Lincoln τότε το πέλμα σας είναι καλό. Εάν η κορυφή του κεφαλιού του Lincoln είναι ορατή, τότε είναι καιρός να αποκτήσετε καινούργια ελαστικά.

Πάρτε ένα pre-trip συντονισμό μέχρι. Ελέγξτε τους προβολείς, τα φώτα φρένων, τις ενδεικτικές λυχνίες, το λάδι, την πίεση ελαστικών, τους ιμάντες και τους εύκαμπτους σωλήνες, το υγρό φρένων, το αντιψυκτικό υγρό και την μπαταρία. Βεβαιωθείτε ότι τα καθίσματα αυτοκινήτων για βρέφη, τα καθίσματα των παιδιών των μικρών παιδιών και τα καθίσματα του βοηθητικού αυτοκινήτου έχουν εγκατασταθεί σωστά.

Προετοιμαστείτε για το σενάριο "τι γίνεται αν". Βεβαιωθείτε ότι η άδεια, η εγγραφή και τα ασφαλιστικά σας έγγραφα είναι ενημερωμένα και εύκολα προσβάσιμα στο αυτοκίνητό σας. Αν ανήκετε σε αυτόματο κλαμπ, προγραμματίστε τον αριθμό τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης στο smartphone σας. Δεν ανήκετε σε αυτόματο κλαμπ; Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή Honk , η οποία παρέχει βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο για οδική βοήθεια.

Πάρτε έναν καλό ύπνο. Βεβαιωθείτε ότι είστε καλά ξεκούραστοι ώστε να μπορείτε να είστε ενήμεροι στο δρόμο. Προγραμματίστε τακτικά διαλείμματα κατά τη διάρκεια μεγάλων οδικών ταξιδιών.

Προγραμματίστε τη διαδρομή σας εκ των προτέρων. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή GPS όπως το MapQuest ή το Waze .

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις αναφορές της κυκλοφορίας και τις καιρικές συνθήκες προτού φύγετε.

Κρατήστε τις καρτέλες για τον καιρό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις αναφορές της κυκλοφορίας και τις καιρικές συνθήκες προτού φύγετε. Το App Weather on Wheels όχι μόνο παρακολουθεί την πρόβλεψη κατά μήκος της διαδρομής σας, αλλά συμβουλεύει πότε πρέπει να πάρετε μια παράκαμψη ή να σπάσετε μέχρι να περάσει η καταιγίδα.

Κρατήστε τα παιδιά που καταλαμβάνονται στο πίσω κάθισμα. Τα δυστυχισμένα παιδιά μπορεί να είναι μια απόσπαση της προσοχής και μια αιτία άγχους, ώστε να τους κρατήσει απασχολημένος με αυτά τα κλασικά παιχνίδια αυτοκινήτων και δωρεάν εκτυπώσιμη αυτοκίνητο και ταξιδιωτικές δραστηριότητες .

Μην παγιδεύεστε σε άδειο. Κρατήστε τη δεξαμενή αερίου τουλάχιστον μισή γεμάτη.

Διατηρήστε σταθερή. Όταν οδηγείτε σε χιόνι ή πάγο, μην χρησιμοποιείτε τον έλεγχο ταχύτητας. Επιταχύνετε και επιβραδύνετε αργά για να κρατήσετε την πρόσφυση και να αποφύγετε τις ολίσθηση. Θυμηθείτε: Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για επιβράδυνση σε ολισθηρούς δρόμους, οπότε δώστε στον εαυτό σας επιπλέον απόσταση για επιβράδυνση για ένα περίπτερο διοδίων ή φώτα πορείας.

Μείνε με το αυτοκίνητό σου. Αν είστε χιονισμένος, παραμείνετε με το όχημά σας μέχρι να φτάσει η βοήθεια. Το αυτοκίνητό σας παρέχει καταφύγιο και σας διευκολύνει να εντοπίσετε εσάς. Ποτέ μην προσπαθείτε να περπατήσετε σε μια δυνατή καταιγίδα.

Γνωρίστε πότε να υποκλιθείτε στη Μητέρα Φύση. Αν το ταξίδι γίνει αδύνατο, ίσως χρειαστεί να βρείτε ένα μέρος για να μείνετε μέχρι να είναι ασφαλές να επιστρέψετε στο δρόμο. Μου αρέσουν οι εφαρμογές της Hotels.com και του HotelTonight για κρατήσεις ξενοδοχείων τελευταίας στιγμής σε προσιτή τιμή.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!