Εθνικό Πάρκο Isle Royale, Μίτσιγκαν

Η άνοδος από την τεράστια λίμνη Superior είναι ένα νησί που είναι απομονωμένο όπως κανένα άλλο εθνικό πάρκο. Αντί να επισκέπτονται για λίγες ώρες όπως μερικά πάρκα, οι επισκέπτες συνήθως μένουν για τρεις έως τέσσερις ημέρες στο Isle Royale. Και το νησί μήκους 45 μιλίων γεμίζει εκείνες τις μέρες με πολλά να κάνει.

Το Isle Royale αισθάνεται αληθινά σαν μια απόδραση. Στην πραγματικότητα, οι επισκέπτες πρέπει να φέρουν σε ό, τι χρειάζονται και να εκτελούν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των σκουπιδιών.

Η γη αισθάνεται τραχιά - οι καταρράκτες μπορεί να είναι ομιχλώδης, τα κουνούπια και οι σκνίπες μπορεί μερικές φορές να είναι απογοητευτικές και επειδή οι κάμπινγκ δεν μπορούν να δεσμευτούν, ένας backpacker μπορεί να μην νιώθει ποτέ βέβαιος πού θα τελειώσει η μέρα.

Μόλις ξεκινήσει η εξερεύνηση, είναι σύνηθες να εντοπίζονται τα ζώα, οι βοσκότοποι και οι κάστορες που εργάζονται στις λίμνες. Οι αλεπούδες είναι γνωστό ότι σκάνε γύρω από κάμπινγκ που αναζητούν φαγητό. Υπάρχουν μονοπάτια για πεζοπορία, περιηγήσεις με πλοηγό για να μάθουν, και νερά για κολύμπι. Το νησί είναι γεμάτο ζωή και είναι πραγματικά μια χώρα για να ερευνήσει.

Ιστορία

Οι ντόπιοι Αμερικανοί εξόρυξαν χαλκό στο Isle Royale πολύ πριν οι Ευρωπαίοι ανακαλύψουν το νησί. Στην πραγματικότητα, οι αρχαιολόγοι έχουν ανασκάψει ρηχά κοιλώματα εξόρυξης που χρονολογούνται πάνω από 4.500 χρόνια. Το 1783, το νησί έγινε αμερικανική κατοχή.

Η σύγχρονη εξόρυξη χαλκού ξεκίνησε στα τέλη του 18ου αιώνα, με αποτέλεσμα οι μεγάλες περιοχές του νησιού να καίγονται και να καταγράφονται. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη των οικισμών.

Σύντομα, το Isle Royale έγινε δημοφιλές για καλοκαιρινές κατοικίες και ως καταφύγιο άγριας φύσης. Ορίστηκε τελικά ένα εθνικό πάρκο στις 3 Απριλίου του 1940. Το 1980 το νησί χαρακτηρίστηκε επίσης ως Διεθνές Αποθεματικό Βιόσφαιρας.

Φάρους

Οι ιστορικοί φάροι του Isle Royale έχουν παραμείνει για περισσότερο από έναν αιώνα, βοηθώντας τα σκάφη να περιηγηθούν με ασφάλεια στα απρόβλεπτα νερά της λίμνης Superior.

Ο Φάρος Ροκ, χτισμένος από πέτρα και τούβλο, πρωτοεμφανίστηκε το 1855. Ο Φάρος του Isle Royale, που βρίσκεται στην είσοδο του κόλπου Siskiwit, ολοκληρώθηκε το 1875 με συνολικό κόστος 20.000 δολαρίων. Ο Φάρος των Νησιών Passage, που χτίστηκε το 1882, είναι ο βορειότερος αμερικανικός φάρος στις Μεγάλες Λίμνες και χρησιμεύει για την καθοδήγηση των πλοίων στο Thunder Bay. Ο σταθμός Light Stones των 117 ποδιών ολοκληρώθηκε το 1908.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Το πάρκο είναι κλειστό από τον Νοέμβριο μέχρι τα μέσα Απριλίου. Οι επισκέψεις είναι πιο δημοφιλείς από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο. Λάβετε υπόψη ότι τα κουνούπια, οι μαύρες μαύρες και οι σκνίπες είναι ενοχλητικές τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

