Παραλία Σάντα Μόνικα

Αυτή η παραλία με νοτιοδυτική πρόσοψη φιλοξενεί το πάρκο αναψυχής Santa Monica Pier και Pacific Park. Είναι ακριβώς κάτω από το κέντρο της Σάντα Μόνικα και βρίσκεται κοντά στην τρίτη οδό Promenade.

Μου αρέσει η παραλία της Σάντα Μόνικα για την όμορφη θέα και πόσο κοντά βρίσκεται το πάρκο διασκέδασης στην προβλήτα. Το μονοπάτι με ωκεανό είναι ιδανικό για μια βόλτα ή μια διαδρομή. Μπορεί να είναι πολύ απασχολημένος το καλοκαίρι ή ακόμα και σε μια όμορφη μέρα το χειμώνα.

Τι υπάρχει στην παραλία Santa Monica;

Η παραλία είναι μεγάλη. η άμμος είναι καλά περιποιημένη.

Στην πολυάσχολη εποχή, θα βρείτε πολλούς ναυαγοσώστες κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας. Μερικοί άνθρωποι κολυμπούν στον ψυχρό Ειρηνικό. Πολύ περισσότερο σαν να βαρεθείτε και να βουτήξετε.

Οι αναγνώστες και οι διαδικτυακοί μας αναλυτές λένε ότι η παραλία Santa Monica είναι καλύτερη για τους ανθρώπους που παρακολουθούν. Μοιάζουν ιδιαίτερα με τους «πύργους ναυαγοσώστης Baywatch ... τους βόλεϊ, τους διάφορους φυσιολάτρες που κάνουν τη γιόγκα κτλ., Τα αποτελέσματα των δρομέων, των ποδηλατών και των περιπατητών σκυλιών». Μετά από αυτό οι αναγνώστες του αρέσουν για κολύμπι, ποδηλασία, σέρφινγκ και beach volleyball - με αυτή τη σειρά.

Όταν τα κύματα είναι αρκετά μεγάλα, θα βρείτε ανθρώπους να σερνούν βόρεια από την προβλήτα. Και υπάρχουν γήπεδα για βόλεϊ στην παραλία για να παίξετε.

Το πιο δημοφιλές μέρος της παραλίας είναι το μονοπάτι πεζοπορίας και ποδηλασίας. Θα μπορούσατε να πάτε για μίλια στο επίπεδο, πλακόστρωτο μονοπάτι - σε ποδήλατο, πατίνια, περπάτημα ή τρέξιμο. Το μονοπάτι εκτείνεται από λίγο βόρεια της Santa Monica Beach μέχρι το Redondo Beach, περίπου 25 μίλια.

Εάν πηγαίνετε στη Σάντα Μόνικα για περισσότερο από μία ημέρα, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα Σαββατοκύριακο στη Σάντα Μόνικα .

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στην παραλία της Σάντα Μόνικα

Πώς να φτάσετε στην παραλία Santa Monica

Για να φτάσετε στην παραλία Santa Monica State, πάρτε το I-10 δυτικά μέχρι το σημείο που τελειώνει στην Pacific Coast Highway (CA Hwy 1). Αρκετές μεγάλες, πληρωμένες δημόσιες θέσεις στάθμευσης βρίσκονται ακριβώς βόρεια της προβλήτας κατά μήκος της εθνικής οδού του Pacific Coast.

Η παραλία δεν σταματάει στην προβλήτα και μπορείτε επίσης να παρκάρετε νότια από αυτήν. Πάρτε Pico Blvd δυτικά προς Appian Way και στρίψτε δεξιά. Θα βρείτε μερικά δημόσια μέρη κατά μήκος της Appian και πιο κοντά στη διασταύρωση των Ocean Ave και Hollister Ave.

Μπορείτε επίσης να σταθμεύσετε στο κέντρο της πόλης πάνω από τον βράχο. Αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν σχεδιάζετε να κάνετε κάτι άλλο μετά την ολοκλήρωσή σας στην παραλία. Για να κατεβείτε στην παραλία από εκεί επάνω, πάρτε τη γέφυρα πεζών που πηγαίνει προς τα κάτω μεταξύ Broadway και Santa Monica Boulevard.

Μπορείτε επίσης να περπατήσετε στη λεωφόρο Colorado, η οποία πηγαίνει κατευθείαν στην προβλήτα.