Να πάρει εκεί

Τα πιο βολικά αεροδρόμια βρίσκονται στο Houghton, MI και το Duluth, MN. (Εύρεση πτήσεων) Για να φτάσετε στο πάρκο, πρέπει είτε να κάνετε ένα υδροπλάνο ή να επιβιβαστείτε σε ένα επιβατικό πλοίο, είτε πρόκειται για εμπορικό μέσο είτε για υπηρεσία πάρκων. Το Isle Royale βρίσκεται 56 μίλια από την ηπειρωτική περιοχή του Μίτσιγκαν, 18 μίλια από την ακτή της Μινεσότα και 22 μίλια από το Grand Portage. Λάβετε υπόψη ότι η θύρα που επιλέγετε θα καθορίσει τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Πληροφορίες για σκάφη και υδροπλάνο

Τέλη / Άδειες

Οι χρήστες χρεώνουν $ 4 την ημέρα για να επισκεφθούν την Isle Royale. Το τέλος δεν περιλαμβάνει καταλύματα, βάρκες ή υδροπλάνα.

Το πάρκο πωλεί ένα ατομικό πέρασμα εποχής για $ 50 επιτρέποντας απεριόριστες επισκέψεις από τις 16 Απριλίου έως τις 31 Οκτωβρίου. Διατίθεται επίσης ένας καπετάνιος καπετάνιος για $ 150 για το ίδιο χρονικό διάστημα. Καλύπτει όλα τα άτομα επί του σκάφους. Όλα τα άλλα περάσματα εθνικού πάρκου μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Isle Royale.

Σε ένα ενδιαφέρον sidenote, μπορείτε να πάρετε το γάμο σας στο Isle Royale. Απαιτείται ειδική άδεια και μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επίσημη ιστοσελίδα του πάρκου.

Σημαντικά αξιοθέατα

Windigo: Είναι εύκολο να περάσετε μια ολόκληρη μέρα σε αυτόν τον τομέα. Ξεκινήστε με ένα περίπατο της φύσης που χρησιμεύει ως μια μεγάλη εισαγωγή στην περιοχή. Αυτή η περιήγηση μιας ώρας διερευνά τη φυσική και πολιτιστική σημασία της περιοχής.

Εάν χάσετε την ξενάγηση, πατήστε το Windigo Nature Trail. Αυτός ο βρόχος μήκους 1,25 μιλίων παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο ο υποβαθμισμένος πάγος παγετού δημιούργησε το νησί.

Στη συνέχεια, ελέγξτε το Feldman Lake Trail, το οποίο θα σας δώσει μια υπέροχη θέα στο νησί Beaver και στη δασώδη ακτή του λιμανιού. Επίσης, μια διασκεδαστική στάση είναι η περίφραξη του Moose Exclusure. Η περιοχή φωτίζει πόσο διαφορετικά μπορεί να αναπτυχθεί ένας πυροτέχνημος όταν δεν είναι εκεί για να βόσκουν.

Rock Harbour: Αυτό είναι δύσκολο να συμπιεστεί σε μια μόνο μέρα. Ξεκινήστε με το Trail Stoll, έναν βρόχο τεσσάρων μιλίων που ξεκινάει από το Rock Harbor Lodge και τονίζει περιοχές εξόρυξης. Το μονοπάτι θα συνεχίσει να Scoville Point το οποίο είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να δείτε μερικά από τα 200 νησάκια που αποτελούν το αρχιπέλαγος Isle Royale. Συνεχίστε περαιτέρω και ελέγξτε το Ορυχείο Smithwick, ένα από τα πολλά απομεινάρια της εξόρυξης 19ου αιώνα.

Πάρτε ένα σκάφος με λεωφορείο στο νησί Raspberry όπου μπορείτε να πικνίκ και να εξερευνήσετε ένα δάσος γεμάτο λευκή ερυθρελάτη, έλατο βάλσαμο, και ασβεστωμένα δέντρα.

Ένα άλλο σκάφος μπορεί να σας οδηγήσει σε μια καθοδηγούμενη ιστορική περιήγηση. Η πρώτη στάση είναι η Edisen Fishery που κάποτε ανήκε στον Pete Edisen, έναν από τους τελευταίους εμπορικούς ψαράδες του νησιού. Στη συνέχεια, είναι το φάρων του Rock Harbour που χτίστηκε το 1855 και περιέχει μια θαλάσσια έκθεση.

Backcountry: Αυτό παραμένει ένας από τους πιο συναρπαστικούς τρόπους για να επισκεφθείτε το Isle Royale National Park. Είναι σημαντικό να σχεδιάσετε τους χρόνους άφιξης και αναχώρησης των επιβατών. Αφού προγραμματίσετε την επίσκεψή σας, ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε την έρημο.

Μια πρόταση είναι το Rock Haral Trail, το οποίο περπατά μέσα από δάση, βάλτους και βράχους. Μετά από περίπου δύο μίλια θα δείτε το σπήλαιο Suzys, ένα ασυνήθιστο αψιδωτό αψίδα. Το Camp Three Mile είναι ένα καλό μέρος για να εγκαταστήσετε στρατόπεδο.

Επίσης να είστε βέβαιος να ελέγξετε Daisy Farm όπου, ναι, μαργαρίτες ανθίζουν. Το backcountry είναι το καλύτερο σας στοίχημα για να εντοπίσετε αγριολούλουδα και άγρια ​​ζώα. Κοιτάξτε έξω για τους μους, τους κάστορες και τους γκρίζους λύκους.

Διαμονή

Υπάρχουν 36 χώροι κατασκήνωσης που ξεκινούν από ένα έως πέντε ημερών. Το κάμπινγκ επιτρέπεται από τα μέσα Απριλίου μέχρι τον Οκτώβριο σε βάση προτεραιότητας. Δεν υπάρχουν χρεώσεις, αλλά έχετε κατά νου ότι απαιτούνται άδειες.

Αν ψάχνετε να μείνετε μέσα στο πάρκο, ελέγξτε έξω το Rock Harbor Lodge που προσφέρει 60 δωμάτιους. Επίσης προσφέρονται 20 καμπίνες με μικρές κουζίνες.

Έξω από το πάρκο υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ξενοδοχεία, μοτέλ και πανδοχεία κοντά. Το Bella Vista Motel στο Copper Harbour είναι πολύ προσιτό. Κοντά βρίσκεται επίσης το Keweenaw Mountain Lodge.

Στο Houghton, δοκιμάστε το Best-Western-Franklin Square Inn με 104 μονάδες και πισίνα.

Τομείς ενδιαφέροντος έξω από το πάρκο

Εθνικό μνημείο του Grand Portage: Κατά τη διάρκεια του 18ου και 19ου αιώνα, οι ταξιδιώτες που ταξίδευαν στη Βορειοδυτική Εταιρεία συγκλόνισαν σε αυτή την κεντρική αποθήκη ανεφοδιασμού. 22 μίλια από το Isle Royale, αυτό το εθνικό μνημείο είναι ανοιχτό από τα τέλη Μαΐου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Οι διαθέσιμες δραστηριότητες περιλαμβάνουν πεζοπορία, σκι αντοχής και χιονοδρομία.

Εικόνα Rocks National Lakeshore: Ορίστηκε η πρώτη εθνική λίμνη το 1966, αυτή η περιοχή αναδεικνύει περίπλοκα βράχια από ψαμμίτη. Βρίσκεται στο Munising, MI (περίπου 135 μίλια από το Isle Royale), αυτή η λίμνη είναι γεμάτη από αμμουδιές, δάση, ρέματα και καταρράκτες. Οι διαθέσιμες δραστηριότητες περιλαμβάνουν πεζοπορία, βαρκάδα, θαλάσσια σπορ και κατασκήνωση.

Πληροφορίες επαφής

800 East Lakeshore Drive, Houghton, ΜΙ, 49931

Τηλέφωνο: 906-482-0